Andovidalopez's Instagram Audience Analytics and Demographics

@andovidalopez

Indonesia

🌱Plant-Based since 2017. 1/2 Flores, 1/2 Manado. 100% Indonesian. Baca KBBI dari A sampai Z. #IndonesiaLawanCorona #YukBisaYuk #MambaMentality
dal▓▓▓▓▓@gmail.com
Indonesia
25–34

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ANDOVIDALOPEZ

38.0% of andovidalopez's followers are female and 62.0% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.40%. The average number of likes per post is 19069 and the average number of comments is 110.

38.71% of the followers that engaged with andovidalopez regularly are from Malaysia, followed by India at 16.13% and United States at 9.68%. In summary, the top 5 countries of andovidalopez's posts engager are coming from Malaysia, India, United States, Philippines, France.

Andovidalopez loves posting about Comedy, Film, Music & Books.

Check andovidalopez's audience demography. This analytics report shows andovidalopez's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
1,294,674
Avg Likes
19,069
Avg Comments
110
Posts
2,339
Global Rank
11,442
Country Rank
673
Category Rank
194

GENDER OF ENGAGERS FOR ANDOVIDALOPEZ

Female
38.0 %
Male
62.0 %

AUDIENCE INTERESTS OF ANDOVIDALOPEZ

  • Business & Careers 46.75 %
  • Beauty & Fashion 44.08 %
  • Travel & Tourism 40.49 %
  • Photography 40.12 %
  • Music 39.16 %
  • Art & Design 38.47 %
  • Entertainment 35.99 %
  • Tobacco & Smoking 34.58 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 34.34 %
  • Luxury Goods 33.70 %
  • Restaurants, Food & Grocery 33.53 %
  • Fitness & Yoga 31.53 %
  • Sports 31.47 %

AUDIENCE COUNTRIES OF ANDOVIDALOPEZ

  • Malaysia 38.71 %
  • India 16.13 %
  • United States 9.68 %
  • Philippines 6.45 %
  • France 6.45 %

RECENT POSTS

3,518 27

Gua cinta batik. Dan @masani.batik ini adalah salah satu dari produk lokal yang hampir gua pakai setiap hari. Komen di bawah produk lokal favorit kalian apa dan tag IGnya. Gua mau ajak kalian untuk ikut dukung gerakan #BanggaBuatanIndonesia dengan cara pakai template ini. Template ini bisa di cek di @banggabuatanindo #BanggaBuatanIndonesia memberikan edukasi dan skill untuk para pengusaha/UMKM agar tetap bertahan dan memasarkan produk saat pandemi Info lebih lanjut: www.banggabuatanindonesia.co.id/

58,208 184

Ketika Senior FHUI meminta sesuatu, maka Junior harus patuh. Siap gerak mba Nana! @najwashihab Saya tantang @pascalitoos @jovialdalopez dan @anderubionty untuk post foto wisuda kalian! #WisudaLDR2020 #FHUI2012 #FHUINanjayaFakultasKamiTercinta

20,535 207

#blackouttuesday For the incoming posts that are gonna say: “Bang, ngapain urus rasis di Amerika, banyak masalah kok di Indonesia.” Pertama. Orang yang komen seperti ini terlalu close minded. Gak usah gua jelasin kenapa. Pikir aja sendiri. Kedua. I consume black culture daily. From their music, their sports, their clothes, the list goes on. So how can you appreciate one’s culture and stay SILENT when INJUSTICE and RACISM goes on. Ketiga: Racism is everywhere. Not only in America. But EVERYWHERE. Indonesia has the same damn problem too. Even though religious discrimination is a problem that gets the most spotlight here, you would be stupid to think that racism does not exist here. Dan keempat, I am certainly not comparing racism here to the racism in the U.S because it is not apple to apple but BLACK LIVES DO MATTER and there are people from INDONESIA TIMUR that gets discriminated for being a darker skin than the rest of Indonesia. My father was from Maumere, Flores, Nusa Tenggara Timur. And if you think he did not get racism in Indonesia for being orang NTT, then wake the fuck up because he did. I have also gotten discrimination for being a darker skin in this country (even though it’s so subtle that you don’t think it’s discrimination. So whether you are in the U.S or Indonesia or anywhere else in the world, let’s stand up for INJUSTICE everywhere. Black lives matter. Indonesia Timur Lives Matter. JUSTICE MATTERS.

