Asyalliee's Instagram Audience Analytics and Demographics

@asyalliee

Malaysia

@lovelieebeautyhq 𝐚𝐬𝐲𝐚𝐥𝐥𝐢𝐞𝐞.𝐰𝐨𝐫𝐤@𝐠𝐦𝐚𝐢𝐥.𝐜𝐨𝐦
asy▓▓▓▓▓@gmail.com
Malaysia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ASYALLIEE

59.6% of asyalliee's followers are female and 40.4% are male. Average engagement rate on the posts is around 2.40%. The average number of likes per post is 36532 and the average number of comments is 282.

Asyalliee loves posting about Beauty.

Check asyalliee's audience demography. This analytics report shows asyalliee's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
1,511,621
Avg Likes
36,532
Avg Comments
282
Posts
2,446
Global Rank
10,379
Country Rank
95
Category Rank
8

GENDER OF ENGAGERS FOR ASYALLIEE

Female
59.6 %
Male
40.4 %

AUDIENCE INTERESTS OF ASYALLIEE

  • Beauty & Fashion 65.34 %
  • Art & Design 63.23 %
  • Business & Careers 52.58 %
  • Restaurants, Food & Grocery 38.45 %
  • Music 36.42 %
  • Entertainment 35.14 %
  • Luxury Goods 33.21 %
  • Sports 31.68 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 31.29 %
  • Movies and TV 30.93 %
  • Cars & Motorbikes 30.71 %
  • Travel & Tourism 30.62 %
  • Fitness & Yoga 30.33 %
  • Home & Garden 29.87 %

RECENT POSTS

22,364 68

Day 1 of workout & diet Kita tengok selama 2 minggu ni macam mana hasilnyaa. Memang nak dapatkan balik body macam dulu. Tiada yang mustahil kalau kita nak! Kalau mindset kata boleh buat. Memang boleh! After mindset kita kena ada action la and proses. So kita kena percaya & sabar dengan proses ni then baru ada hasil Sama macam business juga! PERCAYA 👉🏻 TINDAKKAN 👉🏻 HASIL ofkos i jaga badan untuk suami i uolls! Walaupun umur dah 40 nanti masih steady gituhhh . Bukan saja jaga muka. Badan pun kena jaga sebab nak pakai lama kan ☺️ hee Btw i buat workout for abs & booty

41,435 270

Rindunya nak pregnant lagi! 😆 Cuba teka ni masa mengandungkan haider or helena? Ni laa wanita Masa bersalin contraction punya la sumpah macam macam taknak mengandung lagi tup tup rinduuuuu ~ 🤪 Nasib la dah pasang implan tunggu laa lagi 3 tahun yee adik tapi memang dah niat nak 5 orang anak sebelum 30tahun. Sempat laa ni kan ? hehehehe

45,668 142

Aktiviti hari ini - Gotong royong rumah kami yang bakal kami pindah. Kalau tak rumah ni nak buat untuk kami beraya sekeluarga. Tapi nampak gaya macam tak 😅 Sebab kalau tak renovation memang start dah ni tapi apakan daya, kita yang merancang, Allah swt yang menentukan Ingat nak buat ceiling & kabinet dapur dulu pun jadilaa takpe kan nak raya dulu tapi..... tak boleh jugaaaaaa ~

38,172 104

Mommy sebagai ibu si mekna ni pun tak puas gomol mekna ni tau. Rasa nak gigit je pipi mekna ni tauuuuuuuu. Haih sabarlahhhh nasib baik anak Adakah ini membuktikan yang hari-hari tengok k-drama & layan k-pop dapat muka macam anak korea ? 🤪 HAHAHAHA

