Kaki_sembat_'s Instagram Audience Analytics and Demographics

@kaki_sembat_

Malaysia

Ade yang nk repair motor or setting copot² Boleh jumpa kami Call/ws 0187833850 HTag #kakisembat Kampung cahaya baru
kak▓▓▓▓▓@gmail.com
Malaysia
18–24

Business Category

General Interest

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF KAKI_SEMBAT_

17.1% of kaki_sembat_'s followers are female and 82.9% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.60%. The average number of likes per post is 658 and the average number of comments is 2.

Check kaki_sembat_'s audience demography. This analytics report shows kaki_sembat_'s audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
39,285
Avg Likes
658
Avg Comments
2
Posts
324
Global Rank
557,440
Country Rank
5,798
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR KAKI_SEMBAT_

Female
17.1 %
Male
82.9 %

AUDIENCE INTERESTS OF KAKI_SEMBAT_

  • Music 65.44 %
  • Luxury Goods 59.53 %
  • Entertainment 48.20 %
  • Children & Family 45.83 %
  • Business & Careers 43.95 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 41.46 %
  • Cars & Motorbikes 39.08 %
  • Tobacco & Smoking 39.02 %
  • Art & Design 37.10 %
  • Travel & Tourism 35.87 %
  • Beauty & Fashion 35.33 %
  • Photography 33.29 %
  • Technology & Science 31.77 %
  • Sports 29.33 %

RECENT POSTS

1,416 9

Bila kita berniaga,kawan baik dengan kita pon hilang..sanggup beli dengan orang lain,takmau kita kaya,perasan tak😊datang pulak kawan yang positif yang suport each other..walaupun hanya kenal dari facebook kenal pada nama hanya kenal muka,cust bole jadi kawan kita TAPI kawan belum tentu bole jadi cust kita 👋

579 1

Alhamdulillah 🤲siap satu biji LC135 restore ikut bajet 💸💸💸 Berminat boleh call 0187833850📞

550 1

Spec 60 enjin bawah standar Sedap-sedap jalan 🛵 Berminat DM 0187833850📞

1,383 5

Digeri head yang sama Kawah head yang sama Berbual padu yang berbeza 📢

253 0

head 27.5/23.5 blok 57 Kriss🚀 Terima kasih support 🤲 Berminat boleh 📞0187833850 WhatsApp

1,320 5

Bila kita meniaga mesti akan ada : “ Okay total RM61.50 ye ” Cust pun ckp xleh ke genap jadi RM60?” “ Beli byk ni takde diskaun ke bro?” “ Bagi la harga kwn2 ” 👇 Dalam Tanyalah Ustaz TV9, Ustaz cakap janganlah minta atau tawar menawar dengan peniaga Islam/Melayu. Sampai ada yang minta: ✔ Harga KASIH SAYANG ✔ Harga KAWAN ✔ Harga ADIK BERADIK ✔ Harga BISIK-BISIK . . Tolonglah mereka, jangan jatuhkan mereka. BERSANGKA BAIKLAH, ada sebab kenapa mereka TAK OFFER sedemikian. Contoh : Minta kurang - Uolls mintak kurangkan RM20, ntah ntah banyak tu je pun UNTUNG yang dia dapat 😰 Kenapa orang bukan muslim meniaga orang beli? . Tak mintak tawar-tawar pun? Contoh : TESCO - Total kena bayar RM100.05. Sanggup cari duit selit merata semata-mata nak bayar lagi 5 sen tu, sebab apa? Sebab WAJIB BAYAR. Kalau orang muslim yang berniaga. Alooo 5 sen takda, halal lah boleh tak? Tepuk DADA tanya IMAN. Tepuk DAHI tanyalah DIRI . . . Sama juga macam POSTAGE untuk Poslaju dan yang seangkatan, x bole ke bayar separuh. Kalau lah syarikat Poslaju tu bro yang punya bole la juga tapi apa kan daya, bro g Pos pun kena isi minyak juga. Alhamdulillah, buat sekian² nie customer yg shopping barang bro jual, semua baik² blaka, malah tak berkira pon, lagi menyenangkan penjual.. . That why ada kata² yg mengatakan... "Bila kita mudahkan urusan orang, maka Allah akan mudahkan urusan kita" 💞 #copypasteandshare #sayapeniaga

385 0

Nak murah jangan modi.. Nak tahan, jangan mintak murah.. Nak laju, jangan mintak cepat... Nilaikan hasil kerja pomen!😬

386 1

Jangan kacau okey 😬

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

3.1K
33 / post
0.20 %
Malaysia Celebrities, Fashion, Hair & Beauty, Design
83.9K
-
-
Malaysia
4.5K
59 / post
1.50 %
Malaysia Technology, Film, Music & Books, Photography
30.9K
-
0.10 %
Malaysia Food, Fashion
90K
1K / post
2.00 %
Malaysia Fashion, Modeling, Celebrities, Hair & Beauty
85.3K
-
2.00 %
Malaysia Music, Fashion, Modeling
3.7K
153 / post
-
Malaysia Health & Fitness, Cooking, Food & Drink, Education
2.1K
68 / post
0.03 %
Malaysia
1.9K
154 / post
-
Malaysia Travel
37.7K
-
-
Malaysia
2.2K
132 / post
0.06 %
Malaysia
73.3K
3K / post
2.70 %
Malaysia Beauty, Fashion, Art
81.1K
769 / post
0.30 %
Malaysia Fashion, Lifestyle, Beauty
7.3K
284 / post
4.00 %
Malaysia Film, Music & Books
5.5K
227 / post
-
Malaysia Celebrities, Film, Music & Books, Fashion