Joyrevfa's Instagram Audience Analytics and Demographics

@joyrevfa

Malaysia

Founder of MERVE Group Holdings Berhad 🇲🇾 | Don’t let anyone steal your JOY| #MERVEcosmetic | IG @mervecosmetic_hq @mervepartners | 📲: 0123608787
sit▓▓▓▓▓@gmail.com
+60▓▓▓▓▓87
Malaysia
25–34

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF JOYREVFA

45.0% of joyrevfa's followers are female and 55.0% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.10%. The average number of likes per post is 351 and the average number of comments is 17.

Joyrevfa loves posting about Beauty.

Check joyrevfa's audience demography. This analytics report shows joyrevfa's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
346,382
Avg Likes
351
Avg Comments
17
Posts
10,473
Global Rank
274,796
Country Rank
3,427
Category Rank
942

GENDER OF ENGAGERS FOR JOYREVFA

Female
45.0 %
Male
55.0 %

AUDIENCE INTERESTS OF JOYREVFA

  • Art & Design 57.21 %
  • Beauty & Fashion 55.27 %
  • Business & Careers 44.87 %
  • Entertainment 39.93 %
  • Restaurants, Food & Grocery 37.07 %
  • Music 36.00 %
  • Cars & Motorbikes 33.89 %
  • Travel & Tourism 33.59 %
  • Luxury Goods 33.55 %
  • Fitness & Yoga 33.24 %
  • Movies and TV 32.92 %
  • Photography 32.13 %
  • Healthy Lifestyle 30.78 %
  • Sports 30.58 %

RECENT POSTS

564 32

Saya nk complain sikit la IKEA ni.. 😤 Rasa tak puas hati sgt. Ikea ni semua sempurna.. mcm2 ada.. tapi ada satu je yg tak ada.. tak ada awak yang teman saya kt sini.. 🙊 #siscuba . . Cepat la balik 🧔🏾.. rindu 😔

675 13

At this point in my life, if it’s not making me feel so loved, making me better person, making me money or making me happy , then I don’t have time for it... ✌🏼#feelgood #lookgood #damngood

88 8

First time joy keluarkan produk lelaki.. 😅 Ni jersey utk staff2/team MERVE utk pakai 💪🏼 tapi kalau abang2 kt luar sana nk beli pun boleh sgt... 🤗 . PRINCE CHARMING Jersey yg sgt selesa! 💦 . Btw, awak nak pilih Black atau Pink..? Size? 🥰 . Whatsapp : +60123608787 utk purchase k.. 😉 . #MERVEprincecharming #limitededition #stoktakbanyak #kenacepatbeli #barangpanas

101 2

First time joy keluarkan produk lelaki.. 😅 Ni jersey utk staff2/team MERVE utk pakai 💪🏼 tapi kalau abang2 kt luar sana nk beli pun boleh sgt... 🤗 . PRINCE CHARMING Jersey yg sgt selesa! 💦 . Btw, awak nak pilih Black atau Pink..? Size? 🥰 . Whatsapp : +60123608787 utk purchase k.. 😉 . #MERVEprincecharming #limitededition #stoktakbanyak #kenacepatbeli #barangpanas

1,058 66

.. 💔 MANUSIA DATANG & PERGI 💔 .. . . Joy ingin berpesan pd anda semua bila melalui keadaan dunia perniagaan sebenar yg byk gila dugaan, jangan menyerah kalah. Cuba dan cuba. Biar pun org sekeliling meninggalkan kita & mengkhianati kita, jgn ambik keputusan tutup perniagaan yg telah di bina bertahun lamanya. Sebab kalau kita menyerah kalah, sekelip mata je akan hancur apa yg kita usahakan selama ni.. Terutama usahawan2 Wanita yg mungkin dlm dilema & rasa cepat sgt nak give up tu. Kalau rasa tak boleh teruskan, tukar game plan anda menjadi lebih padu & recruits team yg kuat 💪🏼 . Contoh mcm joy ni.. pegi mana2 semua sendiri, biasa lah kadang2 pekerja tu dtg & pergi. Nak cari yg baru punya lah susah nk pilih betul2 yg sesuai dgn cara kita bekerja. Tapi joy tetap fokus apa target yg joy nk buat, tak berpaling ke belakang lagi & yg penting baik dgn semua org tanpa ada musuh. . . Buat yg mungkin “membenci joy tanpa sebab 😅” mmg joy akui , mungkin joy tak seberuntung kalian.. yang membangun perniagaan bersama suami.. yg berkongsi suka & duka bersama. Sweet je tgk couple yg lain berjaya bersama2.. istiqomah bersama2.. Ya, memang impian joy begitu namun Allah swt tidak mengizinkannya lagi.. Joy hanya sendirian ketika semuanya bermula.. Joy sendirian membina empire perniagaan MERVE Group Holdings Berhad (MERVE Cosmetics) dari mula.. Walau di timpa dugaan yg bertubi2, joy tetap bangkit & terus berlari. Tidak layak rasanya untuk sesiapa iri hati mahupun yang menidakkan dimana joy berada.. Joy tak ganggu hak org & Joy tak pernah gadai maruah demi kekayaan.. . . Jadi, kalau joy yg bukan sesiapa ni pun boleh berjaya berdiri atas kaki sendiri tanpa bergantung pd lelaki, mengapa tidak anda..? Wanita! jangan pilih untuk JADI LEMAH, sedangkan kita boleh pilih untuk JADI KUAT..! 💪🏼 . With Love, Joy Revfa 💋 Founder of MERVE Cosmetics MERVE GROUP HOLDINGS BERHAD . www.mervecosmetics.com.my

