Asyalliee's Instagram Audience Analytics and Demographics

@asyalliee

Malaysia

@lovelieebeautyhq 🤍💗 𝐚𝐬𝐲𝐚𝐥𝐥𝐢𝐞𝐞.𝐰𝐨𝐫𝐤@𝐠𝐦𝐚𝐢𝐥.𝐜𝐨𝐦
asy▓▓▓▓▓@gmail.com
Malaysia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ASYALLIEE

59.6% of asyalliee's followers are female and 40.4% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.60%. The average number of likes per post is 25329 and the average number of comments is 226.

Asyalliee loves posting about Beauty.

Check asyalliee's audience demography. This analytics report shows asyalliee's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
1,563,092
Avg Likes
25,329
Avg Comments
226
Posts
2,567
Global Rank
10,379
Country Rank
95
Category Rank
8

GENDER OF ENGAGERS FOR ASYALLIEE

Female
59.6 %
Male
40.4 %

AUDIENCE INTERESTS OF ASYALLIEE

  • Beauty & Fashion 65.34 %
  • Art & Design 63.23 %
  • Business & Careers 52.58 %
  • Restaurants, Food & Grocery 38.45 %
  • Music 36.42 %
  • Entertainment 35.14 %
  • Luxury Goods 33.21 %
  • Sports 31.68 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 31.29 %
  • Movies and TV 30.93 %
  • Cars & Motorbikes 30.71 %
  • Travel & Tourism 30.62 %
  • Fitness & Yoga 30.33 %
  • Home & Garden 29.87 %

RECENT POSTS

13,582 162

#HelloPeachPlease Supplement dapat pengiktirafan dari beauty insider singapore 🔥 Alhamdullilah! Alhamdullilah! Alhamdullilah! BEST BEAUTY SUPPLEMENT BEAUTY INSIDERS CHOICE Terima kasih kepada followers asya yang dari singapore yang percaya dengan our supplement the best skin supplement 🤍 Rasa macam mimpi dapat gelaran Best Beauty Supplement dari negara luar. Allahuakbar Makin lama makin ramai yang mempercayai supplement @lovelieebeautyhq memang bagus untuk skin kita. Sijil halal pun ada 🔥 Allah.... I’m speechless dah ni terharu sangat Asya memang nak yang terbaik untuk pengguna-pengguna @lovelieebeautyhq . Supplement kita pun bukan supplement yang sebarangan, kita produce dengan bahan-bahan yang berkualiti tinggi untuk mendapatkan result yang terbukti berkesan Korang boleh check dekat website mereka BeautyInsider.SG 💗

24,201 95

Harini gagah kan diri juga datang office untuk settle kan beberapa perkara. Rindu sangat-sangat Oh ya SALE RM10 masih berjalan di @lovelieebeautyhq yaa, grab before habis sale kalini ya Tapi selesa betul harini punya outfit dari @losravelda 🤍 Kain yang sejuk dan cantik design nya pun yang paling penting selesa. Thank you @losravelda

27,021 33

Bermain di rumah dengan anak-anak adalah benda terbaik sekarang sejak pendamic yang tercetus. Asya masih ragu-ragu nak bawa anak bermain di tempat ramai orang. Tapi, Asya still nak yang terbaik untuk anak-anak walaupun di rumah.⠀ ⠀ Korang tau tak kat rumah pon ada pencemaran udara? Dari bau masakan, pemaikaian nail polish, perfume, sanitizer dan lain-lain⠀ ⠀ Dyson air purifier ni akan bersihkan udara dalam rumah sebanyak 99.95% daripada pencemaran udara yang merbahaya sekecil PM0.1 termasuk bakteria & virus.⠀ ⠀ Intelligent sensor dalam Dyson air purifier ni akan mengesan pencemaran, tangkap & keluarkan udara yang bersih ke dalam bilik⠀ ⠀ #DysonPureCool TP04 ni boleh didapatkan di Dyson.my, Kedai Dyson & kedai Elektrikal berdekatan dengan anda di seluruh negara. #DysonHome #PurifyingAirconRoom #DysonMY #sp

30,204 139

Thanks kepada team @hijabista.hub & kak @wanielena buat baju cecantik untuk i bercuti 🤍 lurvee sangatt penuh dengan cita rasa asya heee Agak-agak kalau asya keluarkan koleksi ni kan, ramai dak yang nak ? 😄

46,883 128

Mindset menentukan tindakkan kita. Kalau kata tak boleh maka tak boleh la tapi kalau kita kata BOLEH maka BOLEH! Macam asya sendiri, walaupun alahan pregnant sentiasa ada tapi asya tetap kan mindset yang “Aku taknak layan alahan ni” so bila asya dah biasa, sometime asya akan lupa yang asya ada alahan. Betapa hebatnya “kuasa” mindset ni Korang cubalah dan pasti lepas ni korang akan dapat kawal diri korang :) inshaAllah

58,116 186

Walaupun alahan tapi tetap nak bersiap cantik 😆 Kalau dulu masa pregnant kan haider & helena awal2 bila alahan tak heran dah dengan rupa. Macam mak lampir jadilah 😂 Yang ketiga ni nak pergi check-up pun nak bergaya walaupun tengah loya. Tapi memang takmau layan sangat alahan ni, kalau layan makin menjadi nanti. So tetap bangun jalan sana sini. Sentiasa bagi kata semangat dekat diri sendiri Banyak kali perjalanan ni, kena kuatkan diri juga untuk #luvbabesquad 🔥💪🏻

13,156 247

Loveliee essentials Moisturizer dapat sambutan yang tinggi dari pengguna @lovelieebeautyhq 🔥 Alhamdullilah 2k stock sampai terus sold out . Ni tunggu next stock pula sampai nanti 😁 Bukan sebab baru launching Tapi dulu kita dah sebarkan trial moisturizer dan banyak dapat feedback bagus dari customer kita guna sangat berkesan dengan mereka. Moisturizer loveliee jenis water cream yang boleh dipakai oleh semua jenis kulit Main ingredients pula Hyaluronic acid & Niacinamide memang best sangat pakai dekat muka pagi dan malam. Kita bagi sekali dengan FREE SPATULA supaya hygiene terjaga RM49/30ML Boleh whatsapp +60173346949 / +601110726949

13,506 1,175

Our new packaging for #LovelieeEssentials 🤍💗 @lovelieebeautyhq Kita bukan sekadar tukar packaging tapi kita pun ada enhance ingredients di setiap produk skincare kita termasuk untuk new baby kita #LovelieeMoisturizer ✨ Yang penting kita ada “special price” kalau korang beli 1 set #LovelieeEssentials Tunggu esok gaiss launching 2.9.2020 boleh booking dengan luvbabe squad yang berdekatan dengan korang

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

29.6K
-
-
Malaysia
4K
-
13.00 %
Malaysia Riders, Bikes
34.3K
-
0.20 %
Malaysia Modeling
2.3K
50 / post
2.10 %
Malaysia Technology, Photography, Celebrities
3.7K
38 / post
0.01 %
Malaysia
2.2K
113 / post
-
Malaysia
2.9K
-
1.90 %
Malaysia Music, Singer, Modeling
35.8K
-
1.30 %
Malaysia
2.3K
-
12.90 %
Malaysia
2.2K
145 / post
7.30 %
Malaysia Technology
59.8K
-
0.70 %
Malaysia Vape, Wholesale
22.5K
135 / post
0.01 %
Malaysia Food & Drink, Technology
27.1K
-
-
Malaysia
4.3K
199 / post
4.40 %
Malaysia
25.9K
-
5.00 %
Malaysia