Therealfafau's Instagram Audience Analytics and Demographics

@therealfafau

Malaysia

Founder of @dbilique @yakultmalaysia ambassador - IGReview - emcee
faf▓▓▓▓▓@yahoo.com.my
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF THEREALFAFAU

47.2% of therealfafau's followers are female and 52.8% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.10%. The average number of likes per post is 2802 and the average number of comments is 39.

Therealfafau loves posting about Actors.

Check therealfafau's audience demography. This analytics report shows therealfafau's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
2,064,679
Avg Likes
2,802
Avg Comments
39
Posts
5,615
Global Rank
27,075
Country Rank
244
Category Rank
94

GENDER OF ENGAGERS FOR THEREALFAFAU

Female
47.2 %
Male
52.8 %

AUDIENCE INTERESTS OF THEREALFAFAU

  • Beauty & Fashion 53.71 %
  • Art & Design 43.05 %
  • Business & Careers 41.50 %

RECENT POSTS

14,350 86

M A N A L A W A K N I . ohlupaa takyah jumpaa pun, sbb korang jahit baju kat rumah sendiri. tkde mesin jahit? guna tangannn je, buat batu seremban buleh heheheh 😅 . kot2 ada yg terlepas cerita , check previous post ya . nota : sbnrnya kerusi tu boleh muat berapa org dan tampung berapa KG? 😅 . baju kurung by @rizalman rtw zaman bila tak ingat . #farafauzana #dbiliquejahit #tukangjahit #projekbajukurungfafau #projekrayadibilique #projekbajuraya2020 #bilafafauosem40

2,251 98

P R O J E K J A H I T B A J U . #bilafafauosem40 FF ada ckp akan buat salah satu benda yg tak pernah FF buat seumur hidup.. JAHIT BAJU 🤪😅😂 . jgn gelakkk dengar dulu . FF nak jahit baju sendiri tp FF perlukan korang utk tlg jahitkan 2 pasang baju kurung utk kita bagi kat someone special .. nenek2 comel di rumah penjagaan pada bulan puasa nanti. xbyk pun, 40 pasang sempena 40tahun . FF tak cari ramai, 20 orang je 20 org ni tlg jahit 2 pasang baju kurung tradisional (atau korang nak anta tailor pun boleh janji cost tu korang setle sendiri, diam2 sudah hehehe) 20 org ni jahit baju kurung tu dirumah sendiri tau 20 org yg jahit ni termasuk FF dapatla 40 pasang baju raya utk sicomel tu .. eeegerammmm 😚 chop! jgn risau kain ela dan ukuran semua FF sediakan . amacam? berani? kalau berani cepat cari team @dbilique 🥰 . nota : tag jap kawan2 korang yg suka naw jahit batu seremban tu hehehe . notalagi : jahit baju dirumah sendiri yea . kita kena social distance ❤️ #farafauzana #dbiliquejahit #tukangjahit #projekbajukurungfafau #projekrayadibilique #projekbajuraya2020 #bilafafauosem40

9,571 76

B A J U K U R U N G . my fav is baju kurung pahang sbb dpt tutup sisipan pinggul drumstick itu (jujur ni) . whts your fav baju kurung? suka baju kurung jenis kain cotton atau ko belash je kain apa janji baju kurung hahahah . nota : tag jap kawan2 korang kat Uni dulu yg ada satu je baju kurung, asal jumaat je baju kurung sama.. eh aku la tu! 😅😂 . baju kurung by @mekkembangcotton . #farafauzana #dbiliquejahit #tukangjahit #projekbajukurungfafau #projekrayadibilique #projekbajuraya2020 #bilafafauosem40

576 1

F U N T 4 A T I Q K E M B A L I . its Friday!! 💃💃💃💃🥰🥰🥰🥰 . RAYUAN INFAQ B40 . Dua hari ini, @myhopehero menerima banyak panggilan dan pertanyaan untuk membantu golongan yang terputus bekalan. . Golongan B40 ini antara yang terkesan kerana kebanyakkan dari mereka adalah pekerja gaji hari, ataupun peniaga jalanan yang terjejas pendapatannya. . Keprihatinan ini adalah tanggungjawab bersama @myhopehero dan #funtastiq4 bagi bantuan barangan asas dapur dan barangan asas bayi. . Sasaran peringkat awal ini adaah 10 buah keluarga di setiap negeri. . Ayuh, kita bersama-sama memainkan peranan kita! . Stay safe. Stay healthy. Stay at home. . . Sumbangan atas talian: >>> www.billplz.com/covidhero . Sumbangan melalui aplikasi: >>> @islampro.app . Sumbangan ke akaun: PERTUBUHAN WIRA KEMANUSIAAN UNTUK INSAN MALAYSIA . Maybank Malaysia Berhad 5648 1052 4226 . Ref: CovidHero . Email: donation.myhopehero@gmail.com . . #funt4stiq #myhopehero #everybodyisahero #hopeherorescue #herorescue #covidhero #herocovid #stayathome #dudukrumah #kitajagakita #covid19 #ourhero #malaysiaboleh #bantuan #sedekah #sedeqah #jariah #infaq #sukarelawan #bantuanb40

1,291 6

D B I L I Q U E H O M E S T U D I O . kita buat dia 😅 habis perintah kawalan ni kita kemas balik laa ye ma . FF Dbilique Beat Covid 19 1030pm | Rabu | 25 Mac LIVE FB & IG @dbilique . nota : FF dah start since sunday hari tu, jommm lepak dengan FF mlm ni. bagi ucapan time live sbb if bg skrg FF akan baca .. tp dlm hati je 😅🥰

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

2.1K
118 / post
6.30 %
Malaysia Film, Music & Books, Nature & Outdoors, Animals & Pets, Humor
34.9K
-
2.20 %
Malaysia Modeling, Fashion, Photography
1.4K
215 / post
13.80 %
Malaysia Technology, Celebrities, Photography
30.3K
-
4.50 %
Malaysia Art, Beauty
2.2K
-
2.10 %
Malaysia Fashion, Technology, Travel, Photography, Nature & Outdoors, Kids & Parenting, Food & Drink, Health & Fitness, Hair & Beauty, Gardening, Film, Music & Books, Education, DIY & Crafts, Celebrities, Cars & Motorcycles, Art, Animals & Pets, Cooking
2.4K
109 / post
6.30 %
Malaysia Celebrities, Film, Music & Books, Fashion
2.4K
-
17.00 %
Malaysia Modeling
17.5K
804 / post
8.30 %
Malaysia
1.5K
93 / post
-
Malaysia Photography
64K
-
10.90 %
Malaysia Music, Songwriting, Singer
123.2K
-
17.30 %
Malaysia
22K
-
0.30 %
Malaysia Fashion, Styling, Modeling
75.7K
-
3.50 %
Malaysia Music
81.7K
-
0.70 %
Malaysia
1.3K
44 / post
2.10 %
Malaysia Celebrities, Photography