Nurhelizahelmi's Instagram Audience Analytics and Demographics

@nurhelizahelmi

Malaysia

☎+60164141047 (MS SYADA MANAGER) 📧 Review:
hel▓▓▓▓▓@gmail.com
+60▓▓▓▓▓47
Malaysia
25–34

Business Category

Home Services

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF NURHELIZAHELMI

44.8% of nurhelizahelmi's followers are female and 55.2% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.20%. The average number of likes per post is 3878 and the average number of comments is 13.

Nurhelizahelmi loves posting about Singer.

Check nurhelizahelmi's audience demography. This analytics report shows nurhelizahelmi's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
1,943,791
Avg Likes
3,878
Avg Comments
13
Posts
10,820
Global Rank
19,761
Country Rank
195
Category Rank
38

GENDER OF ENGAGERS FOR NURHELIZAHELMI

Female
44.8 %
Male
55.2 %

AUDIENCE INTERESTS OF NURHELIZAHELMI

  • Beauty & Fashion 52.30 %
  • Art & Design 42.13 %
  • Business & Careers 40.06 %
  • Entertainment 36.33 %
  • Travel & Tourism 35.77 %
  • Restaurants, Food & Grocery 35.65 %
  • Luxury Goods 34.42 %
  • Music 34.29 %
  • Sports 32.68 %
  • Movies and TV 32.04 %
  • Cars & Motorbikes 31.20 %
  • Books and Literature 30.73 %
  • Photography 30.68 %

RECENT POSTS

2,478 8

Ya Allah, live sangat Kakja nanti-nantikan untuk sembang dengan Frontliners! Dannnn in sha Allah 12 tengahari ni Kakja akan live bersama Dr @akmalsaleh ! . Untuk pengetahuan semua, Kakja kenal Dr @akmalsaleh ketika di Bangaldesh untuk Misi Rohingnya. Lepas tu ukhwah sampai laaa ni, sampai Malaysia terus close pula dengan wife beliau yakni Dr @fatinnadh ( Dentist ) . Pendek cerita dua dua mereka ni orang sangat penting dalam hidup keluarga The Helmis . Suami isteri ni sangat prihatin tak tau nak cakap. 12 tengahari ni la kita sembang ye . Paling penting nak tanya sangat pengalaman Dr @akmalsaleh yang menjadi Frontliners untuk COVID19 . Korang kena ready juga kita sama sama tanya soalan dengan Dr Akmal . In sha Allah . Untuk donate boleh swipe ke kiri ya

3,178 12

Mental Positive Covid Negative! Itu yang kita mahukannn. Tapi bagaimana? Jom 930 malam ni di LIVE kakja dan ustaz @dondaniyaldonbiyajid_ . Korang ada soalan? Boleh komen di bawah ya

5,668 17

Jums Selawat 1000 kali in sha Allah

2,705 3

Juga boleh layan juga IG @zizanrazak869 dan (DR) @saniarabyalkahery yang share tentang Misi Bantu Ummah untuk Ummah . Jom menderma: akaun Maybank Tabung Kemanusiaan MAPIM (562263540066) Atau Www.bantuUmmah.com

6,066 11

MasyaAllah malam ni kita bersama dengan anakanda comel Muhammad dan ibunya yang sangat menjadi inspirasi kakja dan ramaiiii orang lain, beauty inside out, beauty with the brain kak @farrahadeeba ! Yayyyy😍🤩 . dannn orang dokkk selalu tanya manaaa hazwani. Ok lah, setelah smack down berjuta kali akhirnya beliau setuju live malam ni @hazwanihelmi . @hazwanihelmi . MAPIM dan @helizaguzelhive ada buat kutipan dana untul bantu mereka memerlukan dan juga kepada Frontliners. Swipe ke kiri untuk menderma. Account bank lain2 ya. @helizaguzelhive hanya buat untuk PPE, selain dari itu account MAPIM ya

