Yogaarizona's Instagram Audience Analytics and Demographics

@yogaarizona

Indonesia

Thespian YouTube : Yoga Arizona | MBF Join Now @saktiactorstudio CP : 081211064398 (Yosia)
yog▓▓▓▓▓@gmail.com
Lahat|Sumatera Selatan
Indonesia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF YOGAARIZONA

62.8% of yogaarizona's followers are female and 37.2% are male. Average engagement rate on the posts is around 3.50%. The average number of likes per post is 53011 and the average number of comments is 881.

73.33% of the followers that engaged with yogaarizona regularly are from Indonesia, followed by Italy at 4.44% and Japan at 4.44%. In summary, the top 5 countries of yogaarizona's posts engager are coming from Indonesia, Italy, Japan, Thailand, India.

Yogaarizona loves posting about Events, Technology, Cars & Motorcycles, Film, Music & Books, Humor.

Check yogaarizona's audience demography. This analytics report shows yogaarizona's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
1,503,128
Avg Likes
53,011
Avg Comments
881
Posts
937
Global Rank
7,406
Country Rank
444
Category Rank
13

GENDER OF ENGAGERS FOR YOGAARIZONA

Female
62.8 %
Male
37.2 %

AUDIENCE INTERESTS OF YOGAARIZONA

  • Travel & Tourism 52.57 %
  • Business & Careers 48.68 %
  • Beauty & Fashion 42.64 %
  • Restaurants, Food & Grocery 41.67 %
  • Art & Design 39.86 %
  • Photography 38.80 %
  • Entertainment 36.12 %
  • Music 35.48 %
  • Fitness & Yoga 34.53 %
  • Technology & Science 30.72 %
  • Sports 29.59 %

AUDIENCE COUNTRIES OF YOGAARIZONA

  • Indonesia 73.33 %
  • Italy 4.44 %
  • Japan 4.44 %
  • Thailand 4.44 %
  • India 4.44 %

RECENT POSTS

5,839 65

Setelah 1000 purnama kulewati, akhirnya gue ketemu lagi sama belahan jiwa gue gaes, jajanan waktu gue SD dulu is back! CHIKI I Miss U! doi sekarang lebih keren pake kemasan baru, cieee... ••• Dan yang paling bikin gue happy lagi, CHIKI sekarang ada kemasan yang lebih gede dan gede banget, dengan Rasa Keju, Coklat, dan Ayam yang literally udah pasti enak bingit!!! ••• Yuk buruan cobain CHIKI sekarang juga, kalian bisa cari di minimarket terdekat atau kunjungi Indofood Snack Time di e-comerce favorit kamu! ••• Oh ya, satu lagi jangan lupa follow @chiki.indonesia dan tungguin kejutan seru lainnya!!! #ChikiKesukaan #KitaSemua

51,938 1,368

NIH BANG!!! @romeotopaz PUAS ANDA? 😂😂😂 #untiltomorrow

22,766 257

Menurut kalian dari 1-10 berapa nilai ke Cutean aku di foto ini? 😍 ••• Segila itu aku sama Mickey, dari jaman SD sampe sekarang kecintaan banget sama ni karakter, sampe-sampe peliharaanku aku kasih nama Mickey!!! Dan pas denger @paddlepop.idn ngeluarin edisi Mickey, gue langsung auto buy!!! ••• Kalian harus cobain juga!!! perpaduan rasa apple dan lycheenya sueger banget, dan kalian bisa dapetin di toko terdekat gaes. Dan kalau kamu mau dapetin Tas Paddle Pop Mickey Edition, caranya gampanh banget! cuman foto di depan materi iklan yang ada di toko sambil nikmatin es krim Paddle Pop Mickey Edition. Cek IG feeds @paddlepop.idn ya untuk info lengkapnya! Ada hadiah mingguan dah hadiah utama loh! #PaddlePop #PaddlePopMickeyEdition #SuperDuperYummy

75,915 220

Day 6 - Couple Quarantine ❤️ Skinkeran berbulan-bulan, ngiteminnya dalam hitungan jam. Yoweslah, yang penting terpapar sinar matahari pagi ini 😂 #DirumahAjaDulu

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

30.6K
-
-
Indonesia
153.5K
-
22.30 %
Indonesia
454.7K
4K / post
1.90 %
Indonesia Actors
16.7K
-
-
Indonesia
155.7K
-
6.40 %
Indonesia Singer, Music
1.5K
102 / post
6.90 %
Indonesia Photography
859.8K
-
0.20 %
Indonesia Food
1.4K
298 / post
0.21 %
Indonesia Technology, Celebrities
6.4K
-
0.80 %
Indonesia Events, Photography, Portraits
91.7K
-
7.20 %
Indonesia Soccer, Music
46.7K
-
8.60 %
Indonesia Modeling, Fashion
8.8K
180 / post
3.40 %
Indonesia Celebrities
54K
-
1.20 %
Indonesia
183.7K
-
8.70 %
Indonesia
1.1K
73 / post
8.40 %
Indonesia Photography