Sendayu.tinggi_hq's Instagram Audience Analytics and Demographics

@sendayu.tinggi_hq

Malaysia

BUY ONLINE . WORLDWIDE SHIPPING ▪️
sto▓▓▓▓▓@sendayutinggi.com
+60▓▓▓▓▓33
Malaysia
18–24

Business Category

Lifestyle Services

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF SENDAYU.TINGGI_HQ

56.4% of sendayu.tinggi_hq's followers are female and 43.6% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.10%. The average number of likes per post is 407 and the average number of comments is 80.

Sendayu.tinggi_hq loves posting about Events, Art, Beauty, Business.

Check sendayu.tinggi_hq's audience demography. This analytics report shows sendayu.tinggi_hq's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
290,367
Avg Likes
407
Avg Comments
80
Posts
4,131
Global Rank
315,697
Country Rank
3,973
Category Rank
78

GENDER OF ENGAGERS FOR SENDAYU.TINGGI_HQ

Female
56.4 %
Male
43.6 %

AUDIENCE INTERESTS OF SENDAYU.TINGGI_HQ

  • Beauty & Fashion 72.00 %
  • Art & Design 66.94 %
  • Business & Careers 41.76 %
  • Entertainment 35.98 %
  • Music 35.63 %
  • Sports 32.03 %
  • Luxury Goods 31.90 %
  • Home & Garden 31.27 %
  • Pets 30.81 %
  • Travel & Tourism 30.41 %
  • Fitness & Yoga 30.21 %
  • Children & Family 30.12 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 29.56 %
  • Restaurants, Food & Grocery 28.91 %

RECENT POSTS

267 26

Close up tekstur dan swatches Camouflage Foundation with Concealer. Total ada 4 kod semuanya yang boleh campur untuk foundation, highlight, concealer ataupun contour. Tekstur lebih lembut dan licin dari foundation jenis cream & tak cair seperti liquid foundation. Coverage pula sangat cantik dan natural, seolah-olah macam second skin. Tak cakey, tak mudah crack & boleh hilangkan kesan jeragat, parut dan wrinkle dalam satu sapuan je. Guna sikit je dan boleh tahan lebih dari 6-8 bulan. . Camouflage Foundation with Concealer RM40.00 (Ahli RM36.00) . Beli secara online di www.sendayutinggi.com, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #camouflagefoundationwithconcealer

289 59

Tahu tak yang D’folia ni dah ada di pasaran melebihi 20 tahun. Antara salah satu hot selling produk kewanitaan sejak dari awa penubuhan ST lagi. Banyak kebaikan D’Folia ni untuk kaum wanita lebih-lebih lagi untuk penjagaan dalaman dan rahim. . D’folia ni mengandungi kandungan 2 herba hebat untuk kesihatan wanita iaitu manjakani dan kacip fatimah. Buah majakani dapat membersihkan bakteria di kawasan organ intim wanita. Ia juga bantu untuk mengatasi keputihan. Manjakani mengandungi tannin yang bagus untuk mengetatkan otot vagina, vitamin A dan C, kalsium, protein, serta mengandungi elemen astringent untuk membasmi bakteria penyebab keputihan. . Kacip Fatimah pula boleh membantu menguatkan sistem pembiakan wanita dan digunakan sebagai bantuan mengetatkan faraj. Fitoestrogen (phytoestrogen) pada Kacip Fatimah menyembuhkan saluran pembiakan, dinding faraj dan tisu faraj. Jadi, ia sangat sesuai diamalkan oleh wanita selepas bersalin. . Siapa yang boleh ambil D’Folia ? Anak dara, wanita yang berkahwin, dan mereka yang mengalami masalah keutihan serius digalakkan ambil D’Folia ni. . D’folia RM31.50 (ahli RM28.35) . Beli di www.sendayutinggi.com, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #dfolia

577 98

Walaupun tak keluar rumah, setakat keluar angkat kain je… jangan lupa sapu sunscreen. Mana yang rajin tu apa kata waktu pagi tu keluar berjemur kejap ambil cahaya matahari pagi. Kalau terperap dalam rumah terus pun tak bagus juga ya. . Salah satu cara nak ‘motivate’ diri sendiri waktu-waktu macam ni, disiplinkan diri dengan jaga penampilan kulit dan wajah. Bila tengok diri cantik automatik rasa gembira dan semangat. . Bagi yang berkulit normal boleh pakai UV Defense SPF50++ Hydrafresh Sun Protection Translucent Cream. Ia bukan sahaja melindungi kulit dari sinar UV, tapi berpotensi merawat kulit dari dalam. Ia mengandungi pelbagai bahan seperti Yeast Extract, Green Tea, Licorice Root, Pegaga dan juga Japanese Knotweed. Semua bahan-bahan ini berfungsi menjaga keanjalan kulit dan bersifat anti penuaan. Dan setiap sapuannya tidak akan meninggalkan kesan ‘white cast’ atau kesan putih pada kulit. . UV Cream SPF50++ Hydra Fresh Sun Protection Translucent Cream RM39.00 (ahli RM35.10) . Beli di www.sendayutinggi.com, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #uvcream #sunblock