36,835 133

Mohon Maaf Lahir dan Batin semuanya. Selamat Lebaran!

22,437 108

Yuk bisa yuk.

15,023 90

Ini bukan lelang keperawanan. Ini lelang beneran. Malam ini jam 20:00 WIB. Live di SkinnyIndonesian24. Dan bisa bidding LIVE di aplikasi @bukalapak dan hasil Lelang akan diberikan ke program #KolaborasiKebaikan bukalapak. 240,000 Rupiah adalah harga bidding awal. Deskripsi barang: @jovialdalopez 1. Harden Vol. 3 Supernova sz. US 10.5 / EU 44 2/3 2. Bomber JDL - I Feel Like Jovi. Custom Made by Sans. Only 1 piece in the world. Dipake di video clip “Stranger”. 3. Air Jordan 17 Copper Retro 2016 sz. Us 10/ EU44 Andovi: 1. Sepatu Adidas UltraBoost Game Of Thrones “Winter Is Here” ukuran 41/42. 2. Sepeda Prabowo Vs Jokowi. 3. Jaket Lakers Hardwood Classics Mitchell & Ness yang gua beli langsung pas pertama kali gua ke Staples Center, LA #Lelang #LelangBeneran #SkinnyIndonesian24 #KolaborasiKebaikan #Bukalapak #DaLopezEntertainment

14,953 98

Hari kamis 21 Mei 2020 jam 20:00 WIB, gua dan @jovialdalopez akan Live di SkinnyIndonesian24 dan aplikasi Bukalapak untuk lelang barang barang preloved/penting kita. Hasil lelang bukan ke gua dan kajo tapi akan diberikan ke program kolaborasi kebaikannya @bukalapak Jadi kalian bisa bidding dan ikutan Malem-Malem Obral, lelang barang gua dan Kajo jam 20:00 WIB di aplikasi #Bukalapak. Sekali lagi, hasil lelang bukan buat gua dan kajo tapi untuk #KolaborasiKebaikan #Bukalapak Barangnya apa saja? Kalian bisa Swipe Left. 1. Sepatu Adidas UltraBoost Game Of Thrones “Winter Is Here” ukuran 41/42, mulai bidding 240,000 rupiah. 2. Sepeda Prabowo Vs Jokowi. Mulai bidding 240,000 rupiah. 3. Jaket Lakers Hardwood Classics Mitchell & Ness yang gua beli langsung pas pertama kali gua ke Staples Center, LA. Mulai bidding 240,000 rupiah. #SkinnyIndonesian24 #DaLopezEntertainment #KolaborasiKebaikan

16,127 141

Selamat Hari Buku Nasional. Ini salah satu buku yang aku baca di Pandemi ini. Buku apa saja yang kalian baca selama masa Pandemi ini? #HariBukuNasional

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

2K
103 / post
10.30 %
Indonesia Travel, Photography, Nature & Outdoors
2.4K
-
1.40 %
Indonesia
324.4K
-
1.80 %
Indonesia Soccer
2.2K
229 / post
18.70 %
Indonesia Technology, Film, Music & Books, Photography, Cars & Motorcycles
1.7K
196 / post
0.12 %
Indonesia Film, Music & Books, Travel
27K
52 / post
0.30 %
Indonesia Photography, Technology
14.7K
-
4.40 %
Indonesia Basketball
15K
-
3.10 %
Indonesia
4.2K
-
1.60 %
Indonesia Shopping
2.9K
221 / post
-
Indonesia Architecture, Film, Music & Books, Photography, Nature & Outdoors
21.6K
-
-
Indonesia
37.9K
-
0.30 %
Indonesia Soccer, Vape, Wholesale
38.9K
-
0.20 %
Indonesia
1.3K
298 / post
8.80 %
Indonesia
23.7K
-
3.10 %
Indonesia