Asyraffmazlan's Instagram Audience Analytics and Demographics

@asyraffmazlan

Malaysia

Founder of @asyraffcosmetics | @wanite_hq Travel Agency / Umrah @meleisure.tours . Package Rm4990 sahaja Hotel 50m dari 🕋 Berminat? Click link ini👇🏼
asy▓▓▓▓▓@gmail.com
+60▓▓▓▓▓01
Malaysia
25–34

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ASYRAFFMAZLAN

29.9% of asyraffmazlan's followers are female and 70.1% are male. Average engagement rate on the posts is around 13.70%. The average number of likes per post is 39293 and the average number of comments is 254.

51.9% of the followers that engaged with asyraffmazlan regularly are from Malaysia, followed by Indonesia at 7.59% and Japan at 5.06%. In summary, the top 5 countries of asyraffmazlan's posts engager are coming from Malaysia, Indonesia, Japan, Germany, China.

Asyraffmazlan loves posting about Fashion.

Check asyraffmazlan's audience demography. This analytics report shows asyraffmazlan's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
286,648
Avg Likes
39,293
Avg Comments
254
Posts
1,218
Global Rank
106,070
Country Rank
1,274
Category Rank
315

GENDER OF ENGAGERS FOR ASYRAFFMAZLAN

Female
29.9 %
Male
70.1 %

AUDIENCE INTERESTS OF ASYRAFFMAZLAN

  • Beauty & Fashion 53.10 %
  • Business & Careers 45.83 %
  • Cars & Motorbikes 40.97 %
  • Photography 39.43 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 38.54 %
  • Art & Design 36.41 %
  • Luxury Goods 36.18 %
  • Travel & Tourism 35.39 %
  • Entertainment 34.44 %
  • Music 33.97 %
  • Tobacco & Smoking 33.66 %
  • Fitness & Yoga 33.13 %
  • Sports 32.71 %

AUDIENCE COUNTRIES OF ASYRAFFMAZLAN

  • Malaysia 51.9 %
  • Indonesia 7.59 %
  • Japan 5.06 %
  • Germany 3.8 %
  • China 2.53 %

RECENT POSTS

24,706 273

Assalamualaikum ya Rasullullah S.A.W . Terubat rindu saya 😢. Terima kasih ya Allah beri rezeki dan peluang kesini lagi. . . Saya doakan sesiapa yang lihat post ini dimurahkan rezeki dan dijemput mengerjakan umrah. Aminnn ☺️🙏🏼

34,738 69

Rezeki jumpa hujan di Makkah. Sepanjang pengalaman beberapa kali mengerjakan umrah ini kali ke 2 saya jumpa hujan disini tapi @natasyanazreen baru 1st time pergi dah jumpa hujan. Rezeki dia 💕

13,352 527

MAAF SAYA TAK DAPAT TOLONG! . . Semalam sy open siapa nak sy dan @natasyanazreen doakan bila ada masa terluang boleh comment di Gambar @meleisure.tours . . . Banyak doa untuk kesihatan, jodoh, kekayaan dunia akhirat dan tak lupa juga DOA YANG NI! . . Maaf sy tak dapat tolong. Sy takut sy kena parang dengan bini dia nanti kalau makbul 🤣🤣

49,184 257

Alhamdulillah selesai Umrah kedua. Semuanya dipermudahkan. Best setiap kali umrah jumpa pengalaman yang baru. Lagi2 dengan isteri 😘 . . Ramai yg tanya package saya. Package ni Safwa Tower. Direct Flight Mas. Rm5999 sahaja. . . @meleisure.tours #mampuumrah

