Wanierohaimie's Instagram Audience Analytics and Demographics

@wanierohaimie

Malaysia

👸🏻Queen of @skinnywhitebooster 🎀 Ambassador of @susu_momegojeshq 🌸Face of @demicabeautyhq ❤️ @fyzul_chan 🚗Nak beli kereta Perodua tekan link 👇👇👇
wan▓▓▓▓▓@gmail.com
+60▓▓▓▓▓06
Malaysia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF WANIEROHAIMIE

29.9% of wanierohaimie's followers are female and 70.1% are male. Average engagement rate on the posts is around 7.00%. The average number of likes per post is 28739 and the average number of comments is 91.

Wanierohaimie loves posting about Beauty.

Check wanierohaimie's audience demography. This analytics report shows wanierohaimie's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
406,611
Avg Likes
28,739
Avg Comments
91
Posts
58
Global Rank
166,185
Country Rank
1,788
Category Rank
457

GENDER OF ENGAGERS FOR WANIEROHAIMIE

Female
29.9 %
Male
70.1 %

AUDIENCE INTERESTS OF WANIEROHAIMIE

  • Art & Design 58.66 %
  • Business & Careers 42.81 %
  • Sports 41.48 %
  • Fitness & Yoga 41.39 %
  • Beauty & Fashion 40.38 %
  • Music 40.19 %
  • Restaurants, Food & Grocery 38.56 %
  • Cars & Motorbikes 37.53 %
  • Entertainment 36.10 %
  • Tobacco & Smoking 34.84 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 34.84 %
  • Books and Literature 34.77 %
  • Movies and TV 34.77 %

RECENT POSTS

11,848 43

. Kita ootd depan rumah je taw taw taw ! Mummy xlarat nak jangok dah last ootd before pantang ke ni? . Guys jangan lupa apply @demicabeautyhq walaupun dekat rumah nanti habis pkp ni jangan terkejut kulit uols makin moist makin cerah taw taw taw!

27,319 93

Mummy mampu throwback je gambar masa ni awal awal preggy lagi cer teke brp weeks masa ni? Now dah macam mukmuk 🤦🏼‍♀️ . Tips kulit moist cerah putih dalam beberapa saat apply laa @demicabeautyhq

25,626 107

Orang tua tua kata nak tahu gender baby tengok bentuk perut. Boleh teka ke gender @jr_waniejoe ni? . French dress merah cantik ni dari @leeyanarahman.co

46,527 142

Sebelum meletup nak tanya sesuai tak wanie try pakai tudung @tyraannehq ni? . Ada berita baik tau wanie nak bagi 15% early bird discount untuk uols yang grab design terbaru ni. 20 Feb - 1 March 2020 je. Sapa yang dapat kumpul 10 thankyou card siap dapat free shawl lagi . Grab 3 combo dapat lagi harga special and yang nak buat side income pun boleh jadi agent dan dropship @Tyraannehq jom follow ig website dan FB diorang!

18,268 41

Cer slide gambar ke dua macam ada something missing je 🤔 . Jangan tanya dress lawa 1 set ni beli l mana sebab dress ni dari @byfatinsuhana je ❤️

25,616 205

Bye bye cincin kawen . Alkisahkan ramai dah tegur suruh buang cincin2 time pregnnt badan makin sembab tapi sis degil semua cincin lain dah buang tapi cincin kawen xbuang sebab sayang walaupun kecik tapi memorable gitew . Tetiba semalam jari rasa bengkak sakit so cuba la keluarkan cincin tu guna minyak, sabun, vaseline dan benang ( hasil tengok google) tapi semua tak jalan . Last sekali terpaksa la g hospital jgk ingat boleh diselamatkan tapi dr try xboleh so kena drill potong dua 😭 Sebab terlalu sayang terpaksa dikorbankan takpe laa kita ganti yang lain ye @fyzul_chan

8,545 36

Morning !! Suka nya bila dia ceria 😍 . Ramai yang mengadu kalau pregnant je kulit makin kusam makin gelap jerawat pulak bawak puak melekat dekat muka. Alhmdulillah sepanjang pregnant wanie happy dengan kulit ni yela sehari pun wanie tak skip consume @skinnywhitebooster . Sekarang wanie nak ajak uols yang nk join team wanie sebab sekarang wanie tengah open agent utk @skinnywhitebooster yang penting barang boek👍🏼

32,598 118

Alhamdulillah 25 weeks dah baby! Ramai tegur mommy makin bulat takpelah asal baby makin sihat ❤️ . Ada preggy mom tak dalam ni say la hi 👋🏻 . @skinnywhitebooster @skinnywhitebooster

42,788 72

Harini mummy nak g ‘ Bigworks ‘ puas puas . Next rumah sapa cepat list 😋

33,039 52

Alhamdulillah dah selesai #demicasummit2020 banyak yang kami dapat serap ilmu tadi thanks founder @demicabeautyhq @amirahsyamimi sudi invited ❤️ . Sapa yang join event harini 🙋🏻‍♀️

56,406 678

Chubby nyaaaa mommy! Cer teka baby dah berapa weeks 😏 Sapa cepat jawab wanie bagi hadiahhhh @skinnywhitebooster

23,754 33

Selamat petang semuaa🌸 Dah grab @skinnywhitebooster ke ? Kan sekarang tengah ada saless kaw kaw! Cepat grab before 31/12 ni!!

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

38.4K
277 / post
0.01 %
Malaysia Film, Music & Books
109.5K
2K / post
0.01 %
Malaysia Humor, Film, Music & Books, Game, Fashion, Travel, Photography, Nature & Outdoors, Celebrities, Art
144.8K
-
-
Malaysia Fashion
57.8K
151 / post
1.40 %
Malaysia
3.6K
323 / post
6.70 %
Malaysia
8K
38 / post
0.20 %
Malaysia DIY & Crafts
1.6K
73 / post
0.05 %
Malaysia
22K
-
4.00 %
Malaysia Beauty, Art, Fashion
1.2K
59 / post
4.40 %
Malaysia Celebrities, Film, Music & Books, Food & Drink
65.3K
1K / post
1.70 %
Malaysia Food, Chef, Cooking, Nature & Outdoors
64.9K
280 / post
1.40 %
Malaysia Fitness, Lifestyle, Celebrities, Photography
10.4K
-
7.10 %
Malaysia
6.3K
289 / post
2.50 %
Malaysia Celebrities, Fashion
1.7K
93 / post
0.06 %
Malaysia Travel
52.6K
-
0.40 %
Malaysia