Manjasad's Instagram Audience Analytics and Demographics

@manjasad

Indonesia

ᮙᮔ᮪ ᮏᮞᮓ᮪ | 📍INDONESIA | Dust in the wind | W🌏rld 🤘Metal Citizen |🎙️ @jasad_official & @karinding.attack #MainCantikDenganPlastik #BikinBumiMakinAsik
man▓▓▓▓▓@gmail.com
+62▓▓▓▓▓60
Indonesia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF MANJASAD

28.6% of manjasad's followers are female and 71.4% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.80%. The average number of likes per post is 1153 and the average number of comments is 14.

Manjasad loves posting about Events.

Check manjasad's audience demography. This analytics report shows manjasad's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
141,896
Avg Likes
1,153
Avg Comments
14
Posts
1,765
Global Rank
154,367
Country Rank
6,980
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR MANJASAD

Female
28.6 %
Male
71.4 %

AUDIENCE INTERESTS OF MANJASAD

  • Music 73.76 %
  • Travel & Tourism 42.67 %
  • Cars & Motorbikes 42.17 %
  • Business & Careers 38.34 %
  • Art & Design 37.29 %
  • Entertainment 37.12 %
  • Sports 36.82 %
  • Photography 36.48 %
  • Luxury Goods 34.13 %
  • Beauty & Fashion 33.59 %
  • Movies and TV 32.78 %

RECENT POSTS

2,065 18

Ceuk filsuf Heidegger dina hermeuneutika ontologi faktisitas, dina sajeroning misurti atawa maphum (verstehen), manusa (dasein/pengada) kudu bisa nampa gambaran réalitas nu utuh, weuteuh tur nyampak sagemblengna. Salian ti éta ogé nadah makna kudu waspada, tur nampung harti kudu antisipasi, sabab mangsa nu bakal kasorang kudu ditangtukeun tina ringkang jeung lampah ayeuna. Sabalikna, pagawéan kiwari kudu mawa dampak keur mangsa nu bakal katéang. . Jauh ti saméméh Heidegger ngawanohkeun istilah 'verstehen', dina kaarifan tradisi Sunda geus nyampak babasaan nu ngarojong éta kamandang, diantarana; masing asak-asak nénjo sangkan teu kaduhung tungtungna, kudu ditiung saméméh hujan, kudu dipikiran saméméh kalampahan, kudu nyawang kanu can kasorang, kudu nganjang ka pagéto, kadituna kudu diajar "maot" saméméh maot. tegesna kudu waspada permana tingal, weruh kana jalan pangbalikan nu sajati. . Laju dipadet-mundelkeun kana bag-bagan hirup kumbuh sapopoé dina laku; indit bari cicing, lumaku tanpa maluruh, lumampah henteu ngaléngkah (rea gawé simpé haté) . ============================================ Mangrupi uleman kanggo wargi sadayana, sabada mahabu sémah nu atah warah. Haturan mugia nyekapan. Baktos ti Wargi di Galuh 🙏 #Galuh1408 #exploreciamis #exploregaluh #budayanusantara #linggayoni #menhir #lingga #Ciamismanis #ciamisinfo

756 4

Tahun 2010, Bandung kembali melahirkan band metal yang patut diperhitungkan bernama @humiliation_ina. Lebih kurang satu dekade berdiri, mereka telah menghasilkan trilogi album yang dimulai tahun 2012 saat mereka merilis album Savior of Human Destruction, yang diteruskan oleh album Fatamorgana(2015), sampai penutup dari trilogi album tersebut berjudul Karnaval Genosida pada bulan Maret 2018 lalu. . Saksikan DCDC Bhinneka Tunggal Ika Virtual bersama Humiliation dan band @dcdcshoutout asal Sukabumi @slowlyprojectofficial pasa 16 Oktober 2020 pukul 20.00 di kanal youtube DCDC TV! . #DCDCBhinnekaTunggalIka #DCDCBTIVirtual #BhinnekaTunggalIka

4,068 67

Apalah artinya keshalehan jika hanya terkumpul diruang-ruang peribadatan. Apalah artinya kemanusiaan jika hanya sekadar slogan dan jargon. Apalah artinya keilmuan jika hanya terkumpul dirak-rak buku. Apalah artinya pembangunan jika merusak sendi-sendi kehidupan. Dan pertanyaan-pertanyaanku terbentur pada beton² yang angkuh. • • Aku berdiri untuk Ibuku. Tjibangban 15.10.2020 • • #manjasad • • 📷 @aldrinrandolf • • Hatur nuhun kana pangrojongna @dimarziofirmantho @bhatara_sena

932 8

Malam ini 🤘🏻🙏🏻

2,192 14

Hari ini pada kenyataannya, Internet telah menjadi bagian kehidupan kita. Tidak hanya masyarakat perkotaan, masyarakat pedesaan dan dipelosok-pelosok Indonesiapun punya hak yang sama untuk menikmati internet. • • Selamat bergerak dan berbakti bagi negeri untuk teman-teman di dunia IT seperti @cv.skynusantara juga teman2 yang lainnya 🙏🏻 • • #manjasad #internetuntuksemua

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

150.3K
-
0.30 %
Indonesia Modeling, Actors, Fashion
221.4K
429 / post
0.30 %
Indonesia Art, Beauty
88.9K
-
0.60 %
Indonesia
47.3K
2K / post
0.05 %
Indonesia Humor
92.4K
-
-
Indonesia Fashion, Modeling, Lifestyle
42K
-
-
Indonesia Fashion, Modeling, Styling
2K
58 / post
2.40 %
Indonesia
44.1K
-
5.70 %
Indonesia
2.1K
6 / post
0.00 %
Indonesia Technology, Photography, Celebrities
1.2K
25 / post
0.02 %
Indonesia Celebrities, Health & Fitness
2K
379 / post
16.20 %
Indonesia Technology, Celebrities, Photography, Cars & Motorcycles, Film, Music & Books
6.5K
804 / post
4.80 %
Indonesia
1.6K
187 / post
9.00 %
Indonesia Celebrities, Technology, Film, Music & Books
41.2K
-
7.90 %
Indonesia
61K
-
0.10 %
Indonesia