Wanyhasrita's Instagram Audience Analytics and Demographics

@wanyhasrita

Malaysia

Hard Rock. 🇲🇾 Official FC ; @wanyhasnizers Show ; +6013‑6382215(Amy) Review/inquiry ; +6011- 33358101
wan▓▓▓▓▓@gmail.com
Malaysia
25–34

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF WANYHASRITA

42.5% of wanyhasrita's followers are female and 57.5% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.70%. The average number of likes per post is 20856 and the average number of comments is 117.

Wanyhasrita loves posting about Shopping.

Check wanyhasrita's audience demography. This analytics report shows wanyhasrita's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
2,628,306
Avg Likes
20,856
Avg Comments
117
Posts
1,307
Global Rank
8,486
Country Rank
43
Category Rank
1

GENDER OF ENGAGERS FOR WANYHASRITA

Female
42.5 %
Male
57.5 %

AUDIENCE INTERESTS OF WANYHASRITA

  • Beauty & Fashion 57.09 %
  • Art & Design 45.36 %
  • Business & Careers 45.16 %
  • Music 39.92 %
  • Sports 36.66 %
  • Travel & Tourism 35.55 %
  • Entertainment 34.87 %
  • Restaurants, Food & Grocery 34.67 %
  • Luxury Goods 33.12 %
  • Photography 32.62 %
  • Movies and TV 32.11 %
  • Fitness & Yoga 31.93 %
  • Tobacco & Smoking 31.82 %
  • Books and Literature 31.42 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 31.35 %
  • Cars & Motorbikes 31.05 %

RECENT POSTS

15,302 41

Kasihan mereka. Bertahun-tahun tinggal dalam khemah. Dan jika Covid 19 merebak ke sana,nyawa mereka dalam bahaya sekali lagi! Demi menempatkan lebih dari 1,000 orang pelarian baru di kawasan utara Idlib ini ke dalam rumah yang lebih selesa dan selamat, kita perlu mencukupkan dana bagi pembinaan 50 rumah pertama dahulu. Mari sertai projek pembinaan perumahan untuk pelarian Syria melalui Wakaf Kampung Malaysia. Masih banyak unit rumah yang menanti untuk diwakafkan. Hanya RM30 untuk satu lot. Klik link di bawah untuk mendaftar 👇 https://syriacare.org.my/wakafperumahanpelariansyria/ [Klik link di bio @syriacaremalaysia dan pilih WAKAF KAMPUNG MALAYSIA] #syriacare #kampungmalaysia #wakafperumahanpelariasyria #stayathomeandwakaf

37,936 243

Kecik kecik dh termenung fikir masa depan.

16,849 96

Assalamualaikum Semua 💗 . Wany doakan kita semua sentiasa dalam lindungan Allah. . Semalam sapa tengok IG Live Wany bersama Dr Azrul? Banyak kita belajar kan?😊 . Alhamdulillah. . Pastukan, dalam kita semua masih lagi menjalani PKP, kita boleh nampak semangat untuk membantu sesama manusia. Syukur sangat kan?🤲 . Jom kita pun buat sesuatu hari ni. 🖍Bank Islam Syria Care . 🖍No Akaun 1203 8010 1377 55 . 🖍(Kod Rujukan : WH) . TQ semua. Stay Safe and Stay At Home. . ❤ Wany Hasrita @syriacaremalaysia @scevent_ @wanyhasrita @wanyhasnizers @_fans.wanyhasrita_ @the_nizsers @__nisaanisa__ @azrul.azlan_ @khaibahar94 @khaibaharempire1 @myrizal @fadleeyusof @sudyrtahir @dieana_aryssa @truefaithcreative @skuadsukarelawansyriacare #gratefulmusic #sedekahkemanusiaan #pelaburanakhirat #syriacareproject #syriacareforhumanity #gratefulmusic #tabungkemanusiaansyriacare #KBxSC #WHxSC #KJDKSC3 #journeyofhope #inibukankerjamainmain #upliftingsoulandhumanity #letsbepartofrealsolution #jelajahkemanusiaaniptsc #stayathomeanddonate #staysafe #dudukdirumah #wakafperumahanperlariansyria