71 4

🔥 PANAS 🔥 PANAS 🔥 PANASSSS 🔥 . Ada jer produk2 panas yg MERVE launch yg buat ramai mengigil & teruja, tak sabar2 dah nk dapatkan! 🤩 Patut laa peminat2 MERVE Cosmetics tetap menjadi customer setia sampai ke hari ini..! 🥰 . 🦄 The World is Truly a Magical Place, . Just Like Your Eyes 🦄 . Produk yg bakal memperindahkan mata anda menjadi semakin memukau dgn rona2 warna yg trendy & natural 😍 Bukan saja Makeup Artists boleh pakai, tetapi kita kita yg nk makeup diri sendiri ni pun boleh cuollsss..!! 😋 So wanita2 Malaysia wajib ada satu Eyeshadow Palette ni letak kt rumah tauu.. mmg berbaloi2 sbb palette ni besar & banyak sgt warna2 yg kita boleh pakai setiap hari 😉 . Dengan ini founder MERVE Cosmetics @joyrevfa mempersembahkan salah satu THE UNICORN COLLECTION Limited Edition iaitu MAGICAL EYES Pro Matte Shimmer Eyeshadow Palette dlm dua versi : . 🧨 LIMITED EDITION 🧨 👉🏻 PRETTY DAILY Mempunyai 14 pigmented eyeshadow (matte + shimmer) dan 4 highlighter/shading yg sesuai dipakai setiap hari 🥰 Harga normal : RM 250 Harga promo skrg : RM 145 Size Palette : T : 19.4cm | L : 11.6cm . 🧨 LIMITED EDITION 🧨 👉🏻 AFTER HOURS Mempunyai 16 pigmented eyeshadow (matte + shimmer) yang sesuai utk pakai selepas waktu bekerja / special event 🥰 Harga normal : RM 220 Harga promo skrg : RM 115 Size Palette : T : 7.5 cm | L : 25.5 cm . . Tapi jangan seronok sgt cuollsss sbb produk ni sampai dlm beberapa pieces jeeee..! Berdesup2 masuk banyak dah order ni, jadi kena cepattt purchase.. takut sold out kang tak sempat nk dapatkan koleksi LIMITED EDITION The Unicorn Colletion MERVE ni..! 😫 . . Dapatkan produk2 MERVE hanya dari Stockist rasmi , Agent2, Squad & Dropshipper / Promoter2 Online yg sah kami sahaja atau utk shopping secara kilat boleh layari website rasmi MERVE iaitu www.mervecosmetics.com.my . #MERVEtheunicorncollection #MERVEqueen #MERVEcosmetics #MERVEcosmetic #MERVEnews

694 24

When i believe in something, i don’t give up. I fight like hell for it..! 🚀 In business, Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever. .. . Awan Hitam yang gagal menjadi hujan akan berubah menjadi angin. Adakah anda memilih utk menjadi Angin Taufan yg membinasakan ramai org (mementingkan diri sendiri) atau Angin Sepoi/ yg menyenangkan? (memberi manfaat pd yg lain). . Ketika di kemuncak kegagalan, ramai orang memilih menjadi angin taufan yang membuat orang sekeliling semakin binasa, menjatuhkan sesama sendiri & hanya memikirkan kepentingan diri. Namun, jika anda bijaksana.. manfaatkan kegagalan itu sebagai sesuatu yang berguna untuk orang lain, perhebatkan satu sama lain & bantu sama2 keluar dari masalah sepasukan.. seperti layaknya angin sepoi yang menyejukkan seluruh alam. 💪🏼 . With Love, Joy Revfa . . #fairytalequeen #milliondollarbabe #successtory #mervecosmetic #joyrevfa #mervecosmetics #moneymagnet #cashflowqueen #aurevfa #feelgood #lookgood #damngood #powerofsyukur #powerofdoa #fairytearspotion #MERVEskincare #MERVEgroup #MERVEfighters #Cinderevfa #MERVEtheunicorncollection #MERVElovers #MERVEsupporters #MERVEsquad #CantikBukanLagiFantasi #PerhebatkanWanita #dariwanitakepadawanita #kayadanberjaya . . www.mervecosmetics.com.my