557 47

Jom follow step ringkas ni utk dapatkan eyeliner yang perfect ! . Ramai sebenarnya yang tak mahir nak lukis eyeliner ni. Termasuklah admin sekali. Setiap kali nak lukis tu mesti bergegor tangan. Pastu end up senget sebelah. Siapa macam ni boleh geng dengan admin. . Tapi takpe..waktu yang ada ni apa kata practice sampai pro. Bak kata orang practice makes perfect! Mana tahu lepas ni boleh lukis eyeliner mcm lady boss @yatie_sendayutinggi ke. . Angled Eyebrow Pencil RM32.00 ( Ahli RM28.80) Matte Waterproof Pencil RM30.00 ( ahli RM27.00 ) Doll Ultimate Precision Eye Liner RM32.00 ( Ahli RM28.80) Doll Eyelashes Mascara RM32.00 ( ahli RM28.80 ) . #sendayutinggi #eyelinerhacks #tips

423 134

Yup, selain beri tenaga dan elakkan mengantuk, Female + Coffee juga mengandungi agen pencerahan kulit, Vitamin C. Semua tahu Vitamin C bagus untuk mencerah dan mencantikkan kulit. Especially untuk merawat kulit kusam, tidak sekata dan pudarkan parut atau pigmentasi. . Ladis yang dekat rumah tu manfaatkan waktu sekarang ni manjakan tubuh dan kulit kita. Mana yang tak sempat jaga sebelum ni sebab sibuk tu, jom buat sekarang. DIY spa dirumah, urutan dan work out. Nak elakkan rasa lemau sepanjang duduk rumah ni ambil Female+ waktu sarapan atau sebelum workout. Ia akan bantu beri tenaga tambahan dan buat kita rasa segar je tau. . Female+ RM31.00 (ahli RM27.90) . Beli secara online di www.sendayutinggi.com, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #femalecoffee

748 213

POST NI UNTUK YANG NAK AWET MUDA JE !! . Yang masih tercari-cari produk penjagaan muka mana yang sesuai untuk kulit korang, jom baca apa kelebihan ketiga-tiga hot produk ni. . Brightening Series Whitening & Moisturise Cleanser • Mengandungi ekstrak bunga Camellia Japonica yang kaya dengan Vitamin A untuk menggalakkan penghasilan sel kulit baru, Vitamin D untuk menyokong pertumbuhan dan membaikpulih sel-sel baru serta Vitamin E untuk membantu mengekalkan kelembapan kulit menjadikan ia lembut, licin dan mengurangkan pembentukan garis halus. . Brightening Series Super Hyaluronic Acid • Serum ni menggabungkan bahan-bahan tinggi hidrasi seperti Trehalose, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Extract dan Ethyl Ascorbic Acid untuk memberi lembapan yang intensif kepada kulit disamping membantu menjadikan kulit lebih anjal dan lembut. . Brightening Series Whitening & Moisturise • Menggabungkan bahan-bahan terbaik seperti Saxifrage Sarmentosa Extract, sejenis bunga yang mengandungi tannin dan proanthocyanadin yang bertindak sebagai sumber antioksida, anti-penuaan dan anti-kedutan. Ia juga mengandungi keupayaan antiseptic, astringent dan pelembap semulajadi untuk meningkatkan keanjalan kulit. Ia mengandungi arbutin yang bertindak mencerah dan menyekatakan tona wajah. . Brightening Series Whitening & Moisturise Cleanser RM 33.00 (ahli RM 29.70) Brightening Series Super HA Serum RM45.00 ( ahli RM40.50 ) Brightening Series Anti Aging Moisturiser RM45.00 ( ahli RM40.50 ) . Beli di www.sendayutinggi.com, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #BRS #antiaging

390 74

Musim-musim panas ni bibir pun boleh kering kalau kurang minum air dan malas mandi. Haaa sape yang skip mandi pagi terus mandi tengahari tu ?? . Amalkan sapu lip balm setiap kali bibir terasa kering dan sebaiknya malam ketika ingin tidur. Those yang masih mencari2 lip balm tu, apa kata grab satu Lip Balm Changing Lip Color dari ST ni. Bila pakai dekat bibir, slowly warna bibir korang akan berubah ikut warna darah & suhu badan. Warna dia pun nampak moist & natural je. . Lip Color Changing Lip Balm mengandungi Vitamin E dan Olive Oil untuk membantu merawat bibir kering & kusam dengan memberi lembapan maksima disamping menjadikan bibir merah semulajadi. Lip Balm ni hadir dengan 2 warna, Glossy Peach & Glossy Pink. . Lip Color Changing Lip Balm RM33.00 (ahli RM29.70) . Beli di www.sendayutinggi.com, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #lipbalm