70,412 466

Subuh-subuh mandi perigi, Mak ai sejuk selamat pagi. 🤪

8,465 49

Esok tau! Jgn lupa dengarkan @nasionalfm_malaysia ! ❤️

11,215 52

Bosan ke lepak rumah tuuu? Tapi saya percaya ramai yang faham kepentingan RMO kan, so marilah kita istiqomah #dudukrumah dalam tempoh yang diminta pihak berkuasa ni tau. Sambil2 #stayathome tu, boleh cari baju2 ready-to-wear yang berkualiti dengan harga berpatutan di starvilion.com ! . Lagi untung sebab sekarang diorang tengah offer free shipping dengan syarat gunakan kod ‘FLASHIP’ masa nak check out tu tau ! Free shipping seluruh Malaysia & takde minimum order. Pssstt, yang penting korang wajib follow @starvilion & @starvilioncatalogue cecepat sebab.... new collection coming soon!!! . #starvilion #starvilioncom #RTWfashionstore #beyourownstar

7,166 17

Qada' dan Qadar Allah SWT itu terjadi dengan hikmah yang bersumber dari Allah, tidak akan terjadi sesuatu dengan sia-sia. Kekadang kita dapat memahami hikmah disebalik musibah yang menimpa, kekadang kita tidak dapat menyedarinya. Meskipun kita dapat menyedarinya dengan keterbatasan akal kita yang sederhana ini, jangan sampai kita menuduh Allah SWT menzalimi dan membiarkan diri kita. Allah menguji setiap hamba-hambaNya. Adakah kita akan terus mengingatiNya sebagaimana ketika kita sihat? 😇 Atau kita akan berubah hati dan sikap lalu menyalahkan Allah kerana musibah yang menimpa diri? 🥺 Ayuh luangkan sedikit masa bersama Dr. Azrul Azlan dan Wany Hasrita dalam Usrah Tadabbur al-Quran, dengan tajuk *"Mencari Hikmah Di Sebalik Musibah"*. 😊 🔹 Khamis | 9 April 2020 🔹 9 Malam 🔹 Bersiaran langsung di Istagram Tadabbur Centre _Dibawakan khas untuk anda oleh Tadabbur Centre_

27,708 210

THANK YOU GUYSSSSS for Canggung challenge & Canggung cover.Korang memang amazing !!! Semuanya best sangat✨😍🥺❤️🤍✨Terima kasih sekali lagi 💗 . #canggungchallenge #canggungwanyhasrita @fmcmusic @rioproduction @wanyhasnizers

60,054 193

Okay ke tu? . Rindunya!!! Cepat sama sama doa semoga wabak yg melanda skg cepat berakhir yaaa. ❤️

13,527 200

ALHAMDULILLAH! 1MILLION VIEWS IN 1 WEEK! THANK YOU GUYS!!!!!!!!! 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 . @fmcmusic @rioproduction

10,337 37

Assalamualaikum Semua. Apa khabar awak-awak semua? Dah dengar lagu baru Wany? Harap awak semua suka…. Sambil layan lagu, sambil Stay At Home tu, kita masih boleh buat banyak perkara baik. Jangan lengahkan. Apa lagi hari ni hari Jumaat. . 🖍Bank Islam Syria Care . 🖍No Akaun 1203 8010 1377 55 . 🖍(Kod Rujukan : WH) . Semoga usaha kecil kita ini dapat memberi manfaat kepada mereka di sana. . ❤ Wany Hasrita @syriacaremalaysia @scevent_ @wanyhasrita @wanyhasnizers @khaibahar94 @khaibaharempire1 @azrul.azlan_ @myrizal @fadleeyusof @sudyrtahir @dieana_aryssa @truefaithcreative #sedekahkemanusiaan#pelaburanakhirat #syriacareproject #syriacareforhumanity #tabungkemanusiaansyriacare #KBxSC #WHxSC #KJDKSC3 #inibukankerjamainmain #gratefulmusic#upliftingsoulandhumanity #letsbepartofrealsolution #jelajahkemanusiaaniptsc

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

40K
-
1.70 %
Malaysia Actors, Fashion, Design, Interior Design
3.2K
130 / post
0.04 %
Malaysia Cooking, Design, Food & Drink
124.2K
-
0.70 %
Malaysia
72K
229 / post
6.20 %
Malaysia Fashion, Hair & Beauty
8K
211 / post
1.10 %
Malaysia
1.2K
244 / post
17.90 %
Malaysia
11.5K
99 / post
1.70 %
Malaysia Celebrities, Design
1.1K
93 / post
-
Malaysia
17.3K
-
-
Malaysia
9.9K
35 / post
0.00 %
Malaysia
2.6K
55 / post
1.70 %
Malaysia
1.2K
122 / post
0.10 %
Malaysia Design, Technology
63.8K
-
-
Malaysia
1.2K
409 / post
-
Malaysia Technology, Photography, Celebrities, Humor
61.5K
-
4.80 %
Malaysia Actors