Ranioktaviia's Instagram Audience Analytics and Demographics

@ranioktaviia

Indonesia

📧 Click for new post on blog
ran▓▓▓▓▓@gmail.com
Indonesia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF RANIOKTAVIIA

Average engagement rate on the posts is around 15.30%. The average number of likes per post is 155 and the average number of comments is 5.

Check ranioktaviia's audience demography. This analytics report shows ranioktaviia's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
1,034
Avg Likes
155
Avg Comments
5
Posts
135
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR RANIOKTAVIIA

Female
0 %
Male
0 %

RECENT POSTS

171 11

Post pertama di 2020! Dari 2019 udah nungguin banget 2020 karena banyak hari libur yang gak di weekend. Tapi tiba-tiba pandemi ini datang, rencana liburan batal semua. Meskipun begitu masih banyak hal baik yang datang dan harus disyukuri. And now here I am embracing my quarter-life crisis🤘

163 6

Thanks 2019!

141 3

A short gateway 🌳

128 2

Bye June! Hello to second half of 2019

228 14

Yang satu mau gemukin, yang satu mau kurusin. Semoga harapan kami terwujud tahun ini 😆

197 8

Hi 2019! 😚 ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ 📸 @mfahmizamroni

189 9

"Liburan kemana?" ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Gitu aja terus pertanyaannya sampe liburan tahun depan. Yaudah, upload stok foto lama dulu lah sekalian mau aktif instagram lagi setelah berbulan-bulan gak upload foto. Foto 2 tahun lalu saat masih bebas sebagai mahasiswa.

94 1

[Mini Review] Make Over baru mengeluarkan face highlighter nih! Teksturnya memang agak powdery tetapi aku bisa bikin efek highlighter yang subtle atau yang blinding sekaligus! Face highlighter ini cuma tersedia di Sociolla yaa. Bisa pakai kode voucher "SBNLAUNX" untuk diskon 50rb minimal transaki 250rb diluar produk diskon yaa #socoboxsbn #socoboxmakeover #sociollablogger #indonesiabeautyblogger #setterspace #kbbvfeatured

143 0

Happy 3rd Anniversary for @beautynesia.id! Hari ini aku menghadiri Beautynesia Soiree 3.0 di @harrishotels Sponsored by: @abstractbeautyid @ovalebeautyid @ellips_haircare Brand partner: @marthatilaar_spa @aveeno_id @theclinicid @baborindonesia @wacoal_id @kokuoreflexology @suqmaid @pixycosmetics @viuindonesia @harrishotels @h2_healthandhappiness #Beautynesiaversary #BeautynesiaMOTD #BeautynesiaOOTD #Ditraktirmanjabeautynesia #Dinnerwithbeautynesia

173 2

Masih dalam suasana lebaran kan? Lebaran hari kedua kemaren aku pakai baju umroh tahun lalu, daripada gak kepake lagi kan hehe. Kalau jilbabnya dari @purukambera root series. Jilbabnya enak banget dipakai, tegak seharian, dan motifnya bagus-bagus! #pakepuru #teampurukambera

150 0

Eid mubarak!

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

296.5K
-
7.60 %
Indonesia Beauty, Business
3.4K
118 / post
3.90 %
Indonesia
1.5K
65 / post
0.04 %
Indonesia Technology, Architecture, Photography, Cars & Motorcycles, Nature & Outdoors
44.2K
-
0.40 %
Indonesia
56.1K
822 / post
4.10 %
Indonesia
14.9K
159 / post
1.90 %
Indonesia Nature & Outdoors, Photography, Travel
167.6K
-
3.20 %
Indonesia Geek
3.6K
511 / post
10.90 %
Indonesia Technology, Cars & Motorcycles, Celebrities
13K
1K / post
0.80 %
Indonesia Technology, Photography, Film, Music & Books, Celebrities
15K
449 / post
0.30 %
Indonesia Celebrities, Technology
101.1K
3K / post
0.80 %
Indonesia Technology, Photography, Fashion
1.8K
-
-
Indonesia Fashion, Technology, Photography, Health & Fitness, Design, Celebrities
44.3K
-
1.30 %
Indonesia
1.3K
35 / post
1.40 %
Indonesia
16.6K
-
4.80 %
Indonesia Business