Sharifah_sakinah's Instagram Audience Analytics and Demographics

@sharifah_sakinah

Malaysia

🥊@nar_bodyworks Ambassador 📧:
inf▓▓▓▓▓@gmail.com
+60▓▓▓▓▓05
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF SHARIFAH_SAKINAH

47.4% of sharifah_sakinah's followers are female and 52.6% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.40%. The average number of likes per post is 10376 and the average number of comments is 98.

Sharifah_sakinah loves posting about Actors.

Check sharifah_sakinah's audience demography. This analytics report shows sharifah_sakinah's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
2,388,321
Avg Likes
10,376
Avg Comments
98
Posts
2,452
Global Rank
10,154
Country Rank
71
Category Rank
30

GENDER OF ENGAGERS FOR SHARIFAH_SAKINAH

Female
47.4 %
Male
52.6 %

AUDIENCE INTERESTS OF SHARIFAH_SAKINAH

  • Beauty & Fashion 56.25 %
  • Art & Design 46.58 %
  • Business & Careers 43.78 %
  • Restaurants, Food & Grocery 35.57 %
  • Movies and TV 34.60 %
  • Photography 34.38 %
  • Entertainment 34.38 %
  • Travel & Tourism 34.23 %
  • Music 33.46 %
  • Fitness & Yoga 31.57 %
  • Books and Literature 30.55 %

RECENT POSTS

1,820 25

Kita ada tetamu yang sudi berbincang sama dari sudut pandangan profesional Pakar Psikiatri Dr Hazli Zakaria @hazlizakaria Macam Sakinah yang ADHD dah biasa ke sana ke sini selalu aktif tak duduk diam jadi bila takda choice kena #stayathome ada banyak struggle dan adjustment. Kalau ada rasa mcm struggle mental atau nak share cara coping boleh join LIVE 9mlm 12 April 2020. RM0 Talian sokongan emosi dan psikososial COVID-19 beroperasi setiap hari 8 pagi - 5 petang. Hubungi 011-63996482, 011-63994236 atau 03-29359935

11,821 77

Today is a CARAMEL CASHEW kind of day. @barebells.malaysia

13,924 106

This lockdown is somewhat like that show #RussianDoll

14,035 126

LUPITA

12,025 236

🤓

24,228 163

This aunty used her money to buy Hello Kitty costume so that she can earn her living (around Rm30 per day) by taking pictures with kids during school holidays at Teluk Cempedak. Now the beach is empty and she really misses the company of kids and families while she's living alone and taking care of her cats. During this quarantine she got no income so anybody can reach for help with these details Cimb 7612146453 Siti Endon binti Ismail 017 2889199 #tanganKananMemberitangankiriTAKPERLUselfie

10,653 95

Hi guys sambil2 duduk rumah ni kalau ada dah start rindu makanan n holiday kat luar jom kita plan spend money on local je sekarang ni. Demi ekonomi negara, setahun ni cuti2 msia je setiap kali ade bajet, shopping pun dekat kedai2 produk dan franchise tempatan. Kalau nak jugak barangan branded luar beli melalui peniaga msia. Dah berapa hari dah duduk dalam rumah ni? Takpa kita boleh rancang2 je dulu ni. Hidup Malaysia 🇲🇾 Baju dari @shophanya Socks @talesocks Kasut @drmartensofficial

3,463 84

Hi guys bagi yang minat dengan brand handbag n kasut Christy Ng, today kita ada Live bersama founder Christy Ng 9 malam ini. Kita akan borak tentang produk dan dan boleh berinspirasi dengan kisah keusahawanan beliau. Lepas tu boleh dapat handbag freeee sapa nak?? Boleh ikuti cara-cara ini: 💥 GIVEAWAY ALERT 💥 Stand a chance to win a Linea Top Handle Bag from @christyngshoes STEP 1: Give this post a ❤️ STEP 2 : Comment why do you deserve to win STEP 3 : Tag at least 3 friends here on this post. Winners will be announced on 15th April 2020. T&C apply P/S: Make sure your account is set to public.

18,311 109

Saya bangun pagi, bersiap mandi, gosok baju, pakai make up dan perfume untuk ke ruang tamu hari ini. Saya janji tidak membebel kepada suami atau bersuara lebih tinggi dari pitching robot kucing saya. Semoga saya dapat berjasa dalam pembangunan wanita dan keluarga . @kensapothecary

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

527.1K
8K / post
3.90 %
Malaysia Engineering, Celebrities, Fashion, Design
27.9K
1K / post
4.10 %
Malaysia Modeling, Fashion, Actors
11K
292 / post
2.10 %
Malaysia
18.8K
-
0.03 %
Malaysia Music, Songwriting, Singer
1.8K
143 / post
1.70 %
Malaysia Celebrities
109.5K
2K / post
0.01 %
Malaysia Humor, Film, Music & Books, Game, Fashion, Travel, Photography, Nature & Outdoors, Celebrities, Art
361.7K
-
5.90 %
Malaysia
416.2K
-
2.30 %
Malaysia
235K
-
0.90 %
Malaysia
4.5K
29 / post
1.30 %
Malaysia Nature & Outdoors, Travel
55K
-
1.40 %
Malaysia Streetwear, Music, Fashion
57.3K
-
0.10 %
Malaysia Events
9.4K
170 / post
0.80 %
Malaysia Hair & Beauty, Fashion
20.2K
-
0.30 %
Malaysia
1.9K
339 / post
0.18 %
Malaysia Travel, Film, Music & Books, Photography