Gusmanik's Instagram Audience Analytics and Demographics

@gusmanik

Indonesia

Random captures just whatever I like to 🏠 80582 📧 📩 k.gusmanik (line) . "Stay think be Positive!"
gus▓▓▓▓▓@gmail.com
Cirebon
Indonesia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF GUSMANIK

Average engagement rate on the posts is around 14.70%. The average number of likes per post is 154 and the average number of comments is 11.

72.97% of the followers that engaged with gusmanik regularly are from Indonesia, followed by United States at 13.51% and Eritrea at 2.7%. In summary, the top 5 countries of gusmanik's posts engager are coming from Indonesia, United States, Eritrea, Germany, United Kingdom.

Gusmanik loves posting about Art, Film, Music & Books.

Check gusmanik's audience demography. This analytics report shows gusmanik's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
1,110
Avg Likes
154
Avg Comments
11
Posts
258
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR GUSMANIK

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF GUSMANIK

  • Indonesia 72.97 %
  • United States 13.51 %
  • Eritrea 2.7 %
  • Germany 2.7 %
  • United Kingdom 2.7 %

RECENT POSTS

154 8

NYAMAN (adj.) sebuah keadaan menyenangkan yang sering jadi alasan untuk selalu dekat.

227 42

Sajak Pagi// Tidak melulu tentang seduhan kopi hitam. Senyum sumringahmu bersanding dua tumpukan roti tawar - cukup untuk temani malam pergantian tahun ini. #lombok

157 5

Tiga cucu laki-laki Pekak Riyok Kenalin: . Paling kanan berkaos hitam itu Aku Sukanya makan dari olahan tahu Berusaha ngejar tuan Ratu Eh memang rezekinya dapetin kamu . Tengah berflanel merah itu Arya Sukanya nonton sepak bola Berusaha ngejar Dikinta Eealah malah dapetnya Pevita . Kiri berkemeja itu Wide Paling jago pake bahasa bule Hari ini, dia niup lilin di atas kue BTW SELAMAT ULANG TAHUN WIDE #brothers #birthday on #june first

177 2

👬👭 The best thing about having sister was that I always had a friend. ~ Cali Rae Selamat tanggal 29 Maret @yudia_satyawan & @dee_swary 🎉

181 13

📝. Bandung bagiku punya Cerita akan Cita, Cinta & Derita Yang selalu menghadirkan Kenangan akan Tolan, Kawan juga "Mantan" Dan Bandung di Penghujung, kini adalah cerita bersambung Yang menjadi rindu dalam renung Untuk selalu disinggung Dalam doa kepada yang Agung #bandung #city

163 7

📷 Ini foto sebenernya sedikit dianuin, supaya kelihatan lebih nganu dikit. Kalo boongnya mah ngga ada nganu-nganunya . 🚹: mereka yg mencari kepastian #summit #mountain #hiking

165 8

👬 Sahabat Sepertahanan Deskripsi foto: Kiri berdasi, dr hitungan 1 selalu usaha nahan kenyamanan, ntah gara" dompet atau sesuatu mengganjal 💰🍆 . Kanan, hitungan ke-3 nahan nafas, tangan ngepal kedepan, biar otot rembo keluar 💪 . Tengah, dr hitungan belum dimulai nahan pengen ee 💩💩 . Ngomong" slmt pagi buat yg sudah ngga nahan ee sambil @instagram an pagi ini 🙋 have a nice day

113 7

Lama ngga posting, & sekarang cuma ingin posting di @instagram pakai: "No caption" Dah gitu aja

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

84.2K
-
2.50 %
Indonesia
75.2K
-
0.10 %
Indonesia
2.6K
131 / post
0.05 %
Indonesia Art, Design, DIY & Crafts, Education
1.4M
-
1.60 %
Indonesia Religion
1.6K
61 / post
0.04 %
Indonesia Film, Music & Books, Photography
6.7K
93 / post
1.70 %
Indonesia Technology
194.8K
720 / post
1.40 %
Indonesia Photography, Nature & Outdoors
11.1K
342 / post
10.70 %
Indonesia Technology, Film, Music & Books, Photography
10.4K
290 / post
0.70 %
Indonesia Travel, Photography, Adventure, Nature & Outdoors
115.7K
-
-
Indonesia
14.7K
-
-
Indonesia Fashion, Modeling, Business
1.1M
21K / post
2.30 %
Indonesia Fashion, Modeling, Film, Music & Books, Celebrities, Technology
2.2K
40 / post
1.80 %
Indonesia
1K
92 / post
0.09 %
Indonesia Celebrities
86.5K
-
17.80 %
Indonesia