Pu_azman's Instagram Audience Analytics and Demographics

@pu_azman

Malaysia

🏆 Champion of Pencetus Ummah Reality TV Programme Season 2 💼 Founder of Puman Evo™️ 🇲🇾 Malaysian Celebrity
azm▓▓▓▓▓@gmail.com
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF PU_AZMAN

37.0% of pu_azman's followers are female and 63.0% are male. Average engagement rate on the posts is around 2.70%. The average number of likes per post is 41103 and the average number of comments is 541.

Pu_azman loves posting about Lifestyle.

Check pu_azman's audience demography. This analytics report shows pu_azman's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
1,511,096
Avg Likes
41,103
Avg Comments
541
Posts
2,230
Global Rank
14,012
Country Rank
114
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR PU_AZMAN

Female
37.0 %
Male
63.0 %

AUDIENCE INTERESTS OF PU_AZMAN

  • Beauty & Fashion 40.56 %
  • Business & Careers 38.48 %
  • Cars & Motorbikes 36.41 %
  • Music 35.19 %
  • Entertainment 34.88 %
  • Art & Design 34.56 %
  • Restaurants, Food & Grocery 34.36 %
  • Fitness & Yoga 33.84 %
  • Luxury Goods 33.22 %
  • Travel & Tourism 33.05 %
  • Sports 32.86 %
  • Photography 32.72 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 32.13 %
  • Tobacco & Smoking 31.72 %
  • Movies and TV 30.32 %

RECENT POSTS

25,977 223

Hati ini hanya rindu. Ku rindu senyummu. . Ibu.

16,232 234

Boleh, kalau sudah kowtim dan mendapat keizinan jiran. . Maknanya, jiran kasi kau buang sampah kat tong dia, dan kau pun tak kisah dia buang sampah kat tong sampah kau. . Tapi kalau belum mintak izin, di samping sikap pentingkan diri sendiri sampai memudaratkan (menyusahkan) jiran, maka hukumnya dilarang (haram). . Hadis Nabi. . لَا يَدْخُلُ الْجَنَّةَ مَنْ لَا يَأْمَنُ جَارُهُ بَوَائِقَهُ. . Maksud :"Tidak akan masuk syurga, orang yang jirannya tidak merasa aman dari gangguannya.” (Bukhari dan Muslim). . Hadis Nabi yang kedua. . لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ. . Maksudnya :"Tiada sebarang mudarat dan tiada ada juga perbuatan membalas kemudaratan". (Imam Malik). . Jadi kesimpulannya, jangan buang sampah di tong sampah jiran sampai jadi sampah masyarakat.

56,984 499

Akak Cik Man pi selongkar foto kenangan. Sejak jadi nenek ni, dia berubah kerjaya . Kenangan masa study di Mesir. . Rasanya SUNGAI NIL. . Ini dengan member-member Johor rasanya ni. . Fobia jugak naik benda ni. takut jatuh. Yerlah Cik Man kan anak DARA. . Maksud Cik Man, anak DARAtan.

28,051 145

Cik Man rindu zaman sekolah. Zaman di mana kita sentiasa diperingatkan waktu solat dan ada orang yang berkorban waktu untuk kita. . Moga Allah mengampuni dan merahmati semua guruku yang telah pergi mendahuluiku. . Semoga Allah panjangkan umur guru-guruku dalam keberkatan dan rahmat. . Sekali dia mengajar dan menjadi guru kita, selama-lamanya dia guru kita. . Maafkan saya ustaz, sebab pernah fly, mandi separuh telanjang di tangki biru, dan ceroboh bilik komputer. 😂