269 64

Tahu tak, bila makin dekat nak ‘datang bulan’, keputihan juga akan kerap berlaku dengan banyak? Ini sebab perubahan hormon. Bergantung pada tubuh kita juga sebenarnya. Tindak balas hormon tak sama. Tapi yang pasti tak ada wanita yang suka kalau Miss V gatal, berbau dan tak selesa kan? . So admin cadangkan untuk korang try pembersih wanita Sireh Feminine Wash untuk bersihkan Miss V dan jangan risau pembersih ni tak mengeringkan tapi bantu melembapkan kulit sekitar Miss V. Ia bantu menyegarkan dan menyingkirkan bakteria sekitar Miss V. Boleh gunakan ketika mandi 2 kali sehari. . D’Folia kapsul ni bagus untuk atasi masalah keputihan, ia bantu kurangkan keputihan dan juga merawat dalaman wanita. Anak dara & wanita berkahwin boleh ambil tak ada masalah. Ambil 2 kapsul 2 kali sehari sebelum makan berat. . Menstorm ni bagus untuk atasi sakit senggugut masa period. Untuk yang ada masalah period tak lancar, sengal-sengal badan tu ambil 2 kapsul 2 kali sehari sebelum makan berat. Boleh amalkan ketika period atau tak period. . D’folia Capsule RM31.50 (ahli RM28.35) Menstorm RM30.00 (ahli RM27.00) Sireh Feminine Wash RM20.00 (ahli RM19.00) . Beli secara online di www.sendayutinggi.com atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #dfoliacapsule #sirehfemininewash #menstorm

629 154

Siapa yang sesuai pakai Pearl & Yogurt Cleansing Gel ni? . Mereka yang ada masalah kulit kusam, tona tak sekata, pigmentasi dan berparut tu sangat sesuai pakai sebabnya Pearl Cleansing Gel mempunyai fungsi untuk bantu pudarkan jeragat, parut, cerahkan tona wajah, melembut, melembap kulit dan bantu mengekalkan keanjalan kulit. . Untuk bantu cepatkan lagi parut jerawat tu pudar, sapu tipis Whitening Pearl Ccream setiap hari lepas pakai pelembap. Boleh pakai siang dan malam. . Pearl & Yogurt Cleansing Gel RM35.00 (ahli RM31.50) . Beli di www.sendayutinggi.com, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #pearlyogurtbarsoap

307 43

Simple trick untuk dapatkan kening yang kemas dan terbentuk. Kalau untuk kening yang tebal, boleh pilih kod cerah seperti Burn Cocoa dan lukis bagi ‘light’ saja so that kening tak nampak lagi tebal. Kalau jenis kening yang susah nak bentuk pula, tips dia sapu dulu bahagian berus kening (spoolie) dekat lip balm yang tak berwarna atau pada sabun, kemudian berus pada kening. Tekstur lip balm atau sabun yang sticky tu akan bantu untuk ‘satukan’ bulu kening yang bersepah so that kekal terbentuk dan mudah nak di lukis. Selamat Mencuba! Oh bagi yang bertanya kod 01 mana? Actually dah habis stock ya, nnti dah restock admin update ya! . Angled Eyebrow Pencil RM32.00 ( Ahli RM28.80) . Beli di www.sendayutinggi.com, atau dari dealer online berdaftar. . #sendayutinggi #angledeyebrowpencil

359 100

Sape yang ada semua produk ni dkt rumah? Korang memang ohsem la! Produk2 ni selain melembapkan kulit ia juga bagus untuk merawat penuaan kulit tau. Sebab kalau nk tahu semua jenis masalah kulit ni saling berkait. Nak kulit awet muda, berseri & anjal?? Kena makesure kulit cukup kelembapan. Sbb kelembapan ni kunci kepada semua kecantikan kulit. Especially yang kulit kering tu kalau xjaga…cepat benor nampak aging nya tu. . So amalkan set produk ni setiap hari secara konsisten insyaAllah nampak hasilnya. Siapa dah try komen sikit! . Collagen Facial Spray RM29.00 (ahli RM26.10 ) Brightening Series Super HA Serum RM45.00 ( ahli RM40.50 ) Cocoa Collagen RM29.00 (ahli RM26.10) Sedu Arrow RM32.00 (ahli RM28.80) . Beli di www.sendayutinggi.com, atau dari dealer online berdaftar.

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

7.6K
57 / post
0.20 %
Malaysia Architecture
9.4K
119 / post
0.50 %
Malaysia
3.8K
73 / post
2.20 %
Malaysia
24.1K
-
2.50 %
Malaysia Beauty, Art, Hair & Beauty, Fashion, Technology, Food & Drink, DIY & Crafts
3.1K
178 / post
0.06 %
Malaysia Art
12.8K
340 / post
0.03 %
Malaysia Health & Fitness, Food & Drink, Cooking, Humor
65.1K
-
3.80 %
Malaysia
13.8K
65 / post
1.90 %
Malaysia Fashion, Modeling, Celebrities, Technology
158.5K
-
0.30 %
Malaysia Wedding
9.1K
100 / post
0.50 %
Malaysia
66.6K
-
0.30 %
Malaysia Food, Cooking
36.6K
-
0.04 %
Malaysia
89.7K
643 / post
1.10 %
Malaysia
44.4K
-
3.80 %
Malaysia
38.1K
-
0.60 %
Malaysia Shoes, Streetwear, Fashion