Shazreeyanashukri's Instagram Audience Analytics and Demographics

@shazreeyanashukri

Malaysia

@dermova.hq @shazreeyanabeauty @shazreeyanashukridotcom | 📧 | 📲+01111545541
mak▓▓▓▓▓@gmail.com
+60▓▓▓▓▓28
Malaysia
18–24

Business Category

Lifestyle Services

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF SHAZREEYANASHUKRI

52.6% of shazreeyanashukri's followers are female and 47.4% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.10%. The average number of likes per post is 299 and the average number of comments is 8.

Shazreeyanashukri loves posting about Beauty, Art, Business.

Check shazreeyanashukri's audience demography. This analytics report shows shazreeyanashukri's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
185,298
Avg Likes
299
Avg Comments
8
Posts
5,612
Global Rank
375,439
Country Rank
5,079
Category Rank
100

GENDER OF ENGAGERS FOR SHAZREEYANASHUKRI

Female
52.6 %
Male
47.4 %

AUDIENCE INTERESTS OF SHAZREEYANASHUKRI

  • Art & Design 86.60 %
  • Beauty & Fashion 84.98 %
  • Business & Careers 55.55 %
  • Entertainment 35.59 %
  • Movies and TV 32.01 %
  • Travel & Tourism 31.71 %
  • Restaurants, Food & Grocery 31.29 %
  • Music 30.09 %
  • Luxury Goods 29.98 %
  • Fitness & Yoga 29.73 %

RECENT POSTS

32 0

Losers quit when they fail. Winners fail until they succeed. Make it happen because failure is success in progress.

57 0

Ni la investment brush paling mahai kami pernah beli. Beli dekat Tangs, Singapore dulu sebab TF belum masuk Malaysia masa tu. Powder brush tu memang fluffy lembut ya ampun. Harga dia dalam RM600 lebih satu lepas convert from SGD. Tapi kami rasa boleh la beli brush lain kot yang lebih affordable and does the same thing. Cuma untuk makeup junkie macam kami ni memang kami nak collect & beli demi kepuasan ja masa ni. Blending brush tu memang best! Kami rasa harga dia masa tu lepas convert dalam RM300 lebih. Yang cheek brush tu tak yah beli pun tak pa sebab bukan dia tak best, memang best, tapi harga dia dekat RM500 & ada banyak lagi yang buat benda sama tapi lagi affordable. Untuk makeup collectors who don’t mind the price, by all means get them, because the quality of these brushes are impeccable. Tak semestinya guna brush mahal mekap letop, dan pakai brushes murah mekap buruk, and vice versa. It’s all about personal preference & skills. This is my honest opinion. What do you think about these brushes?

448 15

Jenis tak reti pakai flats. Illusi lonjong sikit. Ni kalau terpeleot memang sedap la sakit dia tu. Haha

100 0

Ingat na malam ni kita nak dating bercanda sama-sama dengan @ferra_rossa kat IG LIVE, Sabtu, 9.30pm. Topic kita malam ni ialah skincare. Tanya la kami dua apa yang korang nak tau pasal kulit. Let’s have fun tonight ❤️❤️❤️

