Ayu_abas's Instagram Audience Analytics and Demographics

@ayu_abas

Malaysia

📧 IG Reviews: / DM only...😘
cta▓▓▓▓▓@gmail.com
Malaysia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF AYU_ABAS

54.5% of ayu_abas's followers are female and 45.5% are male. Average engagement rate on the posts is around 2.30%. The average number of likes per post is 7345 and the average number of comments is 35.

Ayu_abas loves posting about Lifestyle.

Check ayu_abas's audience demography. This analytics report shows ayu_abas's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
309,838
Avg Likes
7,345
Avg Comments
35
Posts
1,515
Global Rank
47,782
Country Rank
568
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR AYU_ABAS

Female
54.5 %
Male
45.5 %

AUDIENCE INTERESTS OF AYU_ABAS

  • Beauty & Fashion 50.86 %
  • Art & Design 48.35 %
  • Business & Careers 46.26 %
  • Entertainment 39.71 %
  • Restaurants, Food & Grocery 38.61 %
  • Travel & Tourism 36.66 %
  • Music 36.47 %
  • Luxury Goods 36.04 %
  • Sports 34.20 %
  • Cars & Motorbikes 33.76 %
  • Photography 33.66 %
  • Movies and TV 31.09 %

RECENT POSTS

6,084 27

#untiltomorrow Arrian & Andra 🏳️‍🌈💚💙

3,875 21

Kepada semua frontliners dalam bidang perubatan selamat menjalankan tugas....mereka yang kene duty dari klinik ke wad...dari pusat kesihatan ke hospital...dibu doakan semoga kamu semua dipermudahkan urusan... . . Tak lupa juga kepada semua frontliner dalam semua bidang... . . Untuk ibu2 mengandung macam dibu kene extra care..kalau boleh stay at home tapi jika ada keperluan untuk keluar pastikan pakai mask, hand senitizer, sarung tangan jika perlu...balik je pastikan tukar baju, basuh tangan... . . Stay at home dan lakukan kerja-kerja pembersihan di rumah...sama2 kita perangi wabak COVID-19....

8,926 63

Helooooo...follower dibu...so long not updated my IG...don’t worry this pic taken few month ago before COVID-19 has been exposed and seperated to our country...masa ni dibu dah 6 month...tak taulah kenapa mmg dari mengandung arrian sampai la ni...kalau praggy dibu tak suka amik gambar, hate to see own face, tak jaga muka, selebet, tak suka make up, tak suka pakai cantik2..pokoknya hate myself...cuma bezanya 2 time praggy dibu mcm giant..but this time dibu agak kecik sikit 😝... . . Banyak dugaan masa mengandung kali ni...tapi insyaAllah dibu doa semoga semua dipermudahkan...doa ibu mengandung ni mustajab katanya...so dibu doakan semoga virus COVID-19 ni cepat2 terhapus dan semua rakyat Malaysia dilindungi...so dibu seru all Malaysian untuk sambut saranan kerajaan untuk stay safe at home...if ada urusan make sure wash your hand frequently k... Dibu juga doakan abah cepat sembuh dan mak diberikan kesihatan dan kekuatan..... . . Ok last but not list jom kita sama-sama fight this COVID-19 virus....

10,079 66

27.February.2015 - 5 years old....Happy birthday Adik Cayang Dibu.....Dibu doakan adik berjaya dunia akhirat....jadi anak yang soleh dan sentiasa dalam lindungan Allah swt... . . Adik dah nak jadi abang tau..tapi title “ADIK” tu dia dah chop...tidak boleh ditukar ganti 😅....so agak2 dibu nak panggil apa kat baby ni 🤔....??? . . Dibu sayangggggggg adik,arrian,baby and ketua segala ketua , ketua kelas,ketua kuat namok, ketua majuk iaituuuuuu AYAH 🤪 ..😘😘😘😘😘

11,408 31

Semakin nak dapat baby...semakin mengada-ngada 2 orang budak tesik ni...sikit nangis banyak nangis....ada je tak kene....

16,149 37

Selamat pergi dan pulang hero ku.....semoga perjalanan ayah dipermudahkan Amin....baik-baik kat negara orang.... . . Arrian takda dalam ini gambar sbb sekolah ganti...Adik plak muka nak nanes....Abaikan muka dibu tang tak siap tu...zombiiiii....😅😅😅 . . We love u so muchhhhh...😘😘😘😘

7,029 16

Permulaan tahun 2020 yang sangat mencabar yg perlukan banyak pengorbanan...semoga Allah permudahkan segala kesulitan...Amin...

4,286 18

Selamat Tahun Baru dari kami sekeluarga ....😘😘😘😘😘

10,740 27

Sorry sayang-sayang dibu...dibu kurang masa dgn arrian dan andra...embah still kat hospital....insyaAllah nnt embah dah balik rumah..nnt kita sama2 jaga embah k...i love u so muchhhhh...😘😘😘😘😘😘

4,124 51

Semoga abah cepat sembuh....Doakan abah saya yer....Allah beri dugaan untuk sesuatu nikmat dan hikmah yang besar.... . . Doakan dibu pun kuat dan sihat .....😘😘😘😘

6,895 52

Nama saya adik...saya memang dah chop nama adik...jadi jangan pandai2 tukar nama saya....saya kuat mewajuk dan kuat nangis...bila saya nanes mulut saya besar...bila saya senyum...senyum saya siput..🤪😘-adik andra-

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

6.3K
186 / post
-
Malaysia Celebrities, Film, Music & Books
26.2K
10 / post
0.10 %
Malaysia Art, Modeling
2.2K
137 / post
7.20 %
Malaysia Photography, Nature & Outdoors, Architecture, Film, Music & Books
11.3K
-
0.60 %
Malaysia Photography, Travel, Modeling
11.4K
43 / post
0.00 %
Malaysia Technology
30.7K
-
0.10 %
Malaysia
36.6K
-
1.00 %
Malaysia Fashion, Modeling, Art
1.4K
146 / post
0.11 %
Malaysia Photography, Technology, Travel, Nature & Outdoors
2.2K
467 / post
18.20 %
Malaysia Photography, Nature & Outdoors, Travel
136K
-
2.10 %
Malaysia
2.1K
116 / post
4.10 %
Malaysia Photography, Architecture, Film, Music & Books, Nature & Outdoors, Technology
146.5K
437 / post
0.30 %
Malaysia Singer, Film, Music & Books
23.4K
-
-
Malaysia Business, Photography
1.6K
24 / post
1.30 %
Malaysia
2.3K
181 / post
0.08 %
Malaysia Animals & Pets, Film, Music & Books, Celebrities