Say_shazril's Instagram Audience Analytics and Demographics

@say_shazril

Malaysia

• Dr Azura Abas Hubby • Aezriel Daddy • Freelance Medical Doctor • Parenting, Fitness & Health
say▓▓▓▓▓@gmail.com
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF SAY_SHAZRIL

29.5% of say_shazril's followers are female and 70.5% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.50%. The average number of likes per post is 3693 and the average number of comments is 49.

Say_shazril loves posting about Coaching, Fitness.

Check say_shazril's audience demography. This analytics report shows say_shazril's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
234,920
Avg Likes
3,693
Avg Comments
49
Posts
760
Global Rank
65,458
Country Rank
747
Category Rank
12

GENDER OF ENGAGERS FOR SAY_SHAZRIL

Female
29.5 %
Male
70.5 %

AUDIENCE INTERESTS OF SAY_SHAZRIL

  • Fitness & Yoga 51.28 %
  • Beauty & Fashion 48.62 %
  • Sports 42.05 %
  • Art & Design 41.94 %
  • Movies and TV 37.20 %
  • Entertainment 35.72 %
  • Business & Careers 35.28 %
  • Music 33.95 %
  • Travel & Tourism 32.70 %
  • Restaurants, Food & Grocery 32.55 %
  • Home & Garden 30.60 %

RECENT POSTS

4,121 14

Topik : Bringing Out Our Inner Child . Walaupun dh cecah 3series kami rasa kami masih muda di hati & what better way to bring out our inner youth? Semestinya Universal Studio Japan! Wlpn hati cm berat nk gi sini sb pasti ramai org & serabut2 tp bile kt dlm ni perghhh lain mcm rasanya. Xdpt nk naik most rides sb @azuraabas @azlindar_abas @ajyan__ jenis takut2 tp surrounding atmosphere was very padu! . Dgn suasana Halloween-nya + Japanese ber-cosplay dlm ni, perghh it was mesmerising! To make it better, kami xyh queue for d tickets all thanks to @klookmy. Enjoy RM20 off on your first booking on Klook applicable for ALL Klook activities by using code KLOOKSHAZRIL until 29th February 2020. . #klooktravel

5,002 27

Topik : Hidden Gem Of Osaka . Masa awai2 depa buat itinerary nk pi waterfall kat Osaka sy cm terkejut gila sb Osaka kan city mana nak ada waterfall tp bila smpi Mino Fall smlm, my jaw dropped! Superbly green, superbly calm & superbly magnificent. . Bila smpi badan terasa sejuk, udara berasa segar & hati terasa tenang. Bila berjalan turun dari waterfall tu pulak kami lalu perkampungan yg ala2 traditional Japanese (mai tgk kt story sy) which made d whole experience mesmerising. Highly recommend kalau korg turun Osaka serius paduuu!

4,481 21

Topic : 1st Day Osaka Done! . Arini kami berjalan ringan2 dlu cover Osaka Castle, hidden gem Mino Falls & the famous Dotonbori. Cuaca cukup nyaman, crowds just nice & paaaling penting xperlu beratur tuk masuk Osaka Castle tadi peeps. Kami skip queue trus all thanks to Osaka Amazing Pass. I must say i owe it a lot to my adik ipars @ajyan__ & @azlindar_abas yg work hard to prepare d itineraries. . Sy & bini mengekoq ja cuma kami smpt advise tuk beli tickets siap2 from @klookmy & hasilnya smooth sailing perjalanan kami drpd portable wifi, public transports & attractions. Kalau korg tgh rangka itineraries korg di Japan, sy highly recommend korg tgk @klookmy sb bukan saje bley bli tickets di situ malah sy & bini blajar things to do in Osaka last minute pun di situ. Simple je guna code KLOOKSHAZRIL tuk enjoy RM20 off on ur 1st booking on Klook tp kne cpat b4 29 Feb 2020 peeps! . #klooktravel

