Hijabista.hub's Instagram Audience Analytics and Demographics

@hijabista.hub

Malaysia

📍Waze HIJABISTAHUB BOUTIQUE ⏰ Open everyday 10am - 8pm 📱 +6014 544 9778 📨 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🌐 Shop Online
cus▓▓▓▓▓@hijabistahub.com
+60▓▓▓▓▓96
Malaysia
18–24

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF HIJABISTA.HUB

58.3% of hijabista.hub's followers are female and 41.7% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.10%. The average number of likes per post is 1040 and the average number of comments is 56.

71.05% of the followers that engaged with hijabista.hub regularly are from Malaysia, followed by Cuba at 15.79% and France at 2.63%. In summary, the top 5 countries of hijabista.hub's posts engager are coming from Malaysia, Cuba, France, Colombia, Brunei Darussalam.

Hijabista.hub loves posting about Fashion, Celebrities, Humor, Design, Hair & Beauty.

Check hijabista.hub's audience demography. This analytics report shows hijabista.hub's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
763,641
Avg Likes
1,040
Avg Comments
56
Posts
7,420
Global Rank
89,177
Country Rank
971
Category Rank
233

GENDER OF ENGAGERS FOR HIJABISTA.HUB

Female
58.3 %
Male
41.7 %

AUDIENCE INTERESTS OF HIJABISTA.HUB

  • Beauty & Fashion 73.36 %
  • Art & Design 63.28 %
  • Business & Careers 43.48 %
  • Restaurants, Food & Grocery 37.51 %
  • Fitness & Yoga 36.69 %
  • Healthy Lifestyle 36.58 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 35.90 %
  • Entertainment 35.64 %
  • Children & Family 32.07 %
  • Luxury Goods 30.28 %
  • Music 30.17 %
  • Movies and TV 29.90 %

AUDIENCE COUNTRIES OF HIJABISTA.HUB

  • Malaysia 71.05 %
  • Cuba 15.79 %
  • France 2.63 %
  • Colombia 2.63 %
  • Brunei Darussalam 2.63 %

RECENT POSTS

1,595 40

Siapa kata during PKP tak boleh ootd? 😜 Tengok ni @echa.ahmad ootd dekat rumah pun cantik, gayakan pulak Sandy Flora. Korang bila lagi nak ootd dengan Sandy Series? 😉 #HijabistaHubSandySeries

1,500 48

Ootd sambil duduk pun dah cantik 😍 Kalau korang nak tahu, si cantik @hanisrathi gayakan Sandy Rose in pink one of our best seller tau. Korang nak cantik macam ni bila ootd, kenalah grab satu! 😜⠀ ⠀ Featuring : Sandy Rose | RM 129⠀ ⠀ #HijabistaHubSandySeries

1,255 50

Goodmorning everyone 🌸 Pagi ni nak tanya korang sikit. Korang tak nak ke nampak manis dan ayu je bila pakai dress Sandy Serra macam dalam gambar ni? Memang confirm lah nampak cantik! 😍 Yang bestnya dress ni korang pun boleh pakai dengan skirt ataupun apa apa pants tau. ⠀ ⠀ #HijabistaHubSandySeries

1,199 64

Siapa kata during PKP tak boleh ootd? 😜 Tengok ni @mawarlatisha gayakan Vinci Dot. Memang loveee sangat. Dalam rumah pun boleh ootd tau. So korang bila lagi? 😉 #HijabistaHubVinciDot

1,337 81

BFF goals sangat kalau pakai matchy matchy macam ni kan! 😍⠀ ⠀ Kalau korang nak tahu, Sandy Rose ni our best seller. Korang dah grab belum Sandy Rose ni? Takkan nak tunggu sold out baru nak grab 😜⠀ ⠀ #HijabistaHubSandySeries

453 15

Malaysians, we need to pull together by staying apart. Break the chain. Flatten the curve. Together we can do something. Stay safe, stay home and most importantly stay strong ❤️⠀ ⠀ #Covid-19

1,501 78

Sandy Rose in yellow pun loveee jugak! 😍 Kalau korang nak tahu Sandy Rose ni our best seller tau, dah berkali-kali kami restock. Ada tiga pilihan warna yang korang boleh pilih pink, yellow & baby blue. So korang nak grab colour apa? 😜⠀ ⠀ #HijabistaHubSandySeries

575 68

Mana satu warna fevret korang? Kiri ke kanan? 😍 Kalau takde warna fevret korang kat sini, jangan risau sebab Soraya Kurung ni ada 8 variasi warna yang korang boleh pilih, confirm ada warna fevret korang tu. Jom ke website kami di www.hijabistahub.com sekarang 😉⠀ ⠀ #HijabistaHubSorayaKurung

1,991 96

Judith Kurung in grey colour pun cantik tau 😍 Judith ni korang pun boleh pakai untuk apa apa majlis jugak tau selain tunang ataupun nikah. Nak pakai untuk raya pun boleh jugak 😜 #HijabistaHubJudithKurung

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

43.5K
-
0.20 %
Malaysia Fashion, Modeling, Shoes
10.9K
58 / post
0.01 %
Malaysia
30.2K
-
-
Malaysia
65K
-
1.80 %
Malaysia
4.2K
78 / post
-
Malaysia Film, Music & Books, Celebrities
13K
27 / post
0.00 %
Malaysia Photography, Film, Music & Books
2.1K
151 / post
3.70 %
Malaysia
27.6K
-
-
Malaysia
2.4K
-
4.20 %
Malaysia Singer, Music
2.8K
34 / post
-
Malaysia
3.4K
51 / post
0.80 %
Malaysia Food & Drink
26.2K
-
4.60 %
Malaysia Actors, Music, Modeling, Fashion
42K
1K / post
3.00 %
Malaysia Modeling, Music, Actors, Cooking
55.9K
1K / post
0.30 %
Malaysia Film, Music & Books, Nature & Outdoors, Architecture, Photography
6.4K
442 / post
4.70 %
Malaysia Art, Film, Music & Books, Architecture