Rozitachewan1's Instagram Audience Analytics and Demographics

@rozitachewan1

Malaysia

Business woman ,Actress, Brands Ambasador, Mother and wife to ZS 👪 . . pls DM for enquire 😋
byr▓▓▓▓▓@gmail.com
Malaysia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ROZITACHEWAN1

53.4% of rozitachewan1's followers are female and 46.6% are male. Average engagement rate on the posts is around 0%. The average number of likes per post is 3484 and the average number of comments is 49.

Rozitachewan1 loves posting about Comedy.

Check rozitachewan1's audience demography. This analytics report shows rozitachewan1's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
4,786,012
Avg Likes
3,484
Avg Comments
49
Posts
13,513
Global Rank
22,844
Country Rank
228
Category Rank
89

GENDER OF ENGAGERS FOR ROZITACHEWAN1

Female
53.4 %
Male
46.6 %

AUDIENCE INTERESTS OF ROZITACHEWAN1

  • Beauty & Fashion 58.56 %
  • Art & Design 56.16 %
  • Business & Careers 45.59 %
  • Entertainment 39.32 %
  • Restaurants, Food & Grocery 36.30 %
  • Luxury Goods 35.81 %
  • Music 34.57 %
  • Travel & Tourism 32.56 %
  • Movies and TV 32.56 %
  • Cars & Motorbikes 31.97 %
  • Sports 31.64 %
  • Fitness & Yoga 30.63 %

RECENT POSTS

1,729 25

Walaupun dh byk kelonggaran di fasa pemulihan ni , tapi kena sama2 sentiasa beringat , jaga diri baik2 k 😋 . . #rozitachewan #rcw #cheta #zsrcw . . SHAWL SATIN @lookupwear

4,167 71

Ada yg dok beqaya lagi ka tu ? Raya kan sebulan 😋 .. . . #rozitachewan #che #rcw #zsrcw . . BAWAL manais2 murah2 @lookupwear

4,815 59

#aaisyahdhiarana #icewatch @habibjewelsofficial

5,137 69

Ok kami pun nak tidoq dah ... Tapi sebelum tidoq layan dulu LALEH ! Ni lah rahsia utk kurus dan maintain berat bdan .. . . Ramuan semulajadi untuk kuruskan badan berkesan dan pantas, 1 set KlubnaLaleh dan bahan tambahan.. dapat Melangsing kan badan kita amal kan Klubna waktu pagi dan Laleh sebelum tidur ☺️ Jom Dapatkan sekarang 👇🏻 . 🔸 0183890245 (AMILIA) 🔸Klik Instagram 👉🏻 @medinadesirehq & @klubnalalehhq

12,591 101

Nak tidoq dah ka tu uolssss? @aaisyahdhiarana111

2,902 29

Ok nk bukak posa sat.. salam Maghrib 😘 . . TUDUNG BAWAL @lookupwear . RM 39 jer

2,512 33

Haqap2 tk dak la cluster pantai cenang , cluster ismail group, cluster pulau dayang bunting dah kata pakat menequ p langkawi 😛 .. Untung la depa dan jgk p bercuti pkpp ni.. kami jgk yg kena masuk set shuting 😫 . . TUDUNG BAWAL @lookupwear . RM 39 jer ..

7,105 70

Tersenyum la dgr kata dah buleh bebaih dah sikit 😋 . . TUDUNG BAWAL @lookupwear . Rm 39 .00

1,628 20

PENCUCI GOYANG SEGAR. . #pencucigoyangsegar #femininewash #byrcw . @byrcw . . Johor 011 17563429 - Hanisa . Johor 016-761 5786 - Gie property’s . Ampang 0 17-275 0066 - Norizan . Putrajaya & Cyberjaya 016 -4910106 - Kak Linda . Selayang 012- 373 9493 - siti @kacisgurlbyrcw.sofearose . K.L 012-6286709 - Linaman . Johor 019-5959181 - zarazila . Shah Alam 014-6691447 - Amalina . Kota Damansara 012-3838545 - Zuera

1,316 43

Testimoni PRECIOUS & GORGEOUS. #perfume . @byrcw . . Johor 011 17563429 - Hanisa . Johor 016-761 5786 - Gie property’s . Ampang 0 17-275 0066 - Norizan . Putrajaya & Cyberjaya 016 -4910106 - Kak Linda . Selayang 012- 373 9493 - siti @kacisgurlbyrcw.sofearose . K.L 012-6286709 - Linaman . Johor 019-5959181 - zarazila . Shah Alam 014-6691447 - Amalina . Kota Damansara 012-3838545 - Zuera

1,749 28

TESTIMONI GOYANG RAPAT #byrcw . . . So far first day minum rasa mcm panas dalam, maybe effect dari Jus Goyang ni. Lepas tu minum banyak air 2nd day dah ok. Yang best dia breast makin kencang, butt I makin melentik 🤣🤣 klu masa bersama dgn husband i , tak kering and grab lah 😅😅 ~ Fira Contact : 019 963 3618 . @byrcw . . Johor 011 17563429 - Hanisa . Johor 016-761 5786 - Gie property’s . Ampang 0 17-275 0066 - Norizan . Putrajaya & Cyberjaya 016 -4910106 - Kak Linda . Selayang 012- 373 9493 - siti @kacisgurlbyrcw.sofearose . K.L 012-6286709 - Linaman . Johor 019-5959181 - zarazila . Shah Alam 014-6691447 - Amalina . Kota Damansara 012-3838545 - Zuera

3,092 54

Dgn kopi klubna ni mudah ja utk kami maintain bentuk dan berat badan .. walaupun makan nasik berpinggan2.. . . -KOPI KLUBNA - . 🔸 0183890245 (AMILIA) 🔸Klik Instagram 👉🏻 . . @medinadesirehq & @klubnalalehhq

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1.6K
73 / post
3.70 %
Malaysia
48.9K
-
-
Malaysia
70.5K
-
8.20 %
Malaysia Dance
1.5M
-
2.70 %
Malaysia Lifestyle
152.2K
-
3.60 %
Malaysia Sports
11K
158 / post
3.00 %
Malaysia Cooking, Hair & Beauty, Food & Drink, Humor, Kids & Parenting, Nature & Outdoors, Photography, Travel, Fashion
54.4K
-
-
Malaysia
1.4K
79 / post
4.10 %
Malaysia Travel, Nature & Outdoors, Photography, Film, Music & Books
2.2M
12K / post
0.20 %
Malaysia Actors
20.8K
16 / post
-
Malaysia
12.2K
-
0.01 %
Malaysia Celebrities, Design, Film, Music & Books, Food & Drink, Humor, Photography, Travel, Fashion
32K
-
0.10 %
Malaysia Fashion
34.5K
-
2.90 %
Malaysia Fashion
115.1K
3K / post
1.00 %
Malaysia Moms, Health & Fitness
6.3K
40 / post
0.40 %
Malaysia Celebrities