717 42

Lately ni asyik hujan je kan.. kalau hujan benar datang lagi lepas ni, cuba awk tampung hujan2 tu.. kalau sampai melimpah2, saya nak awak tahu.. mcm tu lah rindu saya pd awk yg tak terbendung.. 😌#siscuba 😂 #pickupline hujan ☔️. . Budak2 jgn sibuk, ni hal org2 tua 😝

69 8

Tak payah cerita panjang, testimoni2 dari pengguna yg melimpah ruah sejak tahun 2015 dulu dh cukup membuktikan FTP mmg serum yg luar biasa hebat..!! . . Syukur alhamdulillah FTP ni adalah antara produk yg paling PANASSSS 🔥mmg cepat je licin kat HQ...!! 🥳 Fairy Tears Potion (FTP) iaitu Multivitamin Primer Serum yg sejak dari tahun 2015 sampai skrg telah membantu ramai wanita2 kt luar sana tambah duit poket sampai berpuluh2 ribu sebulan sekaligus dapat merawat kulit setiap hari jadi sehalus kulit baby & melantun tegang cuolls..! 🤩 . Serious cakap ni..! INSTANT EFFECT! Sekali sapu terus rasa tegang seluruh kulit wajah & bau pun semerbak harum..!!! 😋 . . WAJIB TAMBAH SERUM DALAM REGIM PENJAGAAN WAJAH . Nak kulit LEMBUT bak telur? . Nak kulit CERAH sekata tiada bernoda? . Nak kulit AWET MUDA macam baby? . Nak MAKEUP SEMPURNA nampak glowing? . Nak produk yang melahirkan KULIT SIHAT? . KETAHUILAH BAHAWA IMPIAN KITA ITU SAMA 🥰 . Dengan penuh rasa cinta, Cik Joy Revfa telah pun mengilhamkan serum magis diberi nama Fairy Tears Potion, sejenis Multivitamin Primer Serum yang luar biasa hebat. . Bertindak 5 dalam 1 🍏 Moisturizer 🍏 Makeup Primer 🍏 Skin Repair Serum 🍏 Scars Treatment 🍏 Sunblock . APA YANG BESTNYA FAIRY TEARS POTION NI? . 💟 Menjimatkan Duit & Masa Tampil cantik tanpa kos yang tinggi kerana serum ini direka khas bertindak sebagai moisturizer, makeup primer, skin repair serum, scars treatment dan sunblock yang hebat. Segalanya dalam satu produk tau. . 💟 Makeup Tahan Lama Dapatkan impact makeup yang tahan lama dan flawless apabila uolls tambah penggunaan serum ini dalam step pemakaian makeup. . 💟 Makeup Lebih Sempurna Makeup jadi lebih cantik lagi lagi kalau uolls campur serum ini dengan foundation, makeup base jadi lebih sempurna & glowing. . 💟 Keselesaan Kalau uolls tercari-cari serum yang cepat meresap ke kulit wajah dengan serta merta tanpa rasa melekit dan tidak selesa, inilah serum nya. . 💟 Kecantikan Kulit Kulit akan flawless, tidak berparut dan menaikkan seri wajah kerana serum ini mampu merawat parut dan menghasilkan sel kulit baru yang sihat. . "PERLU KE TAMBAH SERUM DALAM REJIM PENJAGAAN WAJAH?" . #FairyTearsPotion #MERVEcosmetic

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

159.1K
10K / post
5.30 %
Malaysia Video Blogger
1.8K
338 / post
14.70 %
Malaysia Film, Music & Books, Art, Animals & Pets, Technology, Celebrities
31.7K
273 / post
0.40 %
Malaysia Photography, Modeling, Portraits
52K
244 / post
0.80 %
Malaysia Actors, Film, Music & Books, Celebrities
23.7K
-
0.30 %
Malaysia Events, Photography, Portraits
94.9K
2K / post
2.90 %
Malaysia Photography, Travel, iPhone, Architecture, Nature & Outdoors
1.4K
114 / post
7.90 %
Malaysia
23.9K
-
-
Malaysia Art
27.4K
-
-
Malaysia
2.4K
84 / post
1.30 %
Malaysia Cooking, Food & Drink
2.9K
118 / post
3.60 %
Malaysia Film, Music & Books
49.4K
-
-
Malaysia
179.5K
1K / post
0.80 %
Malaysia
4.2K
102 / post
0.02 %
Malaysia
2.9K
46 / post
0.60 %
Malaysia