Annnashr's Instagram Audience Analytics and Demographics

@annnashr

Indonesia

@vrouwen_ 📍Jakarta 📱 : Billy (0821 2844 2028) ✉️ :
nis▓▓▓▓▓@yahoo.com
+62▓▓▓▓▓28
Indonesia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

1

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ANNNASHR

45.0% of annnashr's followers are female and 55.0% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.90%. The average number of likes per post is 1572 and the average number of comments is 16.

45% of the followers that engaged with annnashr regularly are from Indonesia, followed by United States at 15% and China at 5%. In summary, the top 4 countries of annnashr's posts engager are coming from Indonesia, United States, China, Australia.

Annnashr loves posting about Hair & Beauty, Food & Drink, Fashion.

Check annnashr's audience demography. This analytics report shows annnashr's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
80,825
Avg Likes
1,572
Avg Comments
16
Posts
1,967
Global Rank
338,065
Country Rank
18,099
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR ANNNASHR

Female
45.0 %
Male
55.0 %

AUDIENCE INTERESTS OF ANNNASHR

  • Photography 65.23 %
  • Travel & Tourism 64.08 %
  • Business & Careers 57.33 %
  • Beauty & Fashion 56.85 %
  • Restaurants, Food & Grocery 46.64 %
  • Music 37.51 %
  • Technology & Science 35.97 %
  • Art & Design 34.56 %
  • Entertainment 32.66 %
  • Luxury Goods 31.33 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 31.00 %
  • Fitness & Yoga 30.89 %

AUDIENCE COUNTRIES OF ANNNASHR

  • Indonesia 45 %
  • United States 15 %
  • China 5 %
  • Australia 2.5 %

RECENT POSTS

999 19

Jadi malem minggunya pada ngapain?

1,593 31

Gloomy friday 🌨

1,744 11

Ngabisin stock foto di rumah part ke 7362528191917~

3,766 15

Semoga pariwisata & ekonomi kreatif Indonesia cepet pulih ya pak, terima kasih buat diskusi nya hari ini! ☺️ . . . @kemenparekraf.ri @wishnutama #wonderfulindonesia #kebangkitanumkm #bekraf #ekonomikreatif

1,707 15

🦁

1,957 40

Jadi ada berapa jumlah foto di gallery kalian? Aku ada 25392 🤨

956 11

Udah sekitar 2 mingguan aku coba rangkaian Natur-E White Series dan ternyata ngaruh loh di aku! . Jadi rangkaian ini terdiri dari face wash, serum, day cream, night cream, hand body serum & suplemen (soft capsule) 🤍 . Jadi ga cuma menjaga kesehatan serta kecantikan kulit aku aja, tapi juga mencerahkan, sehingga lebih percaya diri. Natur-E White Series dengan Trubright Complex, yang terdiri dari Vitamin E, Gluthatione dan Olive Oil Extract dan tentunya HALAL 🤍 . Buat kalian yg penasaran langsung aja cobain ya rangkaian Natur-E White Series ini atau ga bisa langsung cek instagramnya @natur_e_indonesia utk info lebih lengkap! 🤍 #showyourtrubright

1,985 9

Kegiatanku akhir2 ini : sleep - eat - study - repeat 🍃

819 3

Seneng bgt Harbolnas sebentar lagi!! Wish list belanjaan udah banyak banget gak sih? Tenang aja, kan ada #BlibliHisteria1010 di @bliblidotcom!!! Banyakk banget voucher diskon dengan kategori beragam yang bakal nyelametin dompet kita! 🤍 Dan WOW nya lagi kita bisa dapetin cashback hingga 1 juta loh! Ayo mulai ambil vouchernya sekarang juga!! Vouchernya bisa redeem nanti di tanggal 10-12 Oktober 2020!! Tambahan diskonnya bikin histeris!!!! Aaaaakkk!!!! 🤍 Ohiya!! bakal ada LELANG dari handphone, sepeda, sampe MOBIL mulai dari 1000 perak!! Tunggu apa lagi?! Cek sekarang daripada nyesel ya!Niih linknya: blib.li/histeria-nisa

1,933 21

Udah tau kan kalo aku itu suka banget sama yang namanya drakor. Dan sekarang nih ceritanya aku lg seneng nonton drakor yang judulnya flower of evil, selain ceritanya seru disitu juga lee joon gi lucu banget. Jadi ga bosen nontonnya 🤍 Ini drama rekomendasi dari aku : Summer Surf Shop: http://bit.ly/NisaSSS In a Class of her own: http://bit.ly/NisaCOHO Flower of Evil: http://bit.ly/NisaFOE Dance of the Sky Empire: http://bit.ly/NisaDOSE Reunion: The Sound of the Providence: http://bit.ly/NisaRSOTP The Mystic Nine: http://bit.ly/NisaTM9 Nah kalo yg penasaran aku nontonnya dimana aku lg banyak cari referensi drakor di @iqiyi Nah sekalian @iqiyi juga lg ada giveaway loh! Cek IG mereka di @iqiyi untuk tau info lebih lanjut! 🤍 #iQIYI #iQIYIsummerhottiesID

1,343 11

Ootd di rumah aja 💁🏻‍♀️

1,493 14

Kemarin pas terpaksa harus keluar rumah dan udh waktunya sholat, sajadah pocket dari @studiohala ini mempermudah aku bgt deh krn gampang dibawa2, ditambah juga designnya yg kekinian jd bikin pd deh buat bawanya 🤍 . 📷: @cingoxdistortion

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

4.1K
377 / post
8.10 %
Indonesia Film, Music & Books, Photography, Architecture, Travel
1.6K
363 / post
40.90 %
Indonesia Technology, Cars & Motorcycles, Celebrities, Humor, Film, Music & Books
3.7K
68 / post
-
Indonesia Film, Music & Books
10.6K
100 / post
0.70 %
Indonesia
11.8K
-
4.00 %
Indonesia Actors, Fashion, Gym, Modeling
162.6K
-
0.10 %
Indonesia Modeling, Music, Fashion
83.3K
-
0.40 %
Indonesia Music
11.1K
737 / post
0.70 %
Indonesia Music, Singer, Technology
2.6K
172 / post
13.70 %
Indonesia Technology, Photography
1.5M
6K / post
10.40 %
Indonesia Film, Music & Books, Technology, Humor, Celebrities, Cars & Motorcycles
10.5K
368 / post
2.40 %
Indonesia Fashion, Architecture, Photography, Nature & Outdoors
1.5K
164 / post
10.20 %
Indonesia Photography, Technology
49.9K
-
1.50 %
Indonesia
104.2K
2K / post
0.80 %
Indonesia Business, Beauty, Fashion
26.2K
2K / post
1.70 %
Indonesia Fashion, Modeling, Technology, Photography, Architecture, Travel