3,255 11

BANTU IBU TUNGGAL & SURI RUMAH ASNAF JAHIT PAKAIAN PPE FRONTLINER Terdapat lebih daripada 2,000 (2 RIBU) Hospital & Klinik Kesihatan di seluruh negara amat memerlukan PAKAIAN PPE FRONTLINER serta merupakan keperluan yang sangat mendesak semasa wabak #Covid_19 ini. Peserta Projek Prihatin kami mempunyai kemahiran jahitan untuk menghasilkannya. @yayasanmyprihatin bersama-sama dengan peserta Projek Prihatin yang terdiri daripada Ibu Tunggal & Suri Rumah Asnaf dengan sokongan Nur Heliza Helmi bersama jenama @helizaguzelhive merayu sumbangan dana bagi penghasilan Pakaian PPE Frontliner. Bantulah kami dengan menyumbang dana bagi pembelian bahan material dan kos lain supaya kami dapat menghasilkan Pakaian PPE Frontliner secepat dan seberapa banyak yang mungkin . _ Sumbangan boleh dilakukan seperti berikut: . 1. Akaun Maybank YAYASAN MYPRIHATIN: 564801648485 2. Menerusi website kami: http://www.myprihatin.org.my/derma.html . Setiap sumbangan LAYAK mendapat resit pengecualian cukai untuk kegunaan dengan LHDN. . Nota: Projek Prihatin merupakan program latihan kemahiran jahitan yang diberikan kepada Ibu Tunggal & Suri Rumah Asnaf melalui pembiayaan daripada Prudential BSN Takaful Berhad melalui badan amal yang bukan berasaskan keuntungan, PruBSN Prihatin. . Untuk mendapatkan resit pengecualian cukai, boleh emailkan transaksi sumbangan ke: 📧 admin@myprihatin.org.my . Anda juga boleh membantu dengan LIKE dan SHARE kempen ini. Terima kasih 🙏🏻 . ❤️MYPRIHATIN _ #MyPrihatin #ProjekPrihatin #StayAtHome #DudukRumah #SeringgitSejutaHarapan #KitaPastiMenang

4,253 20

Jom Selawat 1000 selawat.

4,749 16

PKP ni bukan alasan tak boleh Tarawikh. Haaa jom cit chat in sha Allah malam ni dengan @imammudaasyraf 930 malam. . Ps : awat ustaz nampak muda dalam gambo ni?

2,126 3

Kita turut merasai betapa peritnya barisan hadapan yang sedang menangani penularan wabak COVID-19. Justeru, TABUNG COVID-19 MedTweetMY dilancarkan pada hari ini. Tujuan utama tabung ditubuhkan adalah untuk meringankan beban kumpulan tersebut sekaligus memberi sokongan kepada mereka agar terus tega berada di barisan hadapan. Kami akan menyalurkan terus kepada mereka melalui ahli dan rakan MedTweeMY seluruh negara. . MedTweetMY menyeru rakyat Malaysia supaya bersama-sama tampil memberikan sumbangan bagi membekalkan makanan, kelengkapan perlindungan diri atau apa sahaja yang dapat membantu memudahcara tugas mereka buat masa sekarang. MedTweetMY akan berhubung terus dengan pihak yang berkenaan bagi memastikan kutipan akan dimanfaatkan sebaiknya. Buat masa ini Kami telah mengumpulkan lebih kurang 1000 helai tudung untuk petugas petugas di hospital. Tudung yang praktikal, mudah sarung dan cepat kering ini akan digunakan bagi tujuan bersama pakaian perlindungan. Sekali lagi kami menyeru rakyat malaysia bersama-sama menyumbang kepada tabung kami dalam bentuk tunai pada akaun yang tertera. #MedTweetMY #COVID19MTM #COVID19

4,032 16

#JomSelawatChallenge #JomSelawatChallengeDay15 . Buka dengan baca Allahumma solli ‘ala Sayyidina Muhammad , Wa ‘ala alihi wa sohbihi wa bariik wasallim . Kemudian continue baca “Allahumma solli ‘alaih.. Allahumma solli ‘alaih... Allahumma sollu ‘alaih...” . Sekiranya terberhenti baca selawat dalam jangka masa lama contoh masa tu dah selawat ke 300, Buka balik selawat panjang tu (Allahumma solli ‘ala Sayyidina Muhammad , Wa ‘ala alihi wa sohbihi wa bariik wasallim) jadi 301, then baru sambung Allahumma solli ‘alaih 302... Allahumma solli ‘alaih 303... dan seterusnya . #JomSelawat #covid19 . Actually terlupa nak post poster ni kelmarin dan kelmarin hu. But harap semua ingat la untuk berselawat ya. In sha Allah . #selfreminder

3,916 11

Assalamualaikum guys, 930 malam ni kita bersama dengan Ustaz Dato Dr @mohdizharariff_official . Lamo sungguh tak jumpa beliau! Malam ni jumpa di alam mayaaaa. Korang ada soalan meh tanya malam ni dehhhh

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

3.1K
178 / post
0.06 %
Malaysia Art
72.9K
-
4.70 %
Malaysia Actors, Food
1.6K
155 / post
0.10 %
Malaysia
113.7K
-
2.00 %
Malaysia
61.5K
-
0.90 %
Malaysia Actors
7K
83 / post
0.50 %
Malaysia Film, Music & Books, Nature & Outdoors, Photography
49.3K
-
-
Malaysia Fashion, Lifestyle
2.6K
-
0.70 %
Malaysia Beauty, Art, Business
29.1K
433 / post
1.20 %
Malaysia Fashion
38.6K
-
-
Malaysia
2.8K
154 / post
-
Malaysia Celebrities
1.1K
56 / post
3.30 %
Malaysia
11.6K
-
0.10 %
Malaysia
60.3K
122 / post
0.50 %
Malaysia
34.7K
871 / post
1.70 %
Malaysia Beauty, Fashion, Art