Yanasamsudin's Instagram Audience Analytics and Demographics

@yanasamsudin

Malaysia

🇲🇾 Actress, Host & Ambassador @SuperMalaysia #CapIbudanAnak . @YanaSamsudinX owner of @YSXeSport 🎮 . #FilemKakYong #YanaTalk #MateenDanMommy
adm▓▓▓▓▓@prokuyastudios.com
+60▓▓▓▓▓69
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF YANASAMSUDIN

48.4% of yanasamsudin's followers are female and 51.6% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.30%. The average number of likes per post is 14915 and the average number of comments is 110.

Yanasamsudin loves posting about Actors.

Check yanasamsudin's audience demography. This analytics report shows yanasamsudin's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
4,236,980
Avg Likes
14,915
Avg Comments
110
Posts
7,203
Global Rank
9,651
Country Rank
64
Category Rank
29

GENDER OF ENGAGERS FOR YANASAMSUDIN

Female
48.4 %
Male
51.6 %

AUDIENCE INTERESTS OF YANASAMSUDIN

  • Beauty & Fashion 63.53 %
  • Business & Careers 47.69 %
  • Art & Design 46.77 %
  • Music 40.67 %
  • Sports 36.97 %
  • Travel & Tourism 36.97 %
  • Restaurants, Food & Grocery 36.02 %
  • Luxury Goods 34.34 %
  • Entertainment 34.03 %
  • Fitness & Yoga 32.49 %
  • Cars & Motorbikes 31.76 %

RECENT POSTS

27,153 205

Assalam korang... salam Jumaat 🤗 Moga Allah rahmati kita hari ni & hari seterusnya... dipermudahkan segala urusan kita, dilindungi kita dari segala penyakit & bala.. Korang dah lunch ker? yana doakan juga korang cukup makan & belanja insyaAllah...🤗 ✂️ gunting school @aisymateen

14,608 114

Assalamualaikum korang... lunch aper tadi? masak ke tapau? Saper niaga Soto time PKP area Shah Alam PM yana or @fadzilzahari 😋

21,945 125

11/ April / 2020 . . Assalamualaikum... pagi tadi dikhabarkan Wak Peltik atau Embah Peltik yang duduk di Parit Suratman telah meninggal dunia ( Adik bongsu atuk saudara saya) , . . dan .... sesiapa yg mengenali Pakcik Ladulah bin Betah (warong Pak dolah Taman Sri Aman 😢) beliau juga telah kembali ke rahmatullah awal malam tadi meninggal semasa tidur . Saya rasa seperti kehilangan bapak, dari kecik dah kenal dan membesar dengan air tangannya .. 😭 #Meedollah . . Mohon Sama sama kita doakan roh allahyarham dan allahyarhamah serta roh seluruh umat islam yang telah meninggal dunia ditempatkan dikangan bersama mereka yg beriman..Al-Fatihah (dibaca).. . . Terima kasih semua atas doa.. 🌺🤲🏻 Salam takziah dari kami sekeluarga... dan Semoga negara kita cepat bebas dari segala wabak penyakit amin amin..

19,933 162

Salam korang... pagi lagi kan nak siram pokok ☺️ sarap aper tuh tadi? #StayAtHome

1,961 8

Assaam korang... jom join yana live kat FB @egg_network sekarang 🥰😍 boleh share cerita dan tanya tanya yana pasal Stream and Esport kat Page EGG Network!!! Joms!!

19,827 110

Assalam korang... good morning... tengah sarap aper tu?? Sarap roti canai berlatar belakangkan KLCC ker tu...😭 bertabahlah semua, sikit lagi kita perang #Covid19 ni insyaAllah Malaysia akan berjaya & bebas...🤲🏻 #MateenDanMommy

13,244 114

Assalam korang good morning... Nak prepare sarap aper pagi pagi ni? ikutkan suami orang Kedah ni dia nak nasik jer...🤔

22,497 97

Sebulan dah dik tinggal kan kami... 😢🤲🏻 . . Allahyarham Muhammad Fahmi Harith Bin Samsudin 7/3/1990 - 3/3/2020 . ‎بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ‎ . . الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ‎الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ‎مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ‎إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ‎اهْدِنَا الصِّرَاطَ المُسْتَقِيمَ ‎صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ ‎ غَيْرِ المَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ . . Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani. Segala puji tertentu bagi Allah, Tuhan yang Memelihara dan Mentadbirkan sekalian alam. Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani. Yang Menguasai pemerintahan hari Pembalasan (hari akhirat). Engkaulah sahaja (Ya Allah) Yang Kami sembah dan kepada Engkaulah sahaja kami memohon pertolongan. Tunjukilah kami jalan yang lurus. Iaitu jalan orang-orang yang Engkau telah kurniakan nikmat kepada mereka, bukan (jalan) orang-orang yang Engkau telah murkai dan bukan pula (jalan) orang-orang yang sesat. . . @fattah_harith @mizznana88 love you

21,304 122

Assalamualaikum korang.... salam Jumaat 😘 Moga Allah berkati usaha kita memerangi #Covid_19 ini 🤲🏻 #StayAtHome

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

2.5K
-
-
Malaysia Fashion, Travel, Photography, Hair & Beauty, Film, Music & Books, Celebrities, Art
331.4K
3K / post
4.60 %
Malaysia Dance, Photography, Travel
3.1K
-
0.80 %
Malaysia Modeling, Photography, Fashion
75.4K
-
1.10 %
Malaysia Actors, Art, Modeling, Beauty
403.3K
5K / post
1.90 %
Malaysia Singer
2.5K
39 / post
0.30 %
Malaysia
76.9K
-
1.20 %
Malaysia
1.2K
295 / post
-
Malaysia Film, Music & Books, Photography, Nature & Outdoors, Art, Architecture
44.9K
1K / post
0.80 %
Malaysia Photography, Modeling, Portraits, Technology, Film, Music & Books
2.7K
213 / post
3.60 %
Malaysia Architecture, Nature & Outdoors, Travel, Photography
77.8K
-
0.10 %
Malaysia Shoes
5.3K
280 / post
6.40 %
Malaysia Film, Music & Books, Health & Fitness, Food & Drink, Photography, Travel, Fashion
3K
80 / post
4.90 %
Malaysia Food & Drink, Hair & Beauty, Celebrities
92.7K
-
0.10 %
Malaysia Fashion, Art
72K
-
0.30 %
Malaysia Portraits, Events, Photography