Dianaamir's Instagram Audience Analytics and Demographics

@dianaamir

Malaysia

A profound wife, i think ✌🏻 Mummy, and everything to @khawlah_khadija @mkhalidmhabib 💡@usrah_dae 📞 ‭+6019.206.0325‬
dia▓▓▓▓▓@gmail.com
+60▓▓▓▓▓25
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF DIANAAMIR

44.9% of dianaamir's followers are female and 55.1% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.30%. The average number of likes per post is 4360 and the average number of comments is 31.

Dianaamir loves posting about Actors.

Check dianaamir's audience demography. This analytics report shows dianaamir's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
1,385,982
Avg Likes
4,360
Avg Comments
31
Posts
6,220
Global Rank
33,400
Country Rank
380
Category Rank
126

GENDER OF ENGAGERS FOR DIANAAMIR

Female
44.9 %
Male
55.1 %

AUDIENCE INTERESTS OF DIANAAMIR

  • Beauty & Fashion 53.15 %
  • Restaurants, Food & Grocery 47.09 %
  • Art & Design 43.02 %
  • Entertainment 42.93 %
  • Business & Careers 41.04 %
  • Travel & Tourism 36.35 %
  • Photography 36.05 %
  • Sports 35.79 %
  • Music 35.44 %
  • Movies and TV 34.61 %
  • Fitness & Yoga 33.29 %

RECENT POSTS

3,170 21

hurmm hurmm.. bismillah.. taktau kenapa pi setuju nak ngaji ngan ustaz ni.. 😅 pastu kita nervous tak pernah ngaji depan org.. teringat masa first time join usrah 2011/2012.. masa tu geng2 usrah semua ngaji speed ferrari.. kita nervous bila time part kita kena baca 1 ayat je pun.. . . tapi pas baca tu, naqibah kita masa tu, Dr @harlinahalizah cakap ,” Alhamdulillah, mak ayah awak ajar awak AlQuran. walaupun dah lama x baca tapi awak masih boleh baca”. tsk tsk.. . . Memang I nangis masa tu.. nikmat yg selama ni I tak perasan, kenal huruf2 AlQuran, nikmat lahir dalam islam, nikmat mak ayah yg ajar AlQuran, nikmat sekolah agama dulu belajar AlQuran, tak semua org dpt rasa tau.. . . And honestly I totally expected a different feedback masa tu, ingatkan nak kena komen, “ salah tajwid tu” or krik krik je ke sbb kita x pandai baca.. tapi the feedbacks was totally different , i was mind blown.. hebat kata2 org berilmu ni 🤍 simple tp mendalam . . oh yaa aiyo malam ni kena ngaji ngan @fakhrulunic santai2 ja insyaAllah. kalau salah die tegur hehe.. semoga anak2 tak memanjat kita or tarik AlQuran kita jap lg 😅 @fakhrulunic #liveigngaji

1,293 6

Alhamdulillah masuk maghrib ni bermulalah Nisfu Syaaban. Hidupkan malam ini dengan banyak berbuat amal kebaikan k? Jangan ketinggalan, malam mustajab doa insyaAllah. Ramai yg perlukan bantuan tu, berbuat baik dgn makhluk Allah juga dikira sbg amal kebaikan, selain solat, baca AlQuran dan berzikir kan? 🤍 . . Maafkan salah silap Diana dan keluarga, jika ada yang tersalah dengan sedar atau tanpa sedar.. Semoga amalan2 kita semua diterima, amin.. #DAEncourage @usrah_dae

479 0

‼️RAYUAN KECEMASAN COVID-19‼️ Jutaan penghargaan yang tidak ternilai kepada anda semua yang sudi bersama-sama kami dalam memberikan sokongan dan bantuan kepada insan-insan yang terjejas dengan wabak Covid-19. Sukacita kami maklumkan bahawa sasaran sebanyak RM200,000 kempen Rayuan Kecemasan COVID-19 telah melepasi sasaran. . . Namun, perjuangan kita masih belum tamat. Masih ramai insan-insan yang memerlukan bantuan terutama anggota barisan hadapan serta para keluarga yang tidak mencukupi keperluan asas. . . Inilah masanya untuk kita bersama-sama membantu dan meringankan beban lebih ramai insan-insan yang di dalam kesulitan. . . Sokongan anda begitu bermakna buat kami bagi meneruskan kebaikan dan manfaat kepada seluruh masyarakat. . . 🦠 https://www.launchgood.com/campaign/covid19_emergency_appeal_1#!/ 🦠 https://bit.ly/COVID-19-EmergencyAppeal Fikir Kemanusiaan, Fikir ISLAMIC RELIEF! #islamicrelief #islamicreliefmalaysia #mulasekarang #darikuuntukmu #ramadanbersamasama #covid19 #staytogether #staystrongertogether #stayathomeanddonate #spreadlovenotcovid

1,055 11

salam, pada yg bertanya no akaun utk bantuan ke Gaza. Yg belum tgk video td, boleh tgk and viralkan ya??? Gunakan socmed dan segala capacity yg ada utk bantu sebarkan mesej ini. bersyukurlah kita disini masih banyak tangan yg memberi, mereka disana dihimpit zionist laknatullah, perlu berlawan dengan virus lagi.. La Hawla wala quwwata illa billah!! . . Maaf igtv td auto crop sampai x nampak no akaun. maaf juga @pu_rahmat_official gamba tgh tidoq, bangun!

