Aiennpiqaa's Instagram Audience Analytics and Demographics

@aiennpiqaa

Malaysia

๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป @hasanpilus ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป @thealishahumaira ๐Ÿก 68000, ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ A grateful heart is a magnet for miracles๐Ÿงšโ€โ™€๏ธ . โ›”๏ธ Tart Cadbury & Tart Nenas order CLOSED๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
aieโ–“โ–“โ–“โ–“โ–“@gmail.com
Kuala Lumpur|Selangor
Malaysia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF AIENNPIQAA

Average engagement rate on the posts is around 1.00%. The average number of likes per post is 136 and the average number of comments is 5.

50% of the followers that engaged with aiennpiqaa regularly are from Malaysia, followed by Cuba at 13.89% and Japan at 8.33%. In summary, the top 5 countries of aiennpiqaa's posts engager are coming from Malaysia, Cuba, Japan, France, China.

Aiennpiqaa loves posting about Travel, Nature & Outdoors, Film, Music & Books.

Check aiennpiqaa's audience demography. This analytics report shows aiennpiqaa's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
13,408
Avg Likes
136
Avg Comments
5
Posts
607
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR AIENNPIQAA

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF AIENNPIQAA

  • Malaysia 50 %
  • Cuba 13.89 %
  • Japan 8.33 %
  • France 2.78 %
  • China 2.78 %

RECENT POSTS

105 2

Sebab alisha bagi kerja sama yang padu dalam gambar ni, mommy up 1 dalam post k. Tak semua yang nak masuk dalam ig mommy ni๐Ÿคฃ kita beshebeshe je

78 0

Dai kata tudung tak siap๐Ÿ˜‚ sejak ada anak ni malas nak pakai banyak2 pin ya. Happy weekend ๐Ÿ’

162 6

Selamat Hari Malaysia semua. Dah habis dah cuti isnin beminggu minggu๐Ÿ˜ Siapalah buat lawak time ambil gambar ni๐Ÿ™„ #halalbag #DramaSweetDreams #alishapunya ๐Ÿ“ธ @ainnmustafaaaa

393 26

Ku berikan segalanya, kau hancurkan semuanya, kau harapkan seperti, ilusi dalam mimpimu... #halalbag #alishapunya #mommydaddydahhalaldah ๐Ÿ˜Œ #DramaSweetDreams

140 9

Kat JB ni mana lagi tempat best nak jalan ya? Ada ke @fatinnajihah__ bawa pergi family mart je๐Ÿ˜Œ

190 0

Yes, she's annoying but I love her. #sistersbyblood

182 13

Macam ain sapikah tak? ๐Ÿค“ #nampaksamatapibukandia . ๐Ÿ’‹ Sobella Puteri Gunung Ledang from @jujusecret.co

89 0

Alisha, malam tadi daddy tidur tenang ya? Tak bising pun. Team dia menanglah tu๐Ÿ˜ #jalanjembalikkl #jompenuhkangallery

86 2

Esok balik KL dah๐Ÿ˜ญ sekejapnya raya kali ni. . Korang dah tengok ig story makan durian ke?๐Ÿ˜œ

100 0

With anak VS without anak. . Pokok wajib ootd bila raya. Letaklah gambor dengan tyngoh 1 sementara tengah bujang ni. Next raya tak tahu lagi macam mana? ๐Ÿ˜ฑ . ๐Ÿ“ธ @__danielmb__

153 2

Selamat Hari Raya Aidil Adha dari keluarga kecil kami. Tak sabar nak tunggu petang, masuk dusun cari durian๐Ÿ˜œ . Semoga korang beraya dalam keadaan sihat. Sis bangun pagi2 je dah bersin, gatal hidung, hidung berair, sakit kepala. Aircond punya pasal๐Ÿ˜ญ nak solat pun tak khusyuk, koghase? . ๐Ÿ“ธ @ainnmustafaaaa ๐Ÿ‘— Sigek by @karabum.fabulous

143 10

Semua dah sampai kampung ke tu? Ada orang balik johor tak๐Ÿ˜ Jumpa kat R&R hai hai k๐Ÿ˜‚ . Tengah fikir lepas ni nak holiday ke mana pula bila cuti panjang. #teamrayajohor

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

3K
149 / post
4.90 %
Malaysia Film, Music & Books, Nature & Outdoors, Architecture, Photography, Art
6.2K
378 / post
9.60 %
Malaysia Art
61.9K
-
1.00 %
Malaysia Fashion
21.1K
-
8.10 %
Malaysia Fashion, Lifestyle
37.7K
-
-
Malaysia
788.7K
-
1.70 %
Malaysia Actors
184.6K
1K / post
1.20 %
Malaysia Modeling, Fashion
1.6K
46 / post
2.70 %
Malaysia Film, Music & Books, Art
26.8K
-
-
Malaysia Shoes, Plus Size
10.6K
-
-
Malaysia Beauty
24.7K
-
-
Malaysia Fashion
4.5K
192 / post
3.60 %
Malaysia
101.1K
-
1.70 %
Malaysia Lifestyle
2.3K
157 / post
3.20 %
Malaysia Nature & Outdoors, Photography, Travel, Architecture, Film, Music & Books
22.1K
38 / post
-
Malaysia Events