Aliffsyukriterlajaklaris's Instagram Audience Analytics and Demographics

@aliffsyukriterlajaklaris

Malaysia

#ohabangkosmetik CEO👇🏻 @as.legacymalaysia @sugeh.resort @asluxurybeg @sugehhillresortjandabaik @palacealiffsyukri @aliffclub_official_ 0123743261
nic▓▓▓▓▓@yahoo.com
+60▓▓▓▓▓61
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ALIFFSYUKRITERLAJAKLARIS

49.6% of aliffsyukriterlajaklaris's followers are female and 50.4% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.30%. The average number of likes per post is 14346 and the average number of comments is 497.

Aliffsyukriterlajaklaris loves posting about Humor.

Check aliffsyukriterlajaklaris's audience demography. This analytics report shows aliffsyukriterlajaklaris's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
3,858,454
Avg Likes
14,346
Avg Comments
497
Posts
4,386
Global Rank
9,563
Country Rank
64
Category Rank
2

GENDER OF ENGAGERS FOR ALIFFSYUKRITERLAJAKLARIS

Female
49.6 %
Male
50.4 %

AUDIENCE INTERESTS OF ALIFFSYUKRITERLAJAKLARIS

  • Art & Design 49.41 %
  • Beauty & Fashion 48.89 %
  • Business & Careers 43.17 %
  • Entertainment 38.41 %
  • Restaurants, Food & Grocery 36.58 %
  • Music 36.34 %
  • Cars & Motorbikes 33.77 %
  • Movies and TV 33.19 %
  • Luxury Goods 32.43 %
  • Travel & Tourism 31.99 %
  • Sports 31.84 %
  • Pets 30.78 %
  • Home & Garden 30.34 %

RECENT POSTS

1,805 53

abg akan beri bonus setiap bulan utk gelombang 2 ini.. Hari ini abang nak mencari mereka ingin menyertai perniagaan @as.legacymalaysia Dengan modal serendah RM RM 500 sahaja anda akan dibawa di London umrah dan juga Istanbul malah setiap bulan anda akan diberi bonus di @sugehhillresortjandabaik ..Memandangkan sambutan produk abang yang begitu laris jikalau anda berminat untuk menyertai abang sila hubungi nombor telefon Menger.. Wakil jualan abang seperti nombor telefon di bawah .. hikmah 0196933087 ( kedah) zarina 0104056568 (negeri sembilan) marina 0132048584 huzaifah 0135030049/0106549540 (melaka) norjanah 0172340068 (johor) suriani 0136143320 (sarawak) *Marshita 0108187229 (pulau pinang)* suhaimi 0106549540 (melaka) iskandar 01156509736 (sarawak) Zul 01128039732 (Pahang) Shila : 016 329 0090 - (Pahang) Yanie 0177637971 ( kelantan) Mummy 013 222 0888 (melaka) Zahirah - IRA 016 3616289 (selangor/kl) Rahimah 0173742851 (mlaka) Asniah 019 618 6988 (SABAH) SARNI 0183667288 (sel/kl) hamidi 0193818812 (selangor/kl) Syafiq 0146192419 (johor) syamimi (01111229206) RABIHAH (perak 0147430233) Dato Sri Sulaiman 01164638809( Sarawak) DIANA 0172022927 AZAH (JOHOR) 0197790422 Mahfuzah 01155076139 (Johor) @king_aswd (zon utara) 0166177661 NORAZIAN - 0193301502 Datin Sri Sharifah- 0143919931 (SARAWAK) Fadzrul (coach) 0105529159 (selangor/kl)

46,285 1,146

majlis kawin.. best dan seronok jerr habis berjuta2 Dan amat meriah.. . . Sy ucapkan.. Selamat pengantin baru.. anak bos kak ros teranego.. Semoga perkahwinan ini kekal ke anak cucu dan bahagia saya yakin setiap perkahwinan itu kita inginkan kebahagiaan dan sampai ke Jannah.. sama sama kita doakan #janganjagatepikainorg #trobak #piclama #puashatikorang??? #makcikbawang #stayathome #pkpfaham

