Feeyaiskandar's Instagram Audience Analytics and Demographics

@feeyaiskandar

Malaysia

CIK PIAH 📻 SURIA FM 👉🏻 FOUNDER URBAN COSMETIC💜💜 Nurashid❤️Adam malique💑Nuh Aryyan. @urban_cosmetic_hq
fee▓▓▓▓▓@gmail.com
Malaysia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF FEEYAISKANDAR

50.5% of feeyaiskandar's followers are female and 49.5% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.40%. The average number of likes per post is 2849 and the average number of comments is 43.

55% of the followers that engaged with feeyaiskandar regularly are from Malaysia, followed by Cuba at 25% and Saudi Arabia at 5%. In summary, the top 5 countries of feeyaiskandar's posts engager are coming from Malaysia, Cuba, Saudi Arabia, United States, India.

Feeyaiskandar loves posting about Lifestyle, Cooking.

Check feeyaiskandar's audience demography. This analytics report shows feeyaiskandar's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
616,928
Avg Likes
2,849
Avg Comments
43
Posts
2,597
Global Rank
55,491
Country Rank
599
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR FEEYAISKANDAR

Female
50.5 %
Male
49.5 %

AUDIENCE INTERESTS OF FEEYAISKANDAR

  • Beauty & Fashion 58.31 %
  • Art & Design 51.94 %
  • Business & Careers 45.00 %
  • Entertainment 41.46 %
  • Restaurants, Food & Grocery 37.98 %
  • Music 36.84 %
  • Luxury Goods 33.93 %
  • Movies and TV 33.03 %
  • Travel & Tourism 32.98 %
  • Photography 32.96 %
  • Cars & Motorbikes 31.60 %
  • Home & Garden 31.53 %
  • Sports 30.23 %
  • Fitness & Yoga 29.81 %

AUDIENCE COUNTRIES OF FEEYAISKANDAR

  • Malaysia 55 %
  • Cuba 25 %
  • Saudi Arabia 5 %
  • United States 5 %
  • India 5 %

RECENT POSTS

1,097 22

kejelitaan keanggunan keyakinan @urban_cosmetic_hq 💜 utk order meh lah whtsp cikpiah cpt 0192004041

605 17

meh meh order masak lomak omek den ni hah.mak mertua den lah.omak @wnurashidwahab yg buek.copek lah order utk jumaat ni.whtsp rashid 0126445053 ada kuah lemak daging salai+nasi putih+sambal belacan+air

6,269 135

pening pikir caption apa yg nk letak utk gambar ni? 🧐

2,808 31

keep smile.keep positif.☺️dah cikpiah nk g korje ni.nti pukul 10-3ptg dgr cikpiah pot pet dkt suriafm okey? 💜 @urban_cosmetic_hq

2,183 35

1st time cik piah buat kuih keria ni.yg penting senang.haha🤩bahan pun x remeh so on je lah nk buat.ada lagi kuih senang nk buat tak?meh share

1,198 10

Kahwin bukan sekadar kahwin je tahu! Tapi lebih daripada tu. . Buat anda kat luar sana, ini pesanan dan nasihat yang anda patut cakna. Persiapkan diri dengan mental dan fizikal yang baik, ilmu agama, ilmu kewangan, perbaiki diri dan faham apa itu tanggungjawab. Jangan sekadar tahu berkata-kata sahaja, perkahwinan bukannya masa untuk ‘try and error, and try again’. Bukan. . Kalau anda masih belum bertemu pasangan hidup, jom join Portal Cari Jodoh www.Tilljannah.my. Mana tahukan jodoh korang sedang bersembunyi dan menunggu di sana. Belum cuba, belum tahu. . Yang penting, jangan sesekali berputus asa tau :) . Dan...ramai dah join portal www.TillJannah.my ni sebab mudah, jimat masa, jimat wang, calon berkualiti ramai, ikhtilat terpelihara, privasi terjaga dan mostly dah serius nak ke peringkat yang seterusnya. . Jom mulakan langkah pertama dengan layari www.TillJannah.my sekarang juga. . P/S: Kalau kawan korang degil nak membujang jugak lama-lama lagi, korang bagilah tazkirah sikit manfaat dan kebaikan berkahwin ni. Korang nak register bagi pihak diorang pun boleh tau ! . Anda boleh whatsapp kami di : Whatsapp : 0162759271 FB dan IG : @tilljannah.my

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

22.5K
-
1.80 %
Malaysia Modeling, Fashion
4K
23 / post
0.80 %
Malaysia Hair & Beauty, Celebrities, Fashion
191.5K
-
7.30 %
Malaysia Fashion, Modeling
35.6K
-
0.80 %
Malaysia Moms, Modeling
36.1K
-
-
Malaysia Events, Travel
41.3K
-
0.02 %
Malaysia Fashion, Beauty, Art
11.2K
236 / post
3.10 %
Malaysia
17.9K
-
0.40 %
Malaysia Fashion, Lifestyle
60.4K
-
1.40 %
Malaysia Fashion, Modeling
10.7K
87 / post
-
Malaysia
91.5K
-
-
Malaysia
1.1K
81 / post
6.10 %
Malaysia
33.3K
156 / post
4.70 %
Malaysia Photography, Travel, Fashion, Film, Music & Books, Celebrities
73K
-
-
Malaysia
1.1K
281 / post
0.25 %
Malaysia