Kurapak's Instagram Audience Analytics and Demographics

@kurapak

Brunei Darussalam

FOOD▫️TRAVEL▫️LIFESTYLE Brunei's Most Wanted Travel Blogger Pardon my grammar, im Bruneian IG Story Teller▫️IGTV Vlogger
mrk▓▓▓▓▓@gmail.com
+67▓▓▓▓▓58
Brunei Darussalam
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF KURAPAK

38.8% of kurapak's followers are female and 61.2% are male. Average engagement rate on the posts is around 2.20%. The average number of likes per post is 797 and the average number of comments is 16.

Kurapak loves posting about Travel, Photography.

Check kurapak's audience demography. This analytics report shows kurapak's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
36,172
Avg Likes
797
Avg Comments
16
Posts
4,585
Global Rank
734,645
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR KURAPAK

Female
38.8 %
Male
61.2 %

AUDIENCE INTERESTS OF KURAPAK

  • Travel & Tourism 71.90 %
  • Restaurants, Food & Grocery 64.79 %
  • Photography 61.21 %
  • Beauty & Fashion 55.39 %
  • Fitness & Yoga 49.31 %
  • Technology & Science 46.20 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 33.76 %
  • Luxury Goods 33.20 %
  • Business & Careers 33.19 %
  • Children & Family 33.13 %
  • Music 33.00 %
  • Cars & Motorbikes 32.45 %
  • Entertainment 32.12 %
  • Art & Design 32.04 %
  • Tobacco & Smoking 31.46 %

RECENT POSTS

202 0

Assalamualaikum & Good news to biskita yang bekeraja di jabatan kerajaan mahupun swasta ataupun biskita yang diskulah. Now RTD Iced Kurapak Latte ada sudah delivery service dimana saja kita berada within daerah Brunei Muara. • All you have to do is to BOOK sehari sebelum, so we can membuat penyediaan & penghantaran the day after. • Harga: $2.50 sebutul WhatsApp: +673 7259058 • SILA BACA: . • $5 delivery charge within Brunei Muara kalau bawah 10 butul. • FREE DELIVERY within Brunei Muara kalau biskita purchase labih dari 10 butul. • PURCHASE 30 bottles above, biskita akan dapat jua FREE ONE BOX OF KURAPAK LATTE(15 SACHETS)

2,800 167

Assalamulaikum ya’ll, help me, Let’s greet Happy Birthday to my half Thai wife @dangmawar by typing “Happy Birthday Dangmawar yang Angin” to make her happy at the comment below. It means ALOT! Thank you in advance 😄🙏🏻 • Swipe left ◀️ kalau kan liat gambarnya masa damit. Yang second & third last atu paling ku suka lah. • Just incase biskita tertanya-tanya, kami celebrate birthday dinner bukan malam ani, ia outstation skajap, In Sha Allah Monday or Tuesday kali, ani ku masih bepikir restaurant mana bisai kan bawa kedia, kalau ada suggestion please tag restaurant mana at the comment below. • P/S: YES, Jam 🍏 dimalam arah IG Story atu untuknya tu, bukan tuk ku. • I LOVE YOU BIKU

2,275 25

I miss you, Ibu. • Al-Fatihah • “Sejahat manapun orang memandangmu, bahagiakanlah indung kamu selagi mereka masih ada. Doakan yang baik-baik disetiap sujud terakhirmu. Ada rezeki usin labih, sedakahkan dan niatkan amal jariah atu dari ibu bapa. Happy Parents, Hidup Berkat” • Ibuku inda lagi ada disisi ku, but she will always be in my HEART ♥️

924 31

Selamat Hari Guru kepada semua cikgu-cikgu di Brunei especially cigu yang pernah mengajar aku masa damit di Skulah Bendahara Sakam Bunut & Skulah Ugama Madewa. Ampun maaf dipinta kalau aku ada sedikit gauk & matingal masa atu. • Semoga jasa-jasa cigu kitani diberikan balasan yang berlipat ganda dari Tuhan yang maha esa. • “Guru, satu pekerjaan yang sangat mulia, jasa mereka bagaikan cahaya. Hormati guru-guru kitani & kalau ada masa lapang bawa diorang chit chat kalau kejumpahan” • P/S: This picture bukan masa ku damit, it was taken in Bandung back in 2009. Twas just 10 years ago when i was 29 years old.