19,000 1,920

Apa sy nak jadi🥵Sekarang saya penat menjadi Aliff Syukri Kamarulzaman byk sedih dari gembira. Semua gerak geri saya diperhatikan ada sahaja tidak kena.. Salah sikit akan viral, salah sikit keluar dekat Youtube. Saya bukan malaikat. Saya juga adalah manusia biasa.. paling pedih bila ada musuh dlm selimut😭 Tolong fahami saya sy #cubabahagia .. kenapa korang semua mencari Kesalahan saya. Apa salah saya. Saya rasa macam nak bunuh diri sahaja... foto by @bynanaazman

1,226 56

siapa ada masalah kulit sila baca ni🙂 . . gel mandian yg telah diberi ramuan banjar masin dan crub .. cuba korang zoom apa ada dla botol tuu?? ni botol baru.. Siapa dah cuba plz share pengalaman korang tak?? mandian bidara @as.legacymalaysia boleh mencerahkan kulit,scrub, Panau,ekzema boleh hilang..kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus.. rm25 siapa beli dan cuba kena komen di bawah “sy nak cuba” .. .atau wussp wussp no manager mp kami di bawah👇🏻 SYAFIQ - 0146192419 ZAHIRA - +60 16-361 6289 BUTIK DHERBS KLANG - +60 19-315 5241 NUR KASIH - +60 12-323 5019 . kehebatan produk ni.. dah keluar 100ribu botol tetap x cukup😂😂

1,120 47

Ramai wanita di luar sana yang sering menghadapi masalah Dalaman wanita seperti seks yang mula menurun payudara yang mula jatuh dan punggung yang tidak anjal. Malah tidak berkeyakinan. Ada juga yang terpaksa kena cerai kerana main tidak mantap dan tidak sepanas seperti zaman anak anak dara dahulu. Sebab itulah saya ciptakan produk @as.legacymalaysia baru dan juga terlaris iaitu “Pucuk HarumNita” yang boleh membantu mengembalikan keremajaan seperti anak dara. Yang paling penting kesannya adalah dalam masa 24 jam sahaja. . . Duta kami datin @zarinazainuddin_ pun yakin dan selalu membuat live tentang kehebatan produk ini. Harga hanya RM69.90 sahaja. Kalau korang nk beli , korang boleh Whatsapp pada no telefon di bawah ataupun korang boleh beli dengan ejen online kami dan dapatkan segera. .. Wakil jualan abang seperti nombor telefon di bawah .. hikmah 0196933087 ( kedah) zarina 0104056568 (negeri sembilan) marina 0132048584 huzaifah 0135030049/0106549540 (melaka) norjanah 0172340068 (johor) suriani 0136143320 (sarawak) *Marshita 0108187229 (pulau pinang)* suhaimi 0106549540 (melaka) iskandar 01156509736 (sarawak) Zul 01128039732 (Pahang) Shila : 016 329 0090 - (Pahang) Yanie 0177637971 ( kelantan) Mummy 013 222 0888 (melaka) Zahirah - IRA 016 3616289 (selangor/kl) Rahimah 0173742851 (mlaka) Asniah 019 618 6988 (SABAH) SARNI 0183667288 (sel/kl) hamidi 0193818812 (selangor/kl) Syafiq 0146192419 (johor) syamimi (01111229206) RABIHAH (perak 0147430233) Dato Sri Sulaiman 01164638809( Sarawak) DIANA 0172022927 AZAH (JOHOR) 0197790422 Mahfuzah 01155076139 (Johor) @king_aswd (zon utara) 0166177661 NORAZIAN - 0193301502 Datin Sri Sharifah- 0143919931 (SARAWAK) Fadzrul (coach) 0105529159 (selangor/kl)