69,461 508

TASYA PENGSAN?? . Alhamdulillah @natasyanazreen selesai buat Umrah yang pertama dia. Mula-mula ingat dia tak larat maklumlah rasanya hampir 24jam kita berjaga. Balik2 bilik terus dia tido tak buka telekung. . . Okay nak cerita pengalaman wife saya disana. 1st masa masuk Masjid menuju ke 🕋 dia dah mengalir air mata. Then masa 1st time tengok 🕋 lagi lah kan. . . Masa Tawaf Alhamdulillah semua dipermudahkan. Bagus Tasya ni belum apa-apa dia tanya boleh tak Umrah ni nak bagi kt Nenek. Saya cakap boleh tapi kalau boleh pertama buat lah untuk sendiri punya sebab dia pun belum pernah buat umrah. Yang ketiga nanti baru buat untuk Nenek. . . Lepas tu di tanya lagi sebelum mula tawaf, dia tanya lagi Ustaz kata kan boleh berdoa masa tawaf, boleh tak kalau i taknak ikut buku, tapi nak doa sendiri, i cakap boleh. Cuma yg antara Rukun Yamani dan Rukun Hajar Aswad ikut lah yg tulis dalam buku. . . Saje lah tanya nak doakan untuk siapa. Dia cakap nak doakan parents, nenek, nak doakan dapat baby. Tahu dia sedih masa tu. . . Actually Tasya sebenarnya MISCARRIAGE minggu kedua macam tu. Rasanya masa tu kan dia sibuk nak buat @wanite.hijab . Tolong sy angkat tudung, photoshoot, tak tido sampai 5pagi setiap hari tolong packing. Tapi saya cakap takpa lah Allah lagi tahu yang terbaik untuk kita. Mungkin kalau dia terus pregnant dia tak boleh focus dengan business yang baru buat. . . Sebenarnya bagi saya, tidak ada istilah menyesal sebab setiap yang berlaku Allah lebih maha mengetahui apa yang terbaik untuk kita. . . Doakan kami mendapat zuriat dan rezeki melimpah ruah untuk bantu orang yang memerlukan ya 🙏🏼

41,232 108

Alhamdulillah diberikan rezeki untuk mengerjakan umrah dengan Isteri. . . Kalau ikutkan hati nak honeymoon mana2 dulu tapi saya rasa Makkah tempat yg terbaik lagi2 @natasyanazreen pertama kali mengerjakan umrah. . . Nak sangat tengok muka dia 1st experience dan happy sambil membuat ibadah. Doakan kami untuk mendapat umrah yang mabrur ya, . . Dengan rendah diri saya ingin memohon maaf jika adq salah silap. . . @meleisure.tours

49,860 54

Selamat pengantin baru buat sahabatku @ammarazizzan dan @adirasalahudi . Tahniah semoga berbahagia sehingga kesyurga. . . Sepatutnya saya mengerjakan Umrah 26hb 9 tak dapat ke Majlis, tapi kuasa Allah Alhamdulillah ada rezeki tukar tarikh pergi esok hari 29hb. Kalau tak pergi mesti akan rasa bersalah sebab majlis saya jauh2 pun dia datang dengan family. . . @ammarazizzan ingat tanggungjawab sebagai suami, sayang adira, jadilah suami yang soleh, yang dapat membimbing isteri ke syurga. Bila dah kahwin ni akan jumpa banyak benda2 remeh bagi kita tapi bermakna bagi WANITE. So jadilah GOOD LISTENER yang terbaik. . . Buat @adirasalahudi , sayanglah Ammar, buka buku baru dalam hubungan. Nasihat suami kalau dia salah. Kalau dia tak makan nasihat ngadu dekat @natasyanazreen boleh i tumbuk @ammarazizzan kalau degil. Hahaha. 😜 . . #adiraxammar #adirabangmarpunya

34,080 114

TUGAS TAMBAHAN GUYS! . . Baru tahu ini kerja tambahan sebagai seorang suami. Perasan tak apa tak kena dengan gambar ni? . . Masa angkat baju skirt tu labuh so sapu jalan. Melekat semua ranting. Hahahah. Rasanya semua tahu lah saya kena bebel macam mana. Baju tempah baru siap semalam saya buat sapu jalan 🤣 #ammarxadira #adirabangmarpunya

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

3.7K
-
0.30 %
Malaysia Soccer
6.7K
486 / post
-
Malaysia Film, Music & Books
3.2K
5 / post
0.70 %
Malaysia Health & Fitness
225.2K
-
0.80 %
Malaysia
9.4K
452 / post
1.80 %
Malaysia
10.6K
-
-
Malaysia Beauty
11.6K
1K / post
5.90 %
Malaysia Art, Design, Education, DIY & Crafts
45.2K
-
1.60 %
Malaysia
9.5K
57 / post
0.30 %
Malaysia Celebrities
686.4K
-
0.10 %
Malaysia Fashion
22.6K
-
-
Malaysia
53.1K
-
0.01 %
Malaysia Singer, Music, Songwriting
1.7K
-
0.13 %
Malaysia Modeling, Fashion
12.2K
-
2.30 %
Malaysia Music, Entertainment, DJ
4K
95 / post
1.50 %
Malaysia Nature & Outdoors, Art, Travel