26,376 82

TERIMAKU SEADANYA Terima kasih kerana terima saya seadanya, saya pasti tiada lelaki pun yang akan tahan dengan perangai saya yang gila ni Saya pernah tanya dia satu soalan “ Saya ni kasar, cakap pun macam nak marah-marah, tak reti nak sweet-sweet depan orang. Kenapa awak stay dengan saya? Sedangkan ada ramai lagi cantik, lemah lembut & sopan santun yang akan sayangkan awak layan awak dengan lebih baik sekali “ haha adakah aku sorang yang selalu tanya suami aku ayat ni or korang ada juga buat hahaha Dia jawab “ Awak sebenarnya yang terima saya seadanya, kita sentiasa bersama dari kita takde apa apa sayang and sampailah sekarang. Awaklah yang ada ketika saya tiada apa apa harta. Sedangkan awak sebenarnya boleh dapat lelaki jauh lebih baik dari saya pada masa tu tapi awak tetap pilih saya “ wow aku terkesima Adakah ini ayat untuk lari dari soalan aku or memang betul dia cakap tu 🤣 Hahaha joke joke . Bila dia cakap macam tu aku tak boleh nak balas balik dah dia macam tersentap sebentar sebab bila imbas balik masa ku susah dengan dia dulu Kadang-kadang saya rasa insecure dengan suami saya sendiri sebab ye lah kan, mana tahu kalau ada perempuan jauh lebih cantik dan perangai sopan & lembut pikat hati dia suatu hari nanti macam mana? sebab kita taktahu kan masa depan Tapi tu lah! Dalam perkahwinan itu ialah saling mengisi kekurangan pasangan dengan kelebihan kita, kekurangan kita dengan kelebihan pasangan kita. Communication is the key!

28,314 147

RASA INSECURE SEBAB AKU KASAR Asya selalu dapat soalan2 dari followers asya macam mana nak hadap rasa insecure dalam diri kita ni Sebenarnya asya pun ada perasaan tu sebabnya bila tengok wanita yang cakap lembut, bertutur lemah lembut, perangai helok rasa jeles tau ☹️ orang pun akan suka Nak dibandingkan dengan asya ni yang perangai jenis kasar, bercakap pun kasar, loqlaq, suka buat benda lasak and jenis tak malu Kadang-kadang asya cuba ubah perangai nak buat macam tu tapi dia macam seksa diri tau 😅 and bila nak bercakap lembut2 ni and perangai nak lembut2 rasa macam bukan diri sendiri Lepastu, bila dapat husband yang memang terima asya seadanya, asya rasa asya kena JADI SENDIRI barulah kita bahagia ♥️ Perangai kita kasar atau lembut, orang kalau tak suka dia tetap tak suka Cuma asya perlu perbaiki diri sendiri untuk perangai helok sikit sebab dah jadi mak orang kan HAHAHA Alhamdullilah asya ada juga la jadi lembut sikit tapi dengan anak-anak je 😆 alololo aiyangggg mommmyyyyyyyy

36,309 261

Hasil makeup petang tadi. Dah record tutorial tapi last last fed up sebab lighting banyak lari kejap cold kejap warm ☹️ mencikk Berapa banyak ♥️ asya dapat untuk makeup look ni ? #StayAtHome ni kita asah balik makeup skill yang lama menghilang Macam biasalah makeup wajib pakai Loveliee Serum + Loveliee Sunscreen dari @lovelieebeautyhq ✨

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

3.5K
319 / post
7.60 %
Malaysia
35.5K
368 / post
3.30 %
Malaysia Entertainment, Singer, Music, Cooking, Hair & Beauty, Food & Drink
4.6K
117 / post
3.90 %
Malaysia
62.8K
1K / post
1.50 %
Malaysia Fashion, Modeling, Art, Cooking, Food & Drink, Nature & Outdoors, Health & Fitness
16.7K
179 / post
2.30 %
Malaysia
91.7K
6K / post
4.30 %
Malaysia
15.2K
-
0.10 %
Malaysia Fashion
64.3K
-
1.90 %
Malaysia Fashion, Beauty, Art
14.6K
31 / post
-
Malaysia Art, Design
2.6K
193 / post
0.07 %
Malaysia Celebrities
26.8K
132 / post
0.60 %
Malaysia Celebrities, Hair & Beauty, DIY & Crafts
6.9K
171 / post
1.50 %
Malaysia
21.3K
-
0.60 %
Malaysia Bikini, Fashion, Modeling
24.5K
797 / post
2.40 %
Malaysia Fashion, Modeling, Lifestyle, Celebrities, Technology
161.1K
-
8.20 %
Malaysia