Natashyagitantra's Instagram Audience Analytics and Demographics

@natashyagitantra

Indonesia

Business inquires : email📩
nat▓▓▓▓▓@gmail.com
Indonesia
18–24

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF NATASHYAGITANTRA

43.3% of natashyagitantra's followers are female and 56.7% are male. Average engagement rate on the posts is around 11.50%. The average number of likes per post is 6668 and the average number of comments is 30.

Natashyagitantra loves posting about Modeling, Photography, Fashion.

Check natashyagitantra's audience demography. This analytics report shows natashyagitantra's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
57,829
Avg Likes
6,668
Avg Comments
30
Posts
132
Global Rank
667,700
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR NATASHYAGITANTRA

Female
43.3 %
Male
56.7 %

AUDIENCE INTERESTS OF NATASHYAGITANTRA

  • Art & Design 63.95 %
  • Music 60.11 %
  • Business & Careers 60.04 %
  • Beauty & Fashion 50.24 %
  • Travel & Tourism 50.03 %
  • Luxury Goods 46.59 %
  • Movies and TV 37.88 %
  • Sports 33.54 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 33.54 %
  • Tobacco & Smoking 33.54 %
  • Fitness & Yoga 32.11 %
  • Entertainment 26.89 %
  • Restaurants, Food & Grocery 26.89 %

RECENT POSTS

5,428 16

difotoin sama mama = ga bener but thx mom🙃

4,928 23

Tampil classy dengan siena milanese light rose gold dari @bono.watch yang super elegant dan juga cantik!!buat kalian semua yang lagi cari jam , bisa banget langsung cek di @bono.watch dan pakai promocode BONONATASHYA untuk mendapatkan discount tambahan 20% #bonowatch

8,854 47

setiap hari sama kamu dan aku bosan😌

1,844 4

Habis dari @heykafe.id buat nyobain Menu Best-seller mereka yang enak banget! Ada Brulle Cheese Brown Sugar Milk Tea yang rasanya enak dan creamy banget! Bobanya soft banget dan chewy! 😍✨ Dan juga yang Hey Shake Silverqueen ini perpaduan Kacang Mede dengan Coklatnya pas banget! aku belum pernah rasain ! Enak banget!!😍😍 Harganya CUMA 16k lagi ! Kalian bisa langsung pesan lewat Aplikasi Ojek Online di smartphone kalian ya ! Dan jangan lupa follow Instagram @heykafe.id !

6,551 56

And if you never bleed, you're never gonna grow

4,018 15

Belakangan ini aku lagi suka banget pakai jam dari @matoa_id brand lokal indonesia yang memproduksi jam tangan dari kayu yang sangat unik! seperti jam tangan singo yang sedang aku pakai, bentuk nya unik dan tetap classy. Kalian bisa langsung cek website matoa karena lagi ada discount up to 30% all items untuk di bulan september! #createyourtime #tellyourdifference

25,412 68

there are hidden blessings in every struggle

3,377 16

they don’t like me but they still find the time to watch everything i do

6,916 38

i’m choosing me now

1,549 4

#1BulanYOUGoldenAge Aku udah cobain serum dari YOU Golden age selama 1 bulan dan ternyata bagus banget!! Setiap malam selalu aku pakai serum nya dan pas paginya kulit jadi lebih lembab dan terasa lebih halus. Dark spot di wajah aku juga udah mulai memudar karena kandungan buah delima di series skin care YOU Golden Age ini bertujuan untuk mempercepat proses regenerasi kulit, dan yang gak kalah aku suka adalah produk ini 0% alcohol & dermatology tested,jadi bener-bener aman untuk semua tipekulit. Dan produk-produk Y.O.U Golden Age akan disc 50% di promo 9.9 Y.O.U Official Store @shopee_id #youmakeups #yougoldenageskincare #yourtimelessyouth

20,587 64

🖤⛓

4,170 16

💫

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1.4K
130 / post
7.10 %
Indonesia Film, Music & Books, Photography, Nature & Outdoors
103.1K
-
-
Indonesia Events
57.5K
669 / post
3.10 %
Indonesia
759.9K
-
8.10 %
Indonesia
1K
50 / post
5.90 %
Indonesia
185K
296 / post
0.10 %
Indonesia Fashion, Modeling, Lifestyle, Photography, Architecture, Film, Music & Books
4.9K
38 / post
1.20 %
Indonesia Photography
3K
82 / post
4.00 %
Indonesia Film, Music & Books, Photography
1.9K
99 / post
-
Indonesia Film, Music & Books, Photography, Nature & Outdoors, Travel
6.2K
121 / post
0.70 %
Indonesia Photography, Nature & Outdoors
2.1K
101 / post
2.20 %
Indonesia
144.1K
-
3.70 %
Indonesia
1.1K
66 / post
11.30 %
Indonesia Photography, Film, Music & Books, Technology, Cars & Motorcycles
1.3K
266 / post
0.20 %
Indonesia Photography, Travel, Technology, Film, Music & Books, Architecture
7.1K
357 / post
4.80 %
Indonesia Film, Music & Books, Photography, Architecture, Art