613 7

JATUH TERSUNGKUR BERKALI-KALI, TETAP BANGUN BERKALI-KALI Kami faham, bukan semua orang memiliki ilmu yang cukup untuk berniaga dan mampu untuk membayar yuran kelas bisnes yang beribu-ribu, ada tu yang sampai berpuluh ribu. Kak Love sendiri dah buat bisnes dalam industri kecantikan dah lebih 10 tahun. Kak Love sangat faham perjalanan bisnes dari ZERO. Dari mula berniaga, Kak Love sendiri pernah mengalami kejatuhan, kerugian ratus ribu, bagaikan jatuh ditimpa tangga. Inilah adat berniaga. SELAGI KITA TAK JATUH, KITA TAKKAN PANDAI UNTUK BANGUN MENGEJAR KEJAYAAN. Kak Love berazam nak bantu Team supaya TAK MENGULANGI SEMUA KESILAPAN Kak Love dulu yang tak cukup ilmu, tak ada mentor masa awal berniaga & hilang arah tuju. Kami paham sangat rasa nak give up yang membuak-buak tu. Tapi, disebabkan Kak Love nak buktikan pada orang tua, walaupun tak jadi doktor seperti yang diharapkan, Kak Love boleh berjaya buat sesuatu yang Kak Love suka- BUSINESS IN BEAUTY. Hanya berbekalkan barang mekap yang tidak lengkap, barang-barang dari drugstore sahaja, Kak Love beranikan diri mekapkan orang. Malam-malam tengok Youtube cara nak mekap. Tak mampu nak pergi kelas mekap sebab tak ada income pun masa tu. Hanyalah seorang student Medic yang dah berhenti di tahun akhir dengan hutang MARA RM300,000! Sedih, kecewa, malu, rasa macam loser, semua tu Kak Love dah rasa. Tapi, macam mana Kak Love bangkit dan buktikan pada semua yang Kak Love bukan seorang yang senang mengalah? Biarpun sering dicaci, dicemuh sebab tak jadi doktor, tak habiskan pembelajaran, kami tau kami bukan la bodoh. Kami bukan loser! Kami bukan seperti apa yang mereka katakan. Nak capai tahap sekarang ni, tidaklah seindah yang disangka. Ramai yang tak tahu kisah & perjalanan kami, segala pengorbanan & perih air mata yang menitis, segala sakit yang terpaksa ditelan. Mungkin ramai orang kenal kami masa kami dah mula dikenali, tapi ramai tak tahu apa yang terpaksa dilalui untuk sampai ke tahap ini. Apa yang Kak Love akan ajarkan & share pada Team adalah dari pengalaman sendiri. Pengalaman adalah GURU TERHEBAT bagi kita. Jangan buat kesilapan seperti kami dulu. Nak baca lagi ka panjang-panjang ni? Klik link di Bio

861 13

Adik, Tak lama lagi adik nak beranak baby no 2 dah. Kakak sedih tak dapat jumpa adik time quarantine ni. Kalau boleh tiap hari nak jumpa, sembang-sembang, gelak, makan, tengok TV, brainstorm sama-sama. Walaupun kat dalam phone ka video call ka, tak rasa sama. Akak harap masa adik beranak nanti akak boleh jaga adik jugak macam dulu masa adik beranak Lana. Akak nak sangat! Kita ada kita ja. Mama kita dah tak dak, Abah & Kak Na jauh. Adik jangan risau tau akak akan pi jumpa adik soon. How i wish i can go and give you a big hug now! I just want you to know how much i love & care about you. And i will be with you throughout this beautiful journey. Jangan takut tauuuu. You are gonna do great! ❤️❤️❤️ @ferra_rossa

570 10

Confidence isn’t walking into a room thinking you’re better than everyone, it’s walking in and not have to compare yourself to anyone at all. Outfit by @sethandluna_artisan

307 16

Remember, growing might feel like breaking at first. A river cuts through a rock not because of its power, but its PERSISTANCE. . . . . . #stayathome #stayhomestaysafe #quotes #mindset #stayhome #covid19 #pleasestayhome #entrepreneur #quarantinelife

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

31.4K
-
-
Malaysia
11.4K
-
0.40 %
Malaysia Food & Drink, Health & Fitness, Hair & Beauty, Cooking
1.7K
200 / post
0.12 %
Malaysia
1.5K
98 / post
0.06 %
Malaysia Photography, Celebrities
53K
3K / post
3.70 %
Malaysia Travel, Celebrities
11.7K
26 / post
2.30 %
Malaysia Celebrities, Technology, Humor, Photography, Animals & Pets, Game, Fashion, Travel, Nature & Outdoors, Food & Drink, Health & Fitness, Hair & Beauty, Gardening, Film, Music & Books, Education, DIY & Crafts, Design, Art, Cooking
9.5K
212 / post
-
Malaysia Celebrities, Film, Music & Books
133.1K
-
0.10 %
Malaysia Cooking, Food
2.2K
58 / post
0.03 %
Malaysia
80.9K
-
-
Malaysia
5.7K
-
5.40 %
Malaysia Modeling
7.7K
116 / post
1.40 %
Malaysia Celebrities, Technology, Animals & Pets, Film, Music & Books
12.5K
186 / post
0.50 %
Malaysia Travel, Nature & Outdoors, Photography, Architecture
299.9K
-
0.60 %
Malaysia
27.9K
-
0.20 %
Malaysia