Sengklekman's Instagram Audience Analytics and Demographics

@sengklekman

Indonesia

Creator: @juliansyahputra95 business: 📩
sen▓▓▓▓▓@gmail.com
Indonesia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF SENGKLEKMAN

Average engagement rate on the posts is around 2.50%. The average number of likes per post is 10196 and the average number of comments is 139.

Check sengklekman's audience demography. This analytics report shows sengklekman's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
408,318
Avg Likes
10,196
Avg Comments
139
Posts
570
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR SENGKLEKMAN

Female
0 %
Male
0 %

RECENT POSTS

3,656 18

Halo sobat sengklek! aku sama timku yang di @sengkref.studio bikin channel baru di YouTube. Namanya "SENGKREF" ( @sengkref.team ) Isi konten nya adalah permain dan seru-seruan ( namanya GABUT ). Anggap aja kita itu RUNNING MAN VERSI LOKAL dan LOW BUDGET. Dan kita akan usahain tayang setiap hari Minggu jam 5 sore ( 17:00 WIB ) Jadi, mohon bantuannya yak, kalo kalian suka dengan konten kita, kalian bisa subscribe, like, komen, share, dan tekan notifikasinya "SENGKREF" MAKASIH 😘 #sengkref #gabut #sengklekman

13,649 1,023

Tebak game ini tanpa menyebutkan nama game nya :v >> Fitnah terosssss

8,004 76

Jujur, mimin kalo bikin animasi atau komik, hampir berjam-jam duduk. Kadang ngerasa ngantuk. Solusinya ya main pubgm, 2 kali pertandingan doang, setelah itu lanjut lagi kerjaan. Kalo ngantuk lagi, main lagi. Awkwkwk. Apalagi sekarang erangel 2.0 telah di update, dan kualitas grafiknya udah bisa ultra hd. Makin kenceng nih bola mata. #SemangatBaruPUBGMobile #PUBGMobileNewEra #pubgmobileindo @pubgmobile_id

6,174 96

Karena saya anaknya pubgm banget, dan saya BUTUH MODAL NIKAH, maka dari itu saya iseng ikut kontes desain outfit pubgm. ya mana tau menang. Hehehe Oya yang mau ikutan deadlinya tgl 15 September 2020 @pubgmobile_id #PUBGMIDOutfitDesign #pubgmobileindo

9,960 150

Kalo mereka jadi presiden, apa yg terjadi ? #samsuddin #thaleb #sengklekman

15,615 126

Selamat ulang tahun ke 75 Republik Indonesia 🇮🇩🇮🇩🇮🇩 Ep.87 - pahlawan Indonesia #sengklekman #17agustus #dagelan #komikinajah

10,097 57

Sebuah gambar dari saya @sengklekman @si_nopal @dalang.pelo @fabelenial

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

2.6K
117 / post
2.30 %
Indonesia DIY & Crafts, Hair & Beauty, Food & Drink, Nature & Outdoors, Photography, Travel, Fashion
70.2K
740 / post
0.01 %
Indonesia Celebrities
18.9K
149 / post
1.20 %
Indonesia Film, Music & Books, Architecture, Photography, Nature & Outdoors
24K
-
3.10 %
Indonesia
3K
-
0.50 %
Indonesia DJ, Producers, Music
2K
133 / post
-
Indonesia Film, Music & Books, Technology, Cars & Motorcycles, Photography, Celebrities
3.6K
100 / post
1.70 %
Indonesia
47K
-
4.30 %
Indonesia Fashion, Lifestyle, Modeling
20.5K
-
-
Indonesia
4.8K
815 / post
12.80 %
Indonesia Architecture, Photography
83.9K
-
0.20 %
Indonesia
588K
-
0.10 %
Indonesia
35.6K
-
0.40 %
Indonesia Actors
2.9K
458 / post
0.16 %
Indonesia
1.2M
12K / post
1.90 %
Indonesia