Kokokuliner's Instagram Audience Analytics and Demographics

@kokokuliner

Indonesia

📩
kok▓▓▓▓▓@hotmail.com
+62▓▓▓▓▓10
Indonesia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF KOKOKULINER

44.6% of kokokuliner's followers are female and 55.4% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.10%. The average number of likes per post is 699 and the average number of comments is 153.

Kokokuliner loves posting about Food, Cooking.

Check kokokuliner's audience demography. This analytics report shows kokokuliner's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
608,829
Avg Likes
699
Avg Comments
153
Posts
3,018
Global Rank
258,495
Country Rank
15,192
Category Rank
273

GENDER OF ENGAGERS FOR KOKOKULINER

Female
44.6 %
Male
55.4 %

AUDIENCE INTERESTS OF KOKOKULINER

  • Restaurants, Food & Grocery 90.88 %
  • Travel & Tourism 52.77 %
  • Fitness & Yoga 41.00 %
  • Photography 38.89 %
  • Technology & Science 38.24 %
  • Healthy Lifestyle 33.84 %
  • Entertainment 32.54 %
  • Business & Careers 31.98 %
  • Luxury Goods 30.62 %
  • Music 30.44 %
  • Art & Design 30.24 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 30.20 %
  • Beauty & Fashion 29.56 %

RECENT POSTS

781 233

NEW CONCEPT PAGO MARQET @pagorestaurant 🍴 . Yuhu seneng banget cobain konsep terbaru dari @pagorestaurant . Untuk stall nya komplit banget ada stall pizza, pasta, grill, indonesian, cake dan masih banyak lagi. Bahan makanannya juga dipajang di stall nya. Kita bisa liat proses masak nya. Harga per satu menu mulai dari IDR 55.000++! Menu nya super komplit, kali gw gw cobain benerapa menu mereka mulai dari Sop Buntut, Pizza, Salmon, Lamb Chop dna masih banyak lagi. Pokoknya menu nya enak enak dan experiencenya seru banget! Pago Marquet ini ada setiap hari Senin - Rabu mulai jam 6 sore - 10 malam. Yuks buruan cobain sekarang juga. BOOK NOW⤵️ . PAGO RESTAURANT 🖥 @pagorestaurant 📍 Jl. Gatot Subroto No.83, Bandung ☎️ (022) 7310 799 📞 0811 2232 392 #kokokuliner #kokul #kokokulinerBandung #Bandung #foods #foodies #foodporn #foodblogger #foodgasm #kulinerjakarta #existfoodies #buzzfeedfood #eeeeeats #foodnetwork #existfoodies #existbandung #jktfoodbang #jktfooddestination #bloggerpower #upperclassfoodies #kokokulinerfoodchannel #kokokulinervideo #kokokulinerHotel #Staycation #thePapandayan #thepapandayanhotel #pagorestaurant

865 399

[NEW] KOREAN AYCE SUSHI IN TOWN @qooqoo_id 🍣🇰🇷 . Ada all you can eat baru dari Korea nih di Bandung nama nya QOO QOO! Ini tuh merupakan outlet pertama mereka dan master franchise di Bandung! Untuk makanan nya disini tuh super komplit mulai dari aneka sushi, sashimi, gorengan, pizza, grill, salad dan masih banyak lagi. Untuk pilihan salad, desserts dan minuman nya juga WOW banyak banget deh pilihan nya! Sushi nya enak enak, fresh langsung dibikin gitu. Bahagia banget bisa makan salmon sashimi dan aburi beef sushi sepuasnya! Terus jangan lupa cobain snow ice bing soo nya es nya lembut banget terus kita tinggal tambahin topping sesuai selera. Tempat nya besar, nyaman, dan terang banget! Ada private room dan children playroom juga disini! . Untuk harganya: Weekdays 189++ (siang) 219++ (malam) Weekend 219++ . Oh ya gais untuk ngambil makanan buffet diisni kalian diwajibkan tetep pake masker dan disediakan sarung tangan plastik! . Menurut gw sih worth it banget dan sushi nya tuh enak enak. Pokok nya bagi pencinta sushi kalian wajib banget kepoin tempat ini. Jangan lupa share dan tag temen kalian yah di kolom komentar. Happy Sunday ☺️⤵️ . QOO QOO 🖥 @qooqoo_id 📍 Jl. Lemah Nendeut No.77, Setrasari, Bandung ☎️ (022) 20281886 📞 0895607926000 #kokokuliner #kokul #kokokulinerBandung #Bandung #foods #foodies #foodporn #foodblogger #foodgasm #kulinerjakarta #existfoodies #buzzfeedfood #eeeeeats #foodnetwork #existfoodies #existbandung #jktfoodbang #jktfooddestination #bloggerpower #upperclassfoodies #kokokulinerfoodchannel #kokokulinervideo #qooqoo #qooqooIndonesia #qooqooayce #qooqooBandung #koreanallyoucaneat #sushi

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

3.4K
664 / post
14.00 %
Indonesia Technology, Celebrities, Humor, Cars & Motorcycles
188.1K
-
1.00 %
Indonesia
35.4K
-
0.30 %
Indonesia
100K
-
2.20 %
Indonesia
1.3K
130 / post
12.20 %
Indonesia Film, Music & Books
22.9K
32 / post
-
Indonesia Moms
142.7K
-
1.40 %
Indonesia
59.5K
-
2.20 %
Indonesia
1.3K
338 / post
23.50 %
Indonesia Technology, Celebrities, Photography
188.5K
1K / post
1.00 %
Indonesia Photography, Technology, Architecture, Film, Music & Books
1.9K
87 / post
4.40 %
Indonesia
1.2K
61 / post
-
Indonesia
1K
220 / post
20.40 %
Indonesia Art, Photography
1.4K
53 / post
2.40 %
Indonesia
13K
-
-
Indonesia