48,789 1,764

Di bawah ini ada beberapa tips. . JAGA solat lima waktu. Benda ni tak payah bagitahu. Sebab benda paling asas dan tanggungjawab tertinggi. Korang pun tahu. . MINTAK restu dari mak abah. Fitrah kita sebagai anak akan tenang bila settle masalah dengan diorang. Yang takder mak abah, mintak restu dengan penjaga. Nenek, atuk, akak abang atau kalau dah takder sangat..., JKKK. . JANGAN paksa study untuk masuk semua dalam otak waktu study last minit. Otak ada hak dan perlu rehat. Bimbang blank di dewan peperiksaan. Tu belum campur lagi "fill in the blank". . AWAL ke dewan peperiksaan. Tapi tak bermaksud kena datang 2 pagi. Datang lewat akan membuatkan korang kelam kabut dan ganggu emosi. . DOA dalam setiap perkara. Terutamanya kalau blur dalam mencari jawapan. . ABAIKAN member yang dah siap awal. Jangan ter psiko. Belum tentu mereka dapat jawab. Teruskan perjuangan pada paper yang sedang dijawab. Keluar lewat tak semestinya bangang. . JANGAN risau kalau masih tak dapat jawab. Setiap masalah pasti ada jalan keluar. Keluar saja ikut pintu dewan.

72,385 1,160

Jumpa diorang ni di Masjid Beijing, Rantau Panjang, Kelantan. . Lemah jiwa tengok diorang ni. .aku ajak sembahyang diorang taknak. . Kecik lagi diorang ni. Tengok saiz rasanya baru lepas UPKK.

38,517 339

Dari kelantan menuju ke sarawak. . Dari keseorangan menuju ke hati awak.

31,027 317

Takder sejadah pun takper dik. . Sejadah bukan rukun atau syarat sah solat. . Yang penting, kiblat tak terbalik.

81,209 1,103

Alhamdulillah. Akhirnya dapat jugak beli cash. . G Shock. Tumpang gambar di kereta orang.

58,770 872

Seperti biasa setiap Jumaat di Suria FM sebentar lagi. . Yang coklat tu meja. . Yang belakang tu maybe jodoh. Tukang foto @luqmansafril

34,289 509

Buat semua yang merindui. . EMAK. . Bercerita tentangnya, pasti jiwa ini sebak, kasihnya salju tak pernah luak, menyabung nyawa tak pernah teragak-agak, demi suami, demi anak-anak. . Puluhan tahun mencurah jasa bersama bapak, hadapi seribu satu duri dan onak, harungi pelbagai saat getir dan lasak, tapi mak tak pernah jemu dan muak.. . Derita mak hanya di jiwa terpasak, Perasannya merungut sekali-kali tidak, seringkali hatinya membengkak, hadapi keluarga yang pelbagai watak. . Namun kesabarannya menjadi senjata pelunak, kasihnya terus mekar sekalipun dadanya sesak, cintanya tak pernah luntur segagah ombak, terus memendam pilu di kala rindu membuak. . Tangga usianya yang semakin ke puncak, matanya yang kurang nampak, emak, meneruskan sisa-sisa pengorbanan di akhir babak, hingga detik terakhir, saat langkahnya berhenti mengorak. CIK MAN-

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1.9K
168 / post
6.60 %
Malaysia
38.7K
-
12.50 %
Malaysia Fashion, Styling
211.3K
198 / post
0.30 %
Malaysia Beauty, Health & Fitness
2.8K
142 / post
2.30 %
Malaysia
13.1K
-
2.90 %
Malaysia Beauty, Art, Business
2.3K
58 / post
0.03 %
Malaysia
13.3K
841 / post
0.06 %
Malaysia Hair & Beauty, Food & Drink, Humor
1.8K
54 / post
0.03 %
Malaysia Film, Music & Books, Celebrities
1.2K
39 / post
2.90 %
Malaysia Health & Fitness, Technology
1.2K
24 / post
3.00 %
Malaysia Cooking, Film, Music & Books, Health & Fitness, Food & Drink, Nature & Outdoors, Travel, Fashion
36.3K
-
0.60 %
Malaysia Fashion, Modeling, Styling
1.7K
129 / post
3.60 %
Malaysia Nature & Outdoors, Travel, Film, Music & Books, Photography
12.7K
166 / post
1.20 %
Malaysia Photography, Nature & Outdoors, Travel, Architecture
12.6K
63 / post
0.01 %
Malaysia Photography, Film, Music & Books, Architecture
27.9K
-
0.30 %
Malaysia Fashion, Modeling, Fashion Design