477 3

Takkan Orang Kampung Ayer Hilang Didunia: Berdiri di anak tangga yang ke-tiga, menandakan aku anak yang ketiga dalam 6 adik beradik. • Songkok klassik kelabu yang ku pakai atu adalah milik seseorang dan diberikan khas untuk ku, beliau adalah seorang anak Kampung Ayer yang banyak memberi didikan semenjak dari hari ku lahir kedunia, dikala ku membuka mata ku buat kali pertama & ianya sering ku bawa merantau, tanda penghargaan kepada dirinya, seorang insan yang luar biasa yang bernama BAPA. • Explorasi 12 hari di Lanzhou sudahpun berakhir, dalam suka-suka bersama rakan travel, di Negeri Cina ani banyak memberi pengajaran yang baru, dalam diam ku observe buat kegunaan buat masa depan. • Aku jua ingin berterima kasih buat biskita yang mengikuti pengembaraan ku melalui IG ku ani, terima kasih buat komen-komen biskita & inda ketinggalan jua tips dan nasihat yang lembut melalui DM. • Where to next? Rehat dulu, I’m very the lalah, what is lalah? sometime i also don’t know. Alhamdullilah 😉🙏🏻 • Just a blogger from Brunei Alin Kurapak • 📍White Pagoda, Lanzhou, China • Official Airlines: @airasia . • Supported by: @jjpcbrunei @al_n_zam @lagenda_clothing @niagamasinsurance.bn . • #kurapak_lanzhou2019 #lanzhou #china #travel #vacaywithAirAsiaX #airasia

813 3

Salam Jumaat buat biskita semua serta keluarga. This photo was taken di Masjid Xiguan, masjid terbesar di Daerah Chengguan. • Watch IGTV VLOG 3 kalau biskita kan tau pasal masjid ani. • Official Airlines: @airasia . • Supported by: @jjpcbrunei @al_n_zam @lagenda_clothing @niagamasinsurance.bn . • #kurapak_lanzhou2019 #lanzhou #china #travel #vacaywithAirAsiaX #airasia

425 6

One with Bruneian Students in Lanzhou 🇧🇳 🇨🇳. Thanks again to all of them boys yang friendly-friendly belaka for sharing all the tips & mendangani kami bejalan sehari bulat. • Hope one day dapat bejumpa lagi student-student kitani yang diluar negeri. Student Brunei dinegeri mana bisai? • Cuba you all suggest arah comment below. • 📍Wuquan Mountain, Lanzhou, China • Official Airlines: @airasia . • Supported by: @jjpcbrunei @al_n_zam @lagenda_clothing @niagamasinsurance.bn . • #kurapak_lanzhou2019 #lanzhou #china #travel #vacaywithAirAsiaX #airasia

705 39

CAPTION THIS! • 2 Most creative captions will get $50 vouchers from @lagenda_clothing . • Last ikut mengCaption 17 September 2019 11:58pm & DUA orang pemenang will be contacted via DM around 18 September and dishoutout via IG Story. • Bah jangan diliat ganya gambar ani, caption tah, jangan tah malu-malu ucing. Nah siapa join aku bagi blanja imaginary 🥟 dumpling. • T & C: . . Orang Brunei or PR di Brunei . Terbuka untuk semua peringkat umur walaupun baru lahir, janji pandai menaip . Hakim di rahsiakan pasal orangnya pemalu macam aku masa damit. . Bah atu saja, join jangan inda join. Don’t worry, inda ada entrance fee ni . Selamat mencuba & xiexie everyone! • 📍Wuquan Mountain, Lanzhou • #kurapak_kunming #kunming #china #travel

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Brunei Darussalam to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

36.2K
-
2.20 %
Brunei Darussalam Travel, Photography
25.6K
-
1.00 %
Brunei Darussalam Food
33.9K
-
-
Brunei Darussalam
49.3K
-
0.10 %
Brunei Darussalam Marketing, Music
62.4K
-
-
Brunei Darussalam Fashion, Modeling, Shopping
1.4K
87 / post
9.90 %
Brunei Darussalam Health & Fitness, Humor
6.4K
106 / post
0.04 %
Brunei Darussalam Film, Music & Books, Art
49.8K
-
-
Brunei Darussalam
5.3K
140 / post
4.30 %
Brunei Darussalam Film, Music & Books, Celebrities, Humor
4.6K
45 / post
0.01 %
Brunei Darussalam Film, Music & Books, Celebrities
2.4K
90 / post
3.50 %
Brunei Darussalam Humor, Hair & Beauty, Fashion, Education, Celebrities
3.8K
60 / post
0.60 %
Brunei Darussalam Technology, Photography
30.2K
320 / post
0.10 %
Brunei Darussalam Fashion, Styling
1.4K
132 / post
0.09 %
Brunei Darussalam Hair & Beauty, Fashion, Celebrities, DIY & Crafts
1.3K
11 / post
1.20 %
Brunei Darussalam Celebrities, Health & Fitness