1,142 47

Topik : Tawaran Terunggul Yet Besar Tanggungjawabnya . Baru2 ni sy terima tawaran drpd Astro sebagai co-host Tanya Doktor menggantikan Dr @imeldabalchin. Soalan pertama sy tujukan kpd mereka "Why Me?" memandangkan Dr Imelda merupakan renowned pakar sakit puan yg mempunyai ilmu perubatan & pengalaman bekerja yg semestinya xdpt sy tandingi. Mrk berjaya kemukakan sb mengapa mrk mahukan sy. . Soalan kedua sy menyusul "Why Not Other Doctors?" memandangkan sy hanyalah sebutir buih kecil di lautan Malaysia ni. Juga mrk berjaya kemukakan sb mengapa mrk mahukan sy. Sy seperti tiada jalan keluar. Namun setelah berbicang dgn ahli keluarga sy, mrk yakinkan sy yg "it's not about competing who is a better doctor but it's about helping others out there who r in need of a proper medical advise & guidance" maka atas sebab ni dgn rendah dirinya temui sy bersama @lisasurihani di kaca tv anda soon! . Wish me best of luck peeps im gonna need lots of it! Bismillah, moga dipermudahkan segala urusan!

5,848 64

Topic : Many Faces Of Ace . Kebelakangan ni asyik post pasal sy ja & sy tau mesti ramai dah rindu kat adik manis ni maka post ni tuk korg semua. Sy tgk Ace ni makin besar makin comel kan? Tang ikut muka siapa tu mmg sy redha lagi akur lagi setuju yg sy xnmpk muka sy kt Ace tp janji dia membesar dgn sihat & comel sy cukup bahagia. . Lately bini sy @azuraabas rajin buat ig story & stories dia banyak pasal Ace maka bila sy tengok story dia baru sy tau apa kalian rasa ttg "WE WANT MORE OF ACE" sb bila sy tgk story bini pn sy ulang berkali2 part Ace. Syukur Alhamdulillah tuk kurniaan x ternilai ni. Knkdg sy & bini masih xpercaya yg kami ada Ace & atas sb ni sy nak ssgt tlg pasangan di luar sana yg sdg mencuba mndptkn zuriat krn nikmat ada anak ni wonderful dia lain macam. . InsyaAllah ada rezeki, ada kemampuan sy anjurkan lagi program fertiliti spt smlm lg k peeps? Stay tune on my page k TTC couples!

1,152 27

Topic : Alhamdulillah Great Success! . Pagi tadi merupakan kali pertama sy bagi forum dlm hidup sy. Tipu lah kalau sy ckp sy x cuak tapi bile sy duduk berhadapan 34 pasangan yg datang ke forum fertiliti tadi dgn mindset mahukan petunjuk serta bantuan tuk mereka harungi journey trying to conceive mereka, segala kecuakan itu hilang & Alhamdulillah berjaya sy kongsikan perjalanan sy yg mungkin ade extra details yg sy x kongsikan di social media ni. . Feedback yg sy dpt drpd program pagi tadi? Kepuasan yg tak terhingga. Sy tahu sy xdpt menjaminkan cahaya mata kpd psgn2 tersebut tp at least mrk pulang knowing that masih ade sinar harapan wlpn sudah bertahun2 mrk mencuba. Dlm kesempatan ni ingin sy ucapkan jutaan terima kasih kpd psgn yg sudi + berani tampil & xdilupakan pakar2 serta staff2 UPM yg menjayakan program fertiliti td. . Nak tanya kalau sy nk buat lagi program spt ni, ade lagi tak pasangan yg nak join atau kalian doing okay di luar sana? Dont worry its still gonna be free of charge, niat sy satu je supaya anda tahu yg its not d end of ur TTC journey.

545 6

Topik : Tak Sabar Tuk Esok! . Ramai approach sy tuk bagi health talk tp sy tolak sb sy pemalu orangnya (sorry kpd yg offer) tapi this kind of talk is an exception. Alhamdulillah sy berjaya bekerjasama dgn beberapa pakar fertiliti UPM tuk sampaikan topik mengenai kesuburan esok. Xsabar nak tolong pasangan yg senasib dgn sy suatu masa dahulu. . Sekiranya esok successful InsyaAllah kami akan buat lagi forum spt ini in d near future sb nikmat zuriat sgt bermakna peeps. FYI aritu sy buka 25 slots tuk followers sy & within 40 minit sold out! N yes forum ni percuma & we plan to keep it free forever. Sy tahu rmi lg pasangan yg memerlukan bantuan di luar sana & InsyaAllah i'll try to help u guys one at a time k? Looking foward for tomorrow! Stay tune on my stories esok, ade fakta menarik sy kongsi kt korg k?

8,232 60

Topik : Ikea Bersama Ace! . Arini sy & bini xkeje sb nk bawak Ace berjalan memandangkan on weekends Ikea Cheras ni ramai ssgt org & kalau sy bley pening dgn org seramai tu bayangkan ape si kecil ni rasa. Daripada expression Ace ni korg rasa dia pening dak? . Semestinya tak! Had a great time strolling at slow pace main barang2 baby, beli pokok2 kt @ikeamalaysia & semestinya amik gmba kt lorong perabot ni. Friday was well spent with just d three of us. Kalau ampa tgh stuck dlm traffic jam moga senyuman Ace & daddy dia dapat menceriakan anda heheh.

1,376 3

Topik : Pengadil Pertandingan Makanan Bayi? . Its funny how life turns out to be. One moment ure at d gym lifting heavy weights, d other moment u menilai parents memasak makanan bayi huhu. Nevertheless today was a great experience being one of d judge for @beaba_malaysia x @happikiddo_ final recipe contest alongside @bettyrahmad & @debbiegoh1108. . Seronok pulak upgrade diri kpd kumpulan parenting ni. Xdilupakan congrats to @yanyan_eats for winning d grand prize! Serius ampa kena follow ig dia, food presentation dia next level oo sy siap dh curi resipi masakan dia tuk Ace nnt. Thank u again @beaba_malaysia & @happikiddo_ for d wonderful opportunity!

14,530 310

Topik : Jejaka Terhangat 2007 . Semalam family sy kemas hardisk & mrk terjumpa gambar2 sy & mrk anta gmba2 ni kt sy dgn pesanan "pi share kt instagram Say" maka sy being a good son kongsikan tuk tatapan anda semua. Nasib baik sungguh sy ikut rapat peredaran zaman, kalau x dressing sy arini mungkin mcm gmba nombor 3 & 4 tu ahaha. . Spt biasa sy tunjuk dlu gmba2 ni kt bini nk tgk apa reaksi dia, jawapan dia simple "nasib baik i xkenal u mase 2007, kesian gf u mase tu" perghhh burnnn tp melihat kembali gmba2 ni btoi kesian gf sy masa tu ahaha. Tp tuk 2007 ni kira style ni jeans baggy, collar lepas atas, rambut cacak & paling penting Limpbizkit tu peeps. Pmpn dlm gmba ni adlh akak sy nombor 1 & 2. Sy anak bongsu. . Moral of d story, jika skng anda berasa spt ugly swan ape yg anda perlu lakukan hanyalah ikut rapat peredaran zaman, InsyaAllah anda pasti akan jadi menawan. P.S bila tenung lama2 gmba nombor 1 tu ada iras2 @fattahaminz skit en? Ahaha

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

14.4K
-
0.01 %
Malaysia Soccer
1.7K
146 / post
0.09 %
Malaysia Photography, Film, Music & Books, Technology, Architecture
7.7K
219 / post
12.80 %
Malaysia Film, Music & Books, Celebrities, Humor
41K
-
3.50 %
Malaysia Events
2.1K
268 / post
11.10 %
Malaysia Architecture, Film, Music & Books, Technology, Photography
23.1K
-
-
Malaysia
3.6K
-
0.60 %
Malaysia
10.9K
-
1.30 %
Malaysia
11.2K
114 / post
0.70 %
Malaysia Health & Fitness, Cooking, Food & Drink
52.8K
-
1.50 %
Malaysia Health
1.1M
13K / post
1.20 %
Malaysia Actors, Celebrities, Cars & Motorcycles, Film, Music & Books, Technology, Humor
4.2K
121 / post
-
Malaysia Health & Fitness, Cooking, Food & Drink, Education
4.7K
332 / post
7.20 %
Malaysia
67.4K
-
4.80 %
Malaysia Art, Modeling, Beauty
2.3K
151 / post
14.70 %
Malaysia