Safitriaayu's Instagram Audience Analytics and Demographics

@safitriaayu

Indonesia

@igo_mrprabs 💍 @shezameccachannel mom @safboutique @berl_safitriaayu 📷 Fujifilm . . Endorse dm me . . Subscribe 👇👇👇👇
saf▓▓▓▓▓@gmail.com
+62▓▓▓▓▓53
Indonesia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF SAFITRIAAYU

54.2% of safitriaayu's followers are female and 45.8% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.30%. The average number of likes per post is 141 and the average number of comments is 4.

Check safitriaayu's audience demography. This analytics report shows safitriaayu's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
39,411
Avg Likes
141
Avg Comments
4
Posts
1,463
Global Rank
792,037
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR SAFITRIAAYU

Female
54.2 %
Male
45.8 %

AUDIENCE INTERESTS OF SAFITRIAAYU

  • Business & Careers 63.45 %
  • Restaurants, Food & Grocery 63.40 %
  • Art & Design 61.08 %
  • Home & Garden 61.08 %
  • Fitness & Yoga 57.67 %
  • Entertainment 47.18 %
  • Beauty & Fashion 43.12 %
  • Music 43.12 %
  • Movies and TV 43.12 %
  • How-to & Style 37.06 %
  • Sports 35.02 %
  • Travel & Tourism 33.77 %
  • Cars & Motorbikes 30.96 %

RECENT POSTS

184 2

"I am proud of many things in life. But nothing beats being a wife and a mother" #Hamizan4daysold

285 28

Hadza min fadhli Rabbi. Alhamdulillah.. Assalamu'alaikum world, ini baby HAMIZAN HIFZILLAH AL GHAZALI. 10.10.20 Mudah2an jadi anak sholeh, cerdas, bahagia selalu dunia akhirat, aamiin😘

127 7

Iya.. abinya Sheza emang gede banget.. Dari tangannya aja udah keliatan kan😆

147 5

Happy anniversary abinya anak2 @igo_mrprabs Alhamdulillah udah 4 tahun yaa, insyaa Allah sampai di syurganya Allah nanti, aamiin We love you abi😘

57 9

Memasuki fase dimana gak bisa jauh2 dari AC Hamil 9 bulan masih bisa foto katalog itu sesuatu banget sih, nahan ke-engapan dengan segenap tenaga😆 Jangan lupa order "Baju Bubu" pajamas multifungsi dari @safboutique 😘 #set #setcelana #setcel #setelan #setelankulot #pajamas #pajamasset #piyama #piyamaset #setelanrayon #setelanrayonviscose #piyamarayon

306 10

Hello september! Bulan anniversary, dan semakin dekat ketemu sama adenya Sheza❤

85 2

My mini me (wlopun banyak yang bilang mirip bapaknya banget😆) Wearing Amara midi dress yang aku jadii outer gitu couple sama baju anaknya. Gemes banget karna bahan dan aksen kancing batoknya😍 Dan yang pasti dari @safboutique ❤

109 0

Pertama kali masuk mall lagi setelah pandemi. Btw, aku pakai amara midi dress yang bisa dijadiin outer juga dari @safboutique dan couple-an sama anak aku. Ada 3 warna gemes yang masih bisa diorder 😍

98 2

My mood booster✨

127 0

Family portrait apa foto ala anak band sih??😆

56 0

Malem mingguan kemana guys?

189 2

Selamat berakhir pekan dengan orang2 tersayang ❤ *pajamas set lace soon di @safboutique

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

22.2K
-
6.00 %
Indonesia Singer, Music, Modeling
1.1K
139 / post
8.00 %
Indonesia
66.3K
-
0.40 %
Indonesia Fitness, Gym, Coaching
1.2K
98 / post
13.80 %
Indonesia Film, Music & Books, Photography
16.3K
296 / post
1.10 %
Indonesia Celebrities, Technology
30.1K
659 / post
3.40 %
Indonesia Photography, Fashion, Travel, Architecture, Art, Nature & Outdoors, Film, Music & Books
1K
118 / post
-
Indonesia Film, Music & Books, Photography, Architecture
23K
-
0.60 %
Indonesia
7K
98 / post
1.10 %
Indonesia
68.3K
-
0.60 %
Indonesia Food, Cooking
38.8K
329 / post
0.30 %
Indonesia
3.1K
269 / post
0.09 %
Indonesia Celebrities, Technology
1.1K
77 / post
2.00 %
Indonesia Photography
4.5K
53 / post
0.50 %
Indonesia Photography, Technology, Film, Music & Books
1.3K
113 / post
0.09 %
Indonesia Photography, Architecture, Film, Music & Books