2,940 149

Mohon maaf.. Sudah hampir 3 bulan sebenarnya saya tiada mood untuk buat Youtube saya ada updte tpi x best sbb bz. Kerana banyak benda yang saya perlu lakukan. Dan secara jujurnya saya merindui untuk membuat content content yang menarik. Tetapi content ini juga seperti perasaan yang tidak boleh dipaksa. Dan kepada semua kawan-kawan saya dekat Youtube, yang sudah lebih daripada 1.3Juta ini saya ingin memohon kemaafan sekiranya content terhenti kerana saya fokuskan kepada bisnes. Dan urusan yang lebih penting. InshaALLAH nanti jika saya mempunyai kelapangan masa, saya akan update saya punya youtube saya. Terima kasih kerana You All menyokong.

10,711 209

Kebahagiaan itu simple. Bersyukurlah dengan apa yang kita miliki saat ini dan jangan sesekali dengki terhadap kejayaan orang lain... sbb kita x tahu betapa susah dia nak lalui jalan utk berjaya.. ❤️

20,398 311

Jika kehidupan membuatkan diri menangis. Ingat, ada ribuan kenangan indah yang membuatkan kita tersenyum.. mcm sy bila tngok anak2 sy saya rasa happy Dan tersenyum bahgia..😍Apa yang membuatkan anda gembira cuba kongsikan di ruangan komen di bawah

1,402 117

Ramai orang nak beli periuk yang macam saya guna selalu tu yang boleh mengukus menggoreng dan membakar ha inilah periuk nya.. siapa kata memasak susah.leceh.bagi saya memasak memang mudah dan seronok simple je bila memasak dgn periuk serbaguna MAGIC ELECTRIC HOT COOKER 5 LITER.. macam-macam boleh masak.. jom dapatkan sekarang dari premium partner kami dibawah.. . . .Memandangkan sambutan produk abang yang begitu laris jikalau anda berminat untuk menyertai abang sila hubungi nombor telefon Menger.. Wakil jualan abang seperti nombor telefon di bawah .. hikmah 0196933087 ( kedah) zarina 0104056568 (negeri sembilan) marina 0132048584 huzaifah 0135030049/0106549540 (melaka) norjanah 0172340068 (johor) suriani 0136143320 (sarawak) *Marshita 0108187229 (pulau pinang)* suhaimi 0106549540 (melaka) iskandar 01156509736 (sarawak) Zul 01128039732 (Pahang) Shila : 016 329 0090 - (Pahang) Yanie 0177637971 ( kelantan) Mummy 013 222 0888 (melaka) Zahirah - IRA 016 3616289 (selangor/kl) Rahimah 0173742851 (mlaka) Asniah 019 618 6988 (SABAH) SARNI 0183667288 (sel/kl) hamidi 0193818812 (selangor/kl) Syafiq 0146192419 (johor) syamimi (01111229206) RABIHAH (perak 0147430233) Dato Sri Sulaiman 01164638809( Sarawak) DIANA 0172022927 AZAH (JOHOR) 0197790422 Mahfuzah 01155076139 (Johor) @king_aswd (zon utara) 0166177661 NORAZIAN - 0193301502 Datin Sri Sharifah- 0143919931 (SARAWAK) Fadzrul (coach) 0105529159 (selangor/kl)

4,300 129

Korang kurang duit dan nak buat duit di rumah?? jom saya ajar.. inilah masanya... syukur alhamdulillah sesiapa yang menyertai saya mereka masih buat duit walaupun di rumah nak tahu caranya jom baca kation di bawah👇🏻👇🏻 haha dalam musim wabak COVID-19 yang semakin berleluasa, penggunaan hand sanitizer dah jadi semacam keperluan wajib di mana-mana. Setiap rumah dah ada stok, dalam kereta dah standby, dalam poket atau beg tangan pun ada satu. Secara tak langsung, demand terhadap hand sanitizer pun meningkