Ikanabella's Instagram Audience Analytics and Demographics

@ikanabella

Malaysia

MalaysianBased Celebrity Beauty|Fashion|Travel Enthusiast I don’t look like this in real life 🤪 DM. I don’t bite
bel▓▓▓▓▓@gmail.com
Kuching|Sarawak
Malaysia
25–34

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF IKANABELLA

47.3% of ikanabella's followers are female and 52.7% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.40%. The average number of likes per post is 3136 and the average number of comments is 41.

62.5% of the followers that engaged with ikanabella regularly are from Malaysia, followed by Cuba at 7.5% and China at 5%. In summary, the top 5 countries of ikanabella's posts engager are coming from Malaysia, Cuba, China, United States, Afghanistan.

Ikanabella loves posting about Art, Fashion, Modeling, Celebrities, Hair & Beauty, Health & Fitness.

Check ikanabella's audience demography. This analytics report shows ikanabella's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
696,105
Avg Likes
3,136
Avg Comments
41
Posts
7,383
Global Rank
64,390
Country Rank
792
Category Rank
23

GENDER OF ENGAGERS FOR IKANABELLA

Female
47.3 %
Male
52.7 %

AUDIENCE INTERESTS OF IKANABELLA

  • Beauty & Fashion 53.87 %
  • Art & Design 49.83 %
  • Business & Careers 44.82 %
  • Photography 44.12 %
  • Movies and TV 38.04 %
  • Entertainment 35.85 %
  • Fitness & Yoga 35.56 %
  • Books and Literature 33.81 %
  • Sports 33.68 %
  • Luxury Goods 33.04 %
  • Restaurants, Food & Grocery 32.96 %
  • Travel & Tourism 32.03 %
  • Music 31.92 %
  • Cars & Motorbikes 31.31 %

AUDIENCE COUNTRIES OF IKANABELLA

  • Malaysia 62.5 %
  • Cuba 7.5 %
  • China 5 %
  • United States 5 %
  • Afghanistan 2.5 %

RECENT POSTS

1,294 25

Cita dia @zaidbowie mangkit pagi “Sayang dhal telur tu takde jual kan? Sedap ke? I nak makan dgn roti bhom” He’s from KL na mintak menu Penang yg dia tak pernah makan! soooo terpaksa la I buat menu yg berkurun I tak buat. Dulu waktu bujang duduk dgn adik I hat perut mamak makan geleng pala rajin la masak menu ni. Boh pi la na resepi PARPU TELOQ Penang mai. Bahan - bahan A (Rebuih Naik)👇🏻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀[⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kacang Dhal 3 genggam gutu Teloq 3/4 bijik gutu Ubi Kentang 2 bijik Santan boh pi la sikit Serbuk Kari Dagin Bahan2 B (Tomeh Daghat)👇🏻 Don Karapuley senerai Cabai Kerin 5 bijik Bawang Puteh 5 ulaih Bawang Merah 7 ulaih Masak Bahan2 A. Rebus dhal sampai lembut, masuk rempah, ubi sampai empuk, boh santan segala garam perisa paihtu boh teloq toksah dok kacau satni hancoq. Sambil tu tumis bahan2 B. Dah masak bahan A . Tuang bahan2 B masuk dalam tu. Biar minyakkk belenjaaaa baru sedap. Ha siap. Sua kt laki hampa. Biar dia soruuuu menyandaqqqq #Penangites

5,383 45

Good Morning! Dah hari ke berapa PKP ya.? Ingat tak .? Kira tak? I dah takde gambar nak post hahahahaha Hp ni penuh gambar @muhammadnoahzayn & gambar makanan je. Help!

12,774 80

Best nya dapat keluar lari kt park bawak @muhammadnoahzayn hirup udara segar dalam mimpi malam tadi. Semoga covid19 ni beremmmmbus dari hidup kita secepatnya & selamanya. I nk puasa & raya dgn my big family 🥺 @bugaboo_sea fox stroller from @mothercaremalaysia #mothercaremalaysia #myparentpanel #myparenttalk

2,604 19

Kalau seorang dua mintak resepi boleh la I copy paste send kan. Hehehe tapi bangun pagi ni makin banyak pulak DM nk resepi so yg belum dpt resepi tu ambil kt sini lah ok? Ni version I na. MEE GORENG KAMBING NINDIA lol! ( hidangan 4-5orang ) 2 bungkus mee kuning Kambing ikut budget (dipotong dadu) Seikat sawi 3 biji telur Bahan perencah 👇🏻 5 ulas bawang putih Sebiji bawang besar 3 ulas bawang merah Cili kering (suka hati) 👆🏻👈🏻bahan2 ni di kisar manje ya. Kicap Mee Kicap lemak manis & masin Kicap ABC Sos Cili Garam & Secukup rasa Step nya 👉🏻 Goreng kambing sampai garing & toskan Guna minyak goreng kambing tadi tumiskan bahan2 yg dah dikisar sampai pecah minyak masuk segala kicap&sos mak nenek ikut sukatan selera anda. Dah pecah minyak letop2 masukkan mee then masukkan telur yg dah dipukul sebab nakal. Gaul2 pong pang. Masukkan kambing & sawi. Teruskan menggoreng sampai masak telur. Then siap utk dibedal. Mudah bukan? Selamat Mencuba. Tag I kt story nnt ok? Nk tgk sikit cukup Penang dak hew hew hew

1,356 2

Rindunya nk jalan2. Bila la agak nya semua ni reda nk bawak @muhammadnoahzayn holiday.. ok tu tak penting yg penting kita semua selamat 🤍 GWS #Italy

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1.6K
61 / post
0.04 %
Malaysia Art
38.5K
-
0.20 %
Malaysia Moms, Art, Beauty
21K
-
-
Malaysia Architecture, Design, Hair & Beauty
3.7K
225 / post
8.10 %
Malaysia Architecture, Photography, Nature & Outdoors
1.3K
96 / post
0.08 %
Malaysia Celebrities, Photography
2.5K
19 / post
0.80 %
Malaysia Technology, Photography
5.7K
78 / post
1.90 %
Malaysia Hair & Beauty, Travel, Fashion, Technology, Photography, Nature & Outdoors, Humor, Food & Drink, Health & Fitness, Film, Music & Books, DIY & Crafts, Design, Celebrities, Art, Architecture, Cooking
3.6K
180 / post
0.05 %
Malaysia Fashion, Health & Fitness, Food & Drink
2.8K
26 / post
0.50 %
Malaysia
2.1K
143 / post
0.07 %
Malaysia Photography
2.1K
102 / post
1.70 %
Malaysia Photography, Nature & Outdoors
1.4K
88 / post
0.06 %
Malaysia Architecture, Art, Nature & Outdoors, Film, Music & Books, Photography
1.3K
49 / post
0.04 %
Malaysia Celebrities
11.8K
9 / post
-
Malaysia Celebrities, Technology
16.6K
404 / post
0.40 %
Malaysia Fashion, Beauty, Lifestyle, Celebrities