W4w4_zainal's Instagram Audience Analytics and Demographics

@w4w4_zainal

Malaysia

@wawacosmeticshq @soulmet_hq
haw▓▓▓▓▓@gmail.com
Malaysia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF W4W4_ZAINAL

52.3% of w4w4_zainal's followers are female and 47.7% are male. Average engagement rate on the posts is around 2.60%. The average number of likes per post is 94841 and the average number of comments is 1234.

W4w4_zainal loves posting about Actors.

Check w4w4_zainal's audience demography. This analytics report shows w4w4_zainal's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
3,568,720
Avg Likes
94,841
Avg Comments
1,234
Posts
704
Global Rank
2,581
Country Rank
7
Category Rank
5

GENDER OF ENGAGERS FOR W4W4_ZAINAL

Female
52.3 %
Male
47.7 %

AUDIENCE INTERESTS OF W4W4_ZAINAL

  • Art & Design 54.89 %
  • Beauty & Fashion 54.38 %
  • Business & Careers 44.43 %
  • Entertainment 40.22 %
  • Travel & Tourism 37.21 %
  • Photography 36.14 %
  • Restaurants, Food & Grocery 34.94 %
  • Music 34.44 %
  • Movies and TV 32.59 %
  • Sports 32.03 %
  • Luxury Goods 31.71 %
  • Fitness & Yoga 30.89 %
  • Cars & Motorbikes 30.60 %

RECENT POSTS

281,716 3,788

eeee 3 da anak ..misi tambah 2 lagi sebelum umo 30🥴 mslh nya skg pun da 28.. 😩korang umo berapa dan berapa anak? cuba share👇🏻👇🏻 #30tutupkilang #2moreyears

19,278 1,377

i received a lot of feedback from my dearest followers mengenai #wawaloveedition .. tqsm.. tak tahu nak ckp terima kasih mcm mana lagi.. rasa mcm nak nangis😭 takdpt nak letak semua feedback.. 10 slide je boleh🙈🙈tq sekali lagi🙏🏻 yg mana belum dptkan better cecept dpt kan skg tgh on promo tau❤️ @wawacosmeticshq @wawacosmeticshq

16,285 557

2 bulan lepas dm kata dia amalkan madu @soulmet_hq .. tadi Dm lagi kata da pregnant.. Alhamdulillah syukur.. asbab madu @soulmet_hq 🙏🏻 ni la masa nya nak usaha & ikhtiar hamil.. sbb kita #stayathome je . bdan byk rest..

16,217 629

Alhamdulillah kami jg sering dpt feedback mcm ni .. sejak amalkan madu @soulmet_hq period da teratur🙏🏻 ada juga rupanya yg tak period smpi setahun ya😭😭 yg mana ada masalah yg sama boleh la ikhtiar madu @soulmet_hq tau❤️❤️

264,354 1,400

copia pakai baju attar😂 mmm korang ok tak tu? hehe #stayathome

17,632 576

sebelum tido random check DM korang.. and terbaca ni.. tido lena malam ni. alhamdulillah syukur.. mcm wawa ckp tadi ni waktu terbaik ikhtiar hamil sbb kita byk rest .. and #stayathome je.. insyaAllah ada harapan dgn izinNya. InsyaAllah.. @soulmet_hq

24,453 921

masa yg terbaik utk tgh ikhtiar hamil skg ni.. duduk rumah .. byk rest.. sambil2 ikhtiar juga amal kan madu ni. alhamdulillah da ramai kongsi positif feedback.. moga2 menjadi asbab kehamilan kakak2 adik2 semua❤️❤️ @soulmet_hq

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

45.6K
-
0.20 %
Malaysia Events, Fitness, Gym, Coaching
9.4K
-
1.90 %
Malaysia
1.9K
143 / post
0.08 %
Malaysia Film, Music & Books, Architecture
39.3K
-
1.60 %
Malaysia
63.3K
-
1.00 %
Malaysia Fashion, Bags
18.3K
1K / post
8.10 %
Malaysia
2.2K
266 / post
14.60 %
Malaysia
13K
387 / post
6.60 %
Malaysia Food & Drink
29.9K
-
0.10 %
Malaysia
1.3K
183 / post
12.00 %
Malaysia Health & Fitness, Food & Drink
122.1K
-
0.40 %
Malaysia Beauty
135.9K
-
0.40 %
Malaysia
240.1K
-
0.20 %
Malaysia Food
50.1K
-
-
Malaysia Beauty, Art
23.6K
-
0.20 %
Malaysia Shoes, Fashion, Streetwear