Titantyra's Instagram Audience Analytics and Demographics

@titantyra

Indonesia

🧠 Co-founder @secondatebeauty @toriyo.id 🐹 Honest Content Creator #TitanBobaQueen #EditanTitan 💌 /LINE @titantyrainc
tit▓▓▓▓▓@gmail.com
Indonesia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF TITANTYRA

Average engagement rate on the posts is around 4.50%. The average number of likes per post is 27014 and the average number of comments is 114.

Check titantyra's audience demography. This analytics report shows titantyra's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
601,060
Avg Likes
27,014
Avg Comments
114
Posts
1,840
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR TITANTYRA

Female
0 %
Male
0 %

RECENT POSTS

24,795 65

ONE WORD: CUTE!!! Ok no, two words, VERY cute 🥺😍😭 Liat masker2 baruku, cakep banget kayak beli diluar negri. But no! I proudly present these locally made masks, in collaboration with Sanrio 🤗 Untuk merayakan 60th Anniversary Sanrio tahun ini, Sanrio lagi mengadakan kolaborasi masker kain terkait dengan pandemi COVID bersama 6 fashion designer Indonesia: 1. Jii by Gloria Agatha x Hello Kitty @jiigloria 2. Rinda Salmun x Cinnamoroll @rindasalmun 3. ATS The Label x Bad Badtz-Maru @atsthelabel 4. Clementine x My Melody @clementine_officielle 5. Arkamaya by Danny Satriadi x Gudetama @arkamaya 6. Madja by Maya Ratih x Aggretsuko @thisismadja Kolaborasi ini akan launching online tgl 17 Okt besok mulai Pk 00:00 di @tokopedia dan akan ada pameran offlinenya juga di mall @kotakasablanka tgl 30 Okt untuk kalian yang mau lihat koleksi lengkapnya langsung (wajibbb 🤩💖). Oh ya, kolabnya ga hanya masker aja, ada juga pernak pernik lain seperti topi, face shield, scarf dan eco bag yang pastinya lucu2. Informasi lebih lanjut bisa dicek di @sanrioindonesia yaaa 🥳💋 #jiibygloriaagathaxhellokitty #rindasalmunxcinnamoroll #atsthelabelxbadbadtzmaru #clementinexmymelody #arkamayabydannysatriadixgudetama #madjabymayaratihxaggretsuko #Sanrio60thAnniversary

25,979 61

liat mama post foto Gwen di instastory terus berasa familiar, mirip siapa gitu? ternyata #Vanellope dari #WreckItRalph 😫💕🎀 #Gwenito🌯 #mycuteniece

64,831 488

We really out here doing a whole photoshoot because our pj’s match my bed 🙂💙 #WeirdTanFamily @bennywtan @zhang_kai_rong follow my weird parents who gave birth to this weird daughter 👨‍👩‍👧👬(two male emojis for my brothers)

27,071 55

Always documenting every step of our journey with @secondatebeauty 🥰💄constantly counting our blessings and finding love in what we do, because isn’t that what life is all about? can’t believe our launch party was literally 3 days before the pandemic officially hit Indonesia hahaha 😂 untung ga keburu PSBB dulu, kalo ga pestanya diundur sampai 2022 deh. Launching a business during the pandemic checkkk ✅😅tapi kita ga terlalu bawa pusing sih, mindsetnya ya jalanin aja bisnis dari rumah aja, rezeki udah diaturrr 🤗 #secondateteam #newproductsoon #secondateparty #secondatebeauty

43,392 195

Ide pose untuk foto: kalo bingung tangannya mau ngapain, pegang cangkir aja 😌☕️ and you get that casual “I woke up like this” look. Kira2 isi cangkirnya apa? 🤪 Also I’m wearing the prettiest lingerie/sleepwear from @girlsheaven_id! Yang rajin liatin IGstory aku pasti tau tentang penelitian yang aku share tentang wanita2 yang pakai lingerie tiap malem 😉😏💋

6,608 28

This gorgeous pink box from sociolla 💖🥰🎀🎊Apa yang bikin kalian happy akhir-akhir ini? One of my happy moments is when is see this pink box from Sociolla among my packages! Kalian juga akan happy terima pink box ini karena Sociolla Beauty Wonderland sudah hadir! Akan ada 10.10 Wonder Sale, Brand Day Festival, dan juga Free Shipping di 9-11 Okt! What a sweet deal 🍩🥺 Lalu, kalian bisa ambil voucher diskon juga khusus buat kalian yang pakai kode aku: SCLTITAN sebesar Rp 50,000 dengan minimal pembelanjaan Rp 250,000 berlaku sampai 31 Oktober ini~ Yuk explore Sociolla #1 Beauty E-Commerce, dijamin 100% BPOM dengan kurasi merk dan produk terbaik 🌸 jadi tenang belanja disini karena terjamin asli! Who's ready? 🎡 #SociollaBeautyWonderland #cumadisociolla

26,165 77

💎 Feeling good, like I should 💎 YES! Showering felt goooodd 💖 Aku tau disini pasti banyak yang jarang mandi kalau di rumah aja, ME TOO HAHA 🙈🙈 But wow mandi tuh sebenernya enjoyable banget! It refreshes you in a physical AND mental way✨ Aku makin enjoy momen2 mandi sekarang karena pakai sabun Dr. Bronner’s yang wangi banget! 🌸 Did you guys know, this is the No.1 organic soap dari USA? Wanginya pure organic oils bukan artificial fragrance, rasanya kayak spa di rumah. Ada kandungan coconut oil, olive oil, palm kernel oil, & jojoba oil 🌿 Ga cuma wangi, organic oils juga sehat tanpa bahan kimia, pengawet, dan wangi buatan seperti SLS, Paraben, perfume dan alcohol jadi aman dan sehat untuk kulit dan lingkungan 🥳👏 Kalian yang di Indonesia udah bisa beli Dr. Bronner’s di Guardian terdekat ya! PS. I’m in my NYC apartment, pls pretend you guys don’t know it’s an edit 🤫 @drbronner.id #drbronner #drbronnerid #GoOrganicWithDrBronners

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

229.2K
-
4.20 %
Indonesia Music
1.9K
86 / post
4.90 %
Indonesia
39.9K
-
2.10 %
Indonesia
2.8K
334 / post
-
Indonesia Cars & Motorcycles, Technology, Film, Music & Books, Architecture, Photography
6.9K
185 / post
1.70 %
Indonesia
1.1K
27 / post
2.30 %
Indonesia Hair & Beauty, Fashion, Celebrities
4.7K
212 / post
7.70 %
Indonesia
1.9K
282 / post
8.70 %
Indonesia
4.2K
120 / post
2.30 %
Indonesia Film, Music & Books, Nature & Outdoors, Humor, Photography
55.3K
-
1.70 %
Indonesia Soccer
4.2K
289 / post
-
Indonesia
7.7K
373 / post
12.20 %
Indonesia
1.1K
81 / post
0.07 %
Indonesia Architecture, Photography, Nature & Outdoors, Travel
1.9K
148 / post
6.40 %
Indonesia
3.4K
146 / post
-
Indonesia Film, Music & Books, Celebrities, Photography