Rachmadpriyandoko's Instagram Audience Analytics and Demographics

@rachmadpriyandoko

Indonesia

Scribble Art, mural, gundam, design, mecha, etc Cek Portofolio Mural : @mural_suroboyo Commission scribble art by DM
c4k▓▓▓▓▓@yahoo.com
Indonesia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF RACHMADPRIYANDOKO

Average engagement rate on the posts is around 3.10%. The average number of likes per post is 265 and the average number of comments is 12.

Check rachmadpriyandoko's audience demography. This analytics report shows rachmadpriyandoko's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
8,852
Avg Likes
265
Avg Comments
12
Posts
709
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR RACHMADPRIYANDOKO

Female
0 %
Male
0 %

RECENT POSTS

125 8

Bagaimana kalo dibikin Tshirt? Komen dong gaes Butuh masukan 😊 #scribble_indonesia #kaos #tshirt #mecha

263 7

Scribble art of @cm_zero_seven Mungkin teman2 belum tau apa ini, CM07 adalah robot ikon dari karakter saya sendiri yang mana CM adalah Cak Mad kemudian 07 adalah tanggal lahir saya Hehe.. Jangan di bully ya robot ini ya gaes.. Soalnya CM07 ini bisa ngambek 😅😅 #scribble_indonesia #cyberpunk #mecha #humanoid #digitalart

149 0

Cara menggambar orang bersepeda menggunakan teknik perspektif 2 titik mata yang ada di channel youtube saya Yuk.. Mampir Link youtube ada di bio #drawing #bicycle #sepeda #fixie #perspective

586 18

Fushion Gundam Crossbone x Terminator Bagaimana menurutmu? 😃😄 For Sale .. DM me for the price #gundam #terminator #gundamcrossbone #gundamstagram #gunpla

276 4

Hayo sebentar lagi close PO clothing @gendamgundam lho.. #anime #evangelion #evangelionmemes #mecha #cyberpunk #scribble_indonesia #scribble #humanoid #evangelionunit01

349 6

T-SHIRT.. T-SHIRT kolaborasyik @cakmadstudio x @gendamgundam Udah masuk di bulan oktober nih gaes.. Mau mengingatkan bahwa sebentar lagi akan CLOSE P. O. yuk yang belum order langsung order DM ke @gendamgundam Jangan sampe ketinggalan ya gaes .. Arigato makasih mas #gundam #tshirt #kaos #scribble_indonesia

400 52

GIVEAWAY TIME!!! Hanya untuk kamu yang WNI ya ☺ Giveaway kali ini saya akan berbagi Model Kit yang masih segelan yaitu Gundam Mk-II Titan sebagai bentuk syukur kepada Allah SWT yang selalu memberi nikmat sehat dan nikmat rezeki kepada saya dan saya berharap nikmat2 tersebut juga untuk teman2 semua ... Aamiin Oke untuk GIVEAWAY kali ini saya akan buka apa aja persyaratannya tunggu besok sabtu ya gaes.. Spoilernya hari ini biar kalian bisa bersiap2 dan tidak kaget.. Hehehe Are you ready for tomorrow? #giveaway #gundam #gundamtitan #syukur #gunpla

274 7

Scribble of Gundam 00 Raiser #gundam #gundamstagram #00raiser #scribble_indonesia #scribbleart #xppen

157 2

Yuk yukkkk.. kolaborasyikkk lagi antara Gendam Gundam dan C4KM4D Bagi yang minat bisa ikutan PO ke @gendamgundam ya Dijamin pasti bikin Ikan Hiu bisa Makan Timun #gundam #gundamcommunity #tshirt #merchandise #merch #kaos #mecha #scribble_indonesia

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

7.2K
107 / post
-
Indonesia Photography
32.4K
-
5.00 %
Indonesia
30.7K
-
5.20 %
Indonesia Photography, Events, Portraits
1.5K
101 / post
-
Indonesia Photography
15.4K
522 / post
1.70 %
Indonesia Food & Drink, Hair & Beauty
5.6K
22 / post
0.40 %
Indonesia Nature & Outdoors, Travel, Food & Drink
221.2K
-
-
Indonesia
147.1K
-
-
Indonesia Shopping
223.1K
-
2.80 %
Indonesia Dance, Music, Choreographer
17.8K
58 / post
0.30 %
Indonesia Cooking, Food & Drink, Travel
121.7K
-
0.20 %
Indonesia Food, Cooking
164.1K
-
0.40 %
Indonesia Food, Cooking
3.3K
130 / post
11.30 %
Indonesia Cars & Motorcycles, Technology
41.6K
-
7.10 %
Indonesia Music, Singer, Songwriting
97.4K
-
-
Indonesia