Elinivana's Instagram Audience Analytics and Demographics

@elinivana

Indonesia

🦋 try my instagram filters! 🔮 acne-prone, oily & sensitive skin _ 💌
eli▓▓▓▓▓@yahoo.com
Indonesia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ELINIVANA

73.5% of elinivana's followers are female and 26.5% are male. Average engagement rate on the posts is around 2.90%. The average number of likes per post is 1561 and the average number of comments is 62.

Elinivana loves posting about Business, Beauty, Art.

Check elinivana's audience demography. This analytics report shows elinivana's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
55,473
Avg Likes
1,561
Avg Comments
62
Posts
379
Global Rank
714,182
Country Rank
40,315
Category Rank
654

GENDER OF ENGAGERS FOR ELINIVANA

Female
73.5 %
Male
26.5 %

AUDIENCE INTERESTS OF ELINIVANA

  • Beauty & Fashion 82.26 %
  • Art & Design 63.35 %
  • Business & Careers 58.01 %
  • Restaurants, Food & Grocery 50.92 %
  • Travel & Tourism 48.09 %
  • Photography 47.71 %
  • Entertainment 37.46 %
  • Books and Literature 33.30 %
  • Movies and TV 32.29 %
  • Music 32.28 %

RECENT POSTS

2,046 54

when will you realize... baby I am not like the rest 💖✨ _ #koreanaesthetic #photographyideas #shotoniphone11 #skyphotography

727 52

[Q: kalian shade nomer berapa? 1-4? 🤔] "Bahagia itu sederhana" ini bener banget! Sekedar nemuin Foundation yang Non-Comedogenic dan Non-Acnegenic itu udah bikin aku seneng 🥺 _ Lately, suka pake Emina Bare With Me Mild Foundation yang aman untuk kulit berjerawat & sensitif sekalipun, hasilnya semi-matte, medium to full coverage dan finish seperti kulit kita 💖😭 _ P.S: aku pake shade 01 #Light 💖 @eminacosmetics #LittleFoundieTonsOfJoy #EminaCosmetics

1,812 84

do you ever wish you could 'delete' your feelings? 🦋 _ edited on picsart for aesthetic purpose 🧚🏻‍♀️ _ #artmakeup #makeupart #makeupideas #koreanaesthetic #koreanmakeup #makeupkorea #colorfulmakeup #beautybloggerindonesia #shotoniphone11 #aestheticedits #butterflymakeup #picsart

1,515 38

this is the reason why my lip cream is gone 👄 _ _ #makeupideas #koreanaesthetic #koreanmakeup #makeupkorea #beautybloggerindonesia #shotoniphone11 #aestheticmakeup #makeupaesthetic #pinterest

1,989 53

hello-yellow 🌼 oh! these cute little buns inspired by @lalalalisa_m 💖 _ #artmakeup #makeupart #makeupideas #koreanaesthetic #koreanmakeup #makeupkorea #colorfulmakeup #beautybloggerindonesia #shotoniphone11 #aestheticedits

2,047 70

this could be my signature makeup look, but I am too lazy to do it everyday 😶 oh well... 😬 _ #makeupideas #koreanaesthetic #koreanmakeup #makeupkorea #beautybloggerindonesia #shotoniphone11 #aestheticmakeup #makeupaesthetic #pinterest

2,454 132

who is she??? 😳✨ 2020, aku ngefans banget sama ungu 💜 _ #artmakeup #makeupart #makeupideas #koreanaesthetic #koreanmakeup #makeupkorea #colorfulmakeup #beautybloggerindonesia #shotoniphone11

720 36

UPDATE: udah 2 mingguan aku pake @innertrue Eye Feel Good dan kalian bisa lihat sendiri nih hasilnya gimana 🧚🏻‍♀️ (btw, aku foto tiap abis bangun tidur, jadi maafin ya kalo matanya belum sadar banget 😂)
_ Jadi Eye Gel Creme ini banyak kandungan aktifnya (check highlight aku) tapi yang paling aku suka dia tuh ada Brightenyl: Bio-optimizer yang memiliki 4x Vitamin C dan 60x Kojic Acid 😱 Daerah mata langsung auto cerah 😂 terus bisa menyamaratakan skin tone, pigmentasi dan mengurangi kemerahan 😳 _ Kalo diliat dari hasilnya sih emang lumayan beda ya, terutama dark circles & redness! 💖😭 Terus tekstur dari Eye Feel Good ini matte gitu, jadi ga berasa di kulit kalo pake Eye Cream 🤣 _ Menurut aku, usia 20-an udah harus perawatan mata, biar ga cepet keriput nantinya 🧚🏻‍♀️ Kalian udah pake Eye Cream belum? 👁👄👁 _ #eyecream #innertrue #skincare

2,628 141

I think this is the most colorful makeup on my page 🌈 wdyt? 🥺 _ #artmakeup #makeupart #makeupideas #koreanaesthetic #koreanmakeup #makeupkorea #colorfulmakeup #beautybloggerindonesia #shotoniphone11

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

703K
-
0.60 %
Indonesia
1.8K
216 / post
0.12 %
Indonesia Film, Music & Books, Technology, Photography, Architecture
6.5K
67 / post
2.40 %
Indonesia Architecture, Photography, Food & Drink, Nature & Outdoors
6.7K
162 / post
0.02 %
Indonesia
1.3K
214 / post
-
Indonesia
21.4K
-
0.50 %
Indonesia Soccer, Actors
2.6K
24 / post
0.50 %
Indonesia
55.8K
-
-
Indonesia Shoes
1.2K
166 / post
14.50 %
Indonesia Art, Design
1.3K
119 / post
37.90 %
Indonesia Cars & Motorcycles, Celebrities, Technology, Humor
28.3K
-
0.60 %
Indonesia Cars
93K
-
7.40 %
Indonesia
5.1K
547 / post
6.00 %
Indonesia Animals & Pets, Health & Fitness, Travel
2.7K
310 / post
9.70 %
Indonesia Photography, Technology, Film, Music & Books, Architecture
11.9K
794 / post
0.90 %
Indonesia Photography, Nature & Outdoors, Travel