Elfiraloy's Instagram Audience Analytics and Demographics

@elfiraloy

Malaysia

☎️ : +6019-286-000-4 (Manager) 💌 :
fil▓▓▓▓▓@yahoo.com
+60▓▓▓▓▓04
Malaysia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ELFIRALOY

51.0% of elfiraloy's followers are female and 49.0% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.20%. The average number of likes per post is 61495 and the average number of comments is 293.

Elfiraloy loves posting about Beauty.

Check elfiraloy's audience demography. This analytics report shows elfiraloy's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
4,882,893
Avg Likes
61,495
Avg Comments
293
Posts
6,330
Global Rank
3,424
Country Rank
12
Category Rank
3

GENDER OF ENGAGERS FOR ELFIRALOY

Female
51.0 %
Male
49.0 %

AUDIENCE INTERESTS OF ELFIRALOY

  • Beauty & Fashion 64.30 %
  • Art & Design 48.27 %
  • Business & Careers 43.59 %
  • Travel & Tourism 38.83 %
  • Photography 36.80 %
  • Restaurants, Food & Grocery 36.32 %
  • Music 35.64 %
  • Entertainment 35.15 %
  • Movies and TV 33.89 %
  • Luxury Goods 33.41 %
  • Fitness & Yoga 33.21 %
  • Sports 31.93 %
  • Cars & Motorbikes 31.57 %

RECENT POSTS

16,445 31

weaning stuff that i got from Lazada. Ramai sangat tanya , you can search babycare okay. Barang dia semua cantik cantik.

112,965 534

Selamat pagi! @muhamadrayyankhalafofficial

3,569 14

Seperti mana yang anda tahu , Perintah Kawalan Pergerakan dilanjutkan lagi sehingga 28 April . Can you count for me how many days to go ? kalau anda ada satu bekas beras dan satu sardine untuk 4 orang can you survived until its over ? Jujurnya sedih bila kita fikirkan tapi tulah nasib sebahagian family kita di Malaysia . So lets help them , help them to the right channel supaya bantuan cepat sampai dan dapat diagihkan sama rata . Selain daripada itu bantu jugak para frontliners kita supaya kerja nya lebih mudah , supaya kerjanya lebih cepat & dapat memulihkan lebih ramai pesakit covid19 . Melalui TABUNG COVID-19 MedTweetMY ada banyak projek yang dilancarkan. ( swipe left to see ) MedTweetMY menyeru rakyat Malaysia supaya bersama-sama tampil memberikan sumbangan bagi membekalkan makanan, kelengkapan perlindungan diri atau apa sahaja yang dapat membantu memudahcara tugas mereka buat masa sekarang. MedTweetMY akan berhubung terus dengan pihak yang berkenaan bagi memastikan kutipan akan dimanfaatkan sebaiknya. Buat masa ini mereka telah mengumpulkan lebih kurang 1000 helai tudung untuk petugas petugas di hospital. Tudung yang praktikal, mudah sarung dan cepat kering ini akan digunakan bagi tujuan bersama pakaian perlindungan. Sekali lagi kami menyeru rakyat malaysia bersama-sama menyumbang kepada tabung kami dalam bentuk tunai pada akaun yang tertera. #MedTweetMY #COVID19MTM #COVID19

62,722 434

i just decided to put on makeup & take a selfie today . Daripada muka agak-agak berapa el naik ? cepaaaaattt tekaaa!

31,605 74

100pcs left for this Sarung pleats, go and get yours guys ! Tudung ni senang sarung je macam biasa kalau orang datang . 5 colours sold out , 5 colors left ! @nourhijab.co

186,100 1,357

𝖱𝖺𝗒𝗒𝖺𝗇 ! 𝖽𝗈𝗇𝗍 𝗆𝗈𝗏𝖾 𝗆𝗈𝗆𝗆𝗒 𝗇𝖺𝗄 𝗍𝖺𝗄𝖾 𝗉𝗂𝖼𝗍𝗎𝗋𝖾 ! “ 𝖮𝗄𝖺𝗒 𝗆𝗈𝗆𝗆𝗒 ! *click* hehehhe . Happy 6months Rayyan boi . sekejap je dah besar mommy ada beberapa bulan lagi sebelum menjadi pelari pecut nak kejar Rayyan. I ᒪOᐯᗴ YOᑌ ᔕO ᗰᑌᑕᑕᕼ dont tell Ayah you’re my number 1 Ayah number 2 okayy @muhamadrayyankhalafofficial .𝖬𝗎𝖺𝗁𝗁𝗁𝗁𝗁𝗁𝗁𝗁𝗁

36,302 162

TOMORROW AT @nourhijab.co . We will be releasing new drop . Our sarung pleats . Its so easy wear but still looking chic not makchic . heheheheh.

151,393 632

#untiltomorrow HAHAHHAHAHAHAHHAHAHA jam kita besar okayy jangan tanyalah beli kat mana yellow lagi lololol . Perangai el yang el ingat waktu time sekolah is tak suka duduk dekat meja sendiri mesti tarik kerusi duduk kat tengah meja qiela hahahahah. kesian dia kena study kongsi meja hari hari HAHA .

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

56.1K
-
2.50 %
Malaysia
11.3K
-
2.00 %
Malaysia Fashion, Modeling, Travel
1.4K
43 / post
0.03 %
Malaysia Photography
79.6K
-
0.10 %
Malaysia Actors
1.7K
97 / post
5.40 %
Malaysia Film, Music & Books
1.1K
186 / post
20.10 %
Malaysia
11.2K
561 / post
5.30 %
Malaysia
140K
-
2.70 %
Malaysia Travel
56K
-
-
Malaysia Art, Beauty, Business
31.2K
15 / post
0.60 %
Malaysia Food & Drink, Health & Fitness
18.8K
-
5.60 %
Malaysia Travel, Photography, Adventure
12.5K
-
0.70 %
Malaysia Fashion, Lifestyle, Styling
40.2K
-
0.40 %
Malaysia Actors
3.4K
45 / post
0.50 %
Malaysia Film, Music & Books, Humor, Celebrities
2.3M
-
1.90 %
Malaysia Singer