Nvdism's Instagram Audience Analytics and Demographics

@nvdism

Malaysia

Strictly ❌ DM Email Gais blh lets help each other ❤️ through this link
nvd▓▓▓▓▓@gmail.com
Kampong Dollah
Malaysia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF NVDISM

53.7% of nvdism's followers are female and 46.3% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.30%. The average number of likes per post is 788 and the average number of comments is 16.

24.32% of the followers that engaged with nvdism regularly are from United States, followed by Canada at 8.11% and Spain at 8.11%. In summary, the top 5 countries of nvdism's posts engager are coming from United States, Canada, Spain, Australia, Brazil.

Nvdism loves posting about Beauty, Health & Fitness.

Check nvdism's audience demography. This analytics report shows nvdism's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
211,278
Avg Likes
788
Avg Comments
16
Posts
459
Global Rank
473,004
Country Rank
6,194
Category Rank
1,864

GENDER OF ENGAGERS FOR NVDISM

Female
53.7 %
Male
46.3 %

AUDIENCE INTERESTS OF NVDISM

  • Art & Design 76.98 %
  • Beauty & Fashion 74.68 %
  • Business & Careers 52.90 %
  • Entertainment 37.60 %
  • Movies and TV 34.85 %
  • Restaurants, Food & Grocery 34.44 %
  • Travel & Tourism 31.87 %
  • Music 31.64 %
  • Fitness & Yoga 30.12 %
  • Luxury Goods 29.42 %
  • Home & Garden 29.32 %

AUDIENCE COUNTRIES OF NVDISM

  • United States 24.32 %
  • Canada 8.11 %
  • Spain 8.11 %
  • Australia 5.41 %
  • Brazil 5.41 %

RECENT POSTS

162 4

1,677 34

InsyaAllah we will get through this Malaysian, this is the time where we stick together, perbaiki hubungan dgn Allah, ibu bapa, anak anak, dan keluarkan segala kreativiti yg ada dalam kepala, . . Pkp ni musim :- . Mak pak jadi monster 🤣, cikgu besar, cikgu disiplin, ustad ustajah, occupational / speech therapist, cikgu seni, cikgu pj, cikgu matematik, semua cikgulah walaupun mak pak masa sekolah pun x brp. Nak pandai masa sekolah dulu tp now teribe skrg kt rmh plg power tunjuk skill kt anak🤣 kipidap ( keep it up ) . . This is the time where we we reflect ourselves, HAVE WE BEEN GOOD ENOUGH ALL THESE DAYS ? . . Syukur masih bernafas Syukur kita masih mampu hirup udara segar. . . Alhamdulillah. . . . STAY SAFE EVERYBODY . . Sis masih dlm pantang tp sis kesian dkt agent agent sis kalau sis x gerak diorg mcm mana pula, Dptlah bantu sikit sikit. . Thank you korg yang still support kami during this season . LAV CHUOLL ! . . . #youstayhome #pantangwithme #stayhomestaysafe

445 2

Special birthday wish for @yayarafidzi teacher kepada Noah, . . . Thank you for loving him sincerely, Allahu, terima kasih Allah sbb temukan @kidana.hq masa tu dah buntu google google cari jumpa. Pergi tgk tempat environment location wise semua ok terus decide enroll Noah dkt sini. . . Semua teachers yg pernah handle Noah, seriously smpi hari ni noah sebut sebut, kawan kawan , hakim, aqil, khadijah semua dia masih sebut, masyaAllah sekejap je masa berlalu, now anak kita sebaya dah teacher yaya إن شاء الله , if god’s will lg beberapa tahun harap adik Muhammad dgn kidana juga 🤲. . . Semoga teacher , tokmama, and family, also @kidana.hq family sentiasa dalam rahmat Allah. . . HAPPY BIRTHDAY !!!!

1,635 36

Assalamualaikum wbt, . . Td @didiyanaehsan whatsapp minta tlg ajar dia mcm mana nak makeup fefeeling simple kat rmh, blh ke ajar dia through live, zis pun alhamdulillah anak tidur blhlah curi masa kejap walaupun masih belum blh ddk, korg pglah tgk live dia, konon sis nak ajar je, tp mcm mana nak tunjuk kalau x buat kt muka sendiri kan, last last sis pun termakeup sekali, ha pg tgk cpt sebelum hlg ig live itu . . Btw td pakai @nvdismsbeauty #nvdebbcushion code light and #popthatlip dunya . . #makeupCOVID19 #makeupRMO #DUDUKRUMAH #pantangday14

7,361 282

Assalamualaikum wbt . . Muhammad. 27 rejab 1441H. 14:30. Isra’ Mikraj . Thank you for all your prayers. Semoga doa korg diangkat Allah swt dalam. Keadaan yg kritikal sebegini, mudah mudahan yang baik baik Allah berikan kepada korg semua, semoga kita semua dapat disatukan dengan insan tercinta segera . #stayathome #staysafe . . #nvdPday7 #RMO #vbacsuccess #6yearsgap

402 4

Ganjaran buat mereka mereka yg sabar

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

70.1K
-
4.20 %
Malaysia Riders, Racing, Motorcycle
1.2K
48 / post
0.04 %
Malaysia Photography
4.1K
163 / post
5.40 %
Malaysia
3.9K
32 / post
1.10 %
Malaysia Hair & Beauty, Fashion, Celebrities
76K
-
-
Malaysia
130.3K
4K / post
1.80 %
Malaysia Business, Film, Music & Books, Nature & Outdoors
8.2K
-
-
Malaysia
83.9K
5K / post
10.90 %
Malaysia Fashion, Modeling
7.7K
-
0.10 %
Malaysia
104.8K
-
-
Malaysia
54.1K
304 / post
0.01 %
Malaysia Film, Music & Books, Nature & Outdoors
12K
-
0.10 %
Malaysia Food, Cooking
53.9K
-
0.30 %
Malaysia
40.3K
-
0.60 %
Malaysia
18.8K
160 / post
0.60 %
Malaysia