Ibnujamilo's Instagram Audience Analytics and Demographics

@ibnujamilo

Indonesia

* PUMA Brand Ambassador * JBL Brand Ambassador * Sun Life Brand Ambassador * Sportscaster RCTI Sports * YOAN FOUNDATION * Marathoners #jamilosjourney
dia▓▓▓▓▓@gmail.com
+62▓▓▓▓▓85
Indonesia
25–34

Business Category

General Interest

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF IBNUJAMILO

40.1% of ibnujamilo's followers are female and 59.9% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.50%. The average number of likes per post is 3725 and the average number of comments is 78.

40% of the followers that engaged with ibnujamilo regularly are from Indonesia, followed by United States at 20% and Armenia at 20%. In summary, the top 5 countries of ibnujamilo's posts engager are coming from Indonesia, United States, Armenia, Eritrea, China.

Ibnujamilo loves posting about Artists, Hair & Beauty, Kids & Parenting.

Check ibnujamilo's audience demography. This analytics report shows ibnujamilo's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
661,621
Avg Likes
3,725
Avg Comments
78
Posts
3,988
Global Rank
59,597
Country Rank
3,079
Category Rank
78

GENDER OF ENGAGERS FOR IBNUJAMILO

Female
40.1 %
Male
59.9 %

AUDIENCE INTERESTS OF IBNUJAMILO

  • Travel & Tourism 44.49 %
  • Photography 42.49 %
  • Business & Careers 41.33 %
  • Restaurants, Food & Grocery 39.99 %
  • Beauty & Fashion 39.59 %
  • Music 38.41 %
  • Art & Design 37.34 %
  • Entertainment 36.60 %
  • Fitness & Yoga 36.03 %
  • Luxury Goods 32.74 %
  • Sports 32.43 %
  • Movies and TV 31.79 %

AUDIENCE COUNTRIES OF IBNUJAMILO

  • Indonesia 40 %
  • United States 20 %
  • Armenia 20 %
  • Eritrea 6.67 %
  • China 6.67 %

RECENT POSTS

1,497 32

Lari menjadi salah satu olahraga favorit gw, ngga cuma bikin badan jadi fit tapi juga bisa bikin mood kita bagus jon. Selain itu, kalian juga bisa menangin berbagai produk terbaru dari OPPO, seperti OPPO Reno4 Series, OPPO Watch, dan lainnya loh di #Reno4VirtualRun, dengan ikut kegiatan #RunWithFrame yuk join sekarang jon! Cukup share foto kegiatan lari kalian dengan frame seperti yang lagi gw pakai ini! Begini caranya: 1. Follow akun @oppoindonesia 2. Submit data diri dan share foto kamu saat berlari dengan frame Reno4 Virtual Run yang bisa diunduh di sini : https://oppomobile.id/reno4/virtualrun/submission/frame 3. Upload foto dengan frame ke IG Feed kalian dan gunakan hashtag #Reno4VirtualRun #Reno4Series #RunWithFrame 4. Tuliskan caption yang menarik dan mention @oppoindonesia Activity ini akan berakhir 31 Oktober 2020 ya. Jangan sampai kelewatan jon!

4,813 90

Berani kotor itu gagah jon 🤣🔥🤘 📸 @endurografer #jamilosjourney #adventure #jamilotv

12,396 136

Berani kotor berani ketawa = Bahagia Kebiasaan di jalur kalo istirahat ya begini..ketawa..ketawa..ketawa @bilsky16 @jud1ka @jerrylikumahwa @bajurisaid Lengkapnya ada di YouTube Gw Jamilo TV 📸 @endurografer #jamilosjourney

6,693 127

Selamat pagi kebahagian..... Yang kalo main trail udah bisa bahagia.. Yang kalo liat tim kesayangan nya gak kalah udah bs bahagia.. Yang punya pacar baru udah bisa bahagia.. Yang beli barang mewah terus diposting bisa bahagia.. Yang abis nolong orang terus diposting bisa bahagia.. Yang posting foto selfie mulu udah bisa bahagia.. Yang kalo TERIMA kabar dari doi bisa bahagia.. Dan lain lain.. Pokoknya kita berhak berbahagia dengan cara kita masing2 asal jangan berbahagia diatas penderitaan org lain.. Kecuali saat MU menang 1-4 dengan permainannya yg woooww standard itu pasti banyak yang menderita.. 😎🤟🤘 Glory Glory Man United 📸 @bennyachonk @jamilojourney #jamilosjourney

3,575 78

Everton v Liverpool ..kuda hitam vs raja musim lalu...gw bilang seri..kalo menurut lo??? Malam minggu gw meskipun lagi ditengah gunung bogor ...tetep liga Inggris an di @molatv.sport jangan ngaku gila liga Inggris kalo gak punya MOLA TV di HP lo!!! #EPLdiMolaTV

7,147 86

9 days..216 hours.. 12,960 minutes Rindu renang aku tuh 🙃 #jamilosjourney

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

17.5K
171 / post
0.70 %
Indonesia Architecture, Photography, Nature & Outdoors, Film, Music & Books
196K
-
1.80 %
Indonesia Modeling
2.8K
142 / post
10.20 %
Indonesia Art, Design, DIY & Crafts, Education
8.5K
-
0.20 %
Indonesia
4K
-
4.80 %
Indonesia
10.3K
348 / post
0.03 %
Indonesia Film, Music & Books, Technology, Celebrities, Cars & Motorcycles
289.6K
-
4.70 %
Indonesia Fashion, Lifestyle, Travel
1K
60 / post
-
Indonesia Technology, Photography, Film, Music & Books, Celebrities
24.4K
742 / post
2.60 %
Indonesia Hair & Beauty, Travel, Fashion
4.1M
-
1.40 %
Indonesia Politics
1K
38 / post
6.20 %
Indonesia Celebrities
5.4K
-
0.40 %
Indonesia Art, Beauty, Styling
48.5K
-
-
Indonesia Beauty, Fashion, Art
2.1K
54 / post
3.10 %
Indonesia Celebrities, Fashion, Design, Hair & Beauty
2.4K
218 / post
8.60 %
Indonesia Nature & Outdoors, Film, Music & Books, Technology