35,619 127

ustazah yang dikagumi, ustazah Shadiya Abbas . . Dulu dikejutkan dengan berita ustazah terlibat dalam kemalangan.. Teruk juga kesannya.. tapi ustazah sentiasa senyum.. sangat redha dengan ketentuan.. Ustazah segera bangkit, hadir ke majlis2 ilmu, hadir ke program2, tanpa sedikit pun riak “sakit”.. Dari situ Diana sgt kagum dengan semangat juang beliau menyebar agamaMu.. . . Kenal ustazah apb masing2 jadi ikon dakwah Yadim dulu.. kalau jumpa mesti ustazah akan sapa mesra and tanya khabar, hug2.. Semoga kita jumpa di syurga Allah ya ustazah..Semoga keluarga kita bertemu disana, amin.. . . Hari yang hiba.. tapi diana faham.. Allah lebih sayang, husnul khatimah untuk ustazah . . ‎انا لله وانا اليه راجعون ‎اللهم اغفرلها وارحمها وعافها واعف عنها Ya Allah, ampunilah dia, kasihanilah dia, rahmatilah dia, lapangkan kuburnya, hapuskan segala azab kuburnya, masukkanlah dia ke dalam taman2 syurgaMu . . Berilah kesabaran kpd seluruh ahli keluarganya.. Amin Ya Rabb . AlFatihah . ‎ بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم ‎ ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ‎ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞ ‎ مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞ ‎إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ‎ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞ ‎صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ ‎ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞ ‎امين . . @shadiyaabbas 💔

565 7

*Disclaimer; amount bergantung pada keikhlasan dan kemampuan anda. Imagine if all of my followers donate just RM1 for this cause???? together, we can make a difference 🧡 . . THE KHADIJAHS X SERANTAU MUSLIM CAMPAIGN . #Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum wbt. We hope & pray that all of you are safe & well during this trying times. . We, THE KHADIJAHS is a women's support group consisting of female artists, media practitioners & social influencers. We started off as a small usrah group, helping each other in spiritual & emotional growth . . In the midst of the test and challenge we face today, our members believe we do have more to offer to the society beyond our small industry family . . Hence our collaboration with SERANTAU MUSLIM, an NGO that have been actively building relations with Muslims and society at large across Asia through humanitarian aids, economic collaboration, educational growth & leadership programmes for youths . . These are the two campaigns we are launching: 1. bantuankecemasan.com - 4 types of aid . (I) TenangKit . (ii) Hand Sanitizer & Facemask . (iii) Fruits for the Frontliners . (iv) Daily essential, needs for the critically affected eg; Asnaf & B40 group (food and protective gear) regardless of race and religion. . . 2. heromalaysia.com- Critically needed equipment for Frontliners in Hospitals & clinics across Malaysia . . To donate , use the link below ; . 👉🏼 bantuankecemasan.com 👉🏼 heromalaysia.com . . Let's do what we can dear fellow Malaysians. May Allah bless, accept & return what little we give with abundance of rezeki . . #kitajagakita #Allahjagakita #thekhadijahsxserantaumuslim @thekhadijahs @serantaumuslim

1,143 2

‼️RAYUAN KECEMASAN COVID-19‼️ Alhamdulillah jutaan terima kasih kepada anda yang sudi menyokong kami menerusi Rayuan Kecemasan COVID-19, kita berjaya mengumpulkan sebanyak RM132,332.00 . . Sementara itu, takziah kami ucapkan atas kehilangan Dr Nooranisah petugas Hospital Sultan Ismail Petra, Kuala Krai serta bayinya berusia sembilan bulan yang mengalami kemalangan ketika dalam perjalanan ke Hospital Gua Musang (HGM) bagi menjalankan tugas rawatan berikutan penularan wabak Covid-19. Semoga mereka ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman. 😢 . . Teruskan sokongan anda untuk kita sama-sama membantu anggota barisan hadapan dan mereka yang memerlukan. Semoga Allah merahmati usaha kecil kita ini dan menerima ia sebagai saham akhirat kita kelak. Sama-sama kita bantu semua. 💪🏻 . . ❤ https://bit.ly/COVID-19-EmergencyAppeal . . Fikir Kemanusiaan, Fikir ISLAMIC RELIEF! #islamicrelief #islamicreliefmalaysia #mulasekarang #darikuuntukmu #ramadanbersamasama #covid19 #staytogether #staystrongertogether #stayathomeanddonate #spreadlovenotcovid @islamicreliefmalaysia

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

52K
2K / post
13.70 %
Malaysia Modeling, Music, Fashion, Health & Fitness, Technology, Travel, Photography, Cars & Motorcycles
9.9K
83 / post
1.00 %
Malaysia
24.6K
-
-
Malaysia Moms
58.6K
-
3.10 %
Malaysia Modeling
2K
85 / post
4.00 %
Malaysia
3.5K
70 / post
1.90 %
Malaysia
8K
69 / post
1.30 %
Malaysia
7.7K
895 / post
6.10 %
Malaysia
1.4K
64 / post
0.05 %
Malaysia Celebrities
18.5K
-
-
Malaysia Art, Illustrator
3.9K
99 / post
-
Malaysia Health & Fitness
4.5K
174 / post
-
Malaysia Fashion, Celebrities, Design, Health & Fitness
23.5K
-
4.60 %
Malaysia
1.3K
135 / post
7.90 %
Malaysia Technology, Health & Fitness, Celebrities, Humor, Fashion
4.5M
49K / post
1.50 %
Malaysia Actors