Jovannajov's Instagram Audience Analytics and Demographics

@jovannajov

Indonesia

New video #jovANanjak kAWAH IJEN is out now👇🏼😙
jov▓▓▓▓▓@gmail.com
Indonesia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF JOVANNAJOV

45.3% of jovannajov's followers are female and 54.7% are male. Average engagement rate on the posts is around 3.20%. The average number of likes per post is 1027 and the average number of comments is 22.

Check jovannajov's audience demography. This analytics report shows jovannajov's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
32,141
Avg Likes
1,027
Avg Comments
22
Posts
156
Global Rank
589,733
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR JOVANNAJOV

Female
45.3 %
Male
54.7 %

AUDIENCE INTERESTS OF JOVANNAJOV

  • Beauty & Fashion 54.13 %
  • Art & Design 54.13 %
  • Photography 51.35 %
  • Travel & Tourism 46.16 %
  • Business & Careers 43.84 %
  • Music 41.33 %
  • Entertainment 39.99 %
  • Restaurants, Food & Grocery 35.97 %
  • Cars & Motorbikes 34.92 %
  • Sports 34.92 %
  • Technology & Science 34.19 %

RECENT POSTS

731 23

“Atap Jawa Barat” ✅ • Ekspresi gabisa boong karna bangga banget #NAnjak kali ini bisa sampai di gunung tertinggi di Jawa Barat. Banyak bgt suka dukanya bisa sampe disini, bersyukur bisa dikasih kesehatan🙏🏼🌻

403 13

18 October 2020 • Naik-naik kepuncak gunung tinggi2 sekali~~~

1,417 34

Caption adalah hal yg cukup membuat gue capek mikir “mau dikasih caption apa ya” Lol.

777 25

“Hidup ini terlalu singkat untuk memahami. Tapi terlalu lambat untuk menghargai.” Hmm?🤔

681 9

Lagi ngerapihin foto di gallery hp, eeh nemu foto2 waktu liburan ke Thailand. Aseli seketika kangennnn bgt mau pergi kesana lagi :’ • Naahh.. gue mau kasih tau jadi foto ini diambil di wahana kincir raksasa yaitu Asiatique Sky, kalian bisa liat kota Bangkok dari ketinggian 60 meter sambil nikmatin sunset juga, indah bangetlah pokoknya.. • Kalian kangen juga gak si mau ke Thailand lagi dan explore kesana? Hayukk banget!gausah khawatir kalau kalian mau liburan kesana lagi, karena FYI di Thailand tuh udah punya sertifikasi tanda kesiapan mereka dalam penanganan covid gengss. _______ Dan buat kalian yang mau liburan ke Thailand ada Giveaway yang diadakan oleh @wisatathailand lohh lewat ig nya kak @andienaisyah ikut buruann dan kalian bisa dapetin hadian jutaan rupiah! #MauKeThailand #wisatathailand #KeThailandYuk

1,032 16

“there is beauty in simplicity” 🌻 • Captured : @dionelvinn Hairdo : @nikenoviana_ Location : @lomotostudio

1,769 51

Reman bgt emang.. • Captured : @dionelvinn Hairdo : @nikenoviana_ Location : @lomotostudio

1,076 22

💋💋

2,522 27

Hobi kita adalah.. Ketawa. 😆

1,000 25

Selamat Ulangtahun INDONESIA ke-75 🇮🇩🇮🇩 _______ Link on my Bio👌🏽

1,376 18

Self..e ?

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

45.8K
-
1.10 %
Indonesia Music, Producers, DJ
14.3K
-
-
Indonesia
20K
-
-
Indonesia Fashion, Styling, Lifestyle
323.9K
16K / post
2.80 %
Indonesia Business, Film, Music & Books
92.3K
-
0.70 %
Indonesia
4.3K
284 / post
8.20 %
Indonesia Humor, Celebrities
1.6K
84 / post
3.90 %
Indonesia Photography, Travel
41.3K
-
-
Indonesia
20.2K
-
-
Indonesia Art
5K
550 / post
0.11 %
Indonesia
4.1K
-
0.90 %
Indonesia Food, Restaurants
2.9K
74 / post
4.90 %
Indonesia Celebrities
42.3K
-
1.70 %
Indonesia Soccer
23.3K
-
-
Indonesia Fashion
1.5K
-
-
Indonesia