Valtifanka's Instagram Audience Analytics and Demographics

@valtifanka

Indonesia

@valgadot #valnalog @adcdentist @silokitchen
cin▓▓▓▓▓@gmail.com
+62▓▓▓▓▓10
Bandung
Indonesia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF VALTIFANKA

30.6% of valtifanka's followers are female and 69.4% are male. Average engagement rate on the posts is around 6.10%. The average number of likes per post is 38202 and the average number of comments is 178.

60% of the followers that engaged with valtifanka regularly are from Indonesia, followed by United States at 6.67% and Russian Federation at 6.67%. In summary, the top 5 countries of valtifanka's posts engager are coming from Indonesia, United States, Russian Federation, Armenia, Eritrea.

Valtifanka loves posting about Actors, Technology, Celebrities.

Check valtifanka's audience demography. This analytics report shows valtifanka's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
620,921
Avg Likes
38,202
Avg Comments
178
Posts
676
Global Rank
22,451
Country Rank
1,265
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR VALTIFANKA

Female
30.6 %
Male
69.4 %

AUDIENCE INTERESTS OF VALTIFANKA

  • Business & Careers 59.72 %
  • Photography 54.06 %
  • Beauty & Fashion 53.62 %
  • Travel & Tourism 50.96 %
  • Music 42.97 %
  • Restaurants, Food & Grocery 41.18 %
  • Art & Design 35.36 %
  • Technology & Science 34.02 %
  • Entertainment 32.93 %
  • Fitness & Yoga 31.68 %
  • Tobacco & Smoking 31.52 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 31.41 %
  • Cars & Motorbikes 31.04 %
  • Sports 30.89 %

AUDIENCE COUNTRIES OF VALTIFANKA

  • Indonesia 60 %
  • United States 6.67 %
  • Russian Federation 6.67 %
  • Armenia 6.67 %
  • Eritrea 3.33 %

RECENT POSTS

42,241 225

🌚✨

6,763 11

🍂

23,350 91

Siapa disini yang kalo udah nonton drakor gabisa berhenti-berhenti ayo ngakuu! Emang segitu serunya sih 😭 sampe udah ga sadar, lagi meeting di cafe aja tetep lanjut nontonin oppa yang ganteng-ganteng 😍 aku sekarang tambah seneng nonton drakor karena pake @smartfrenworld #KuotaNonstop yang ngasih Kuota Besar 24 jam di semua aplikasi dengan jaringan full 4G jadi #AntiPutusNyambungTerus pastinya. yang lebih kerennya lagi, kalo kuota abis, masih tetep bisa lanjut chatting, shopping dan pesen ojol dengan speed yang disesuaikan guys! no worries lagi, dan bisa terus asik gak putus-putus. yuk komen dibawah drama apa aja yang lagi kalian tonton & kalian mau rekomen ke aku biar kita bisa cerita-cerita! eitss pake smartfren dulu yah supaya nontonnya ga putus-putus 🤪

58,297 229

Main main 🎾✨🌞

72,877 427

🍂🌾🍃

27,947 117

Seberapa penting sih ngopi di pagi hari buat kalian?? Kayaknya kopi udah jadi list yg harus banget ada setiap harinya 🖤✨ biar bisa tetep fokus ngejalanin hari-hari yang ribet! Harus ngopi dulu, pake Nescafe Classic! Nikmat banget! ✨✨✨. Buaat kalian nih sekarang @nescafe_indonesia lagi ada promo di Official Store nya di blibli.com. Buruaan jangan sampe ke habisan! 🤍🖤

67,135 378

🌞✨

31,692 69

Bingung gak sih outfit olahraga kamu itu itu aja? udah bosen sama outfit kamu yang sekarang? Pas banget nih @jdid lagi ada Matahari Gajian Sale loh!! Langsung buka aja deh aplikasi JD.ID kamu dan cari produk produk matahari, diskonnya sampai 25% loh! jangan lupa langsung pake kode promo MVT928 dari aku yah!! buruan cus ke http://bit.ly/M928ValeriTifanka , cuman sampai tanggal 30 September loh! #MatahariGajianSale #DijaminOri ❤️🖤❤️🖤

53,712 157

Outfit yang perfect buat cuaca ibukota yang lagi mendung gini 🌧 Suka banget sama koleksi Fall Winter 20 nya Uniqlo U 🤍🖤🤍🖤 Christophe Lemaire emang enggak pernah salah @uniqloindonesia! Future LifeWear Essentials indeed✨ #UniqloU #UniqloLifeWear #UniqloIndonesia

56,823 393

Captionnya apa

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1.3K
106 / post
7.30 %
Indonesia Art
131.4K
-
0.10 %
Indonesia
2K
-
0.70 %
Indonesia
27.7K
-
0.60 %
Indonesia
21K
-
3.90 %
Indonesia
11.1K
-
-
Indonesia Beauty, Art
2.6K
167 / post
-
Indonesia Art, Design
36.7K
367 / post
0.90 %
Indonesia Food, Cooking, Hair & Beauty, Food & Drink
1.3M
-
0.50 %
Indonesia
1.1M
-
0.10 %
Indonesia
2.2K
-
-
Indonesia
54.6K
609 / post
2.80 %
Indonesia Art, Beauty, Business, Film, Music & Books, Nature & Outdoors, Architecture
20.9K
-
-
Indonesia
2.2K
33 / post
-
Indonesia
12.4K
-
2.00 %
Indonesia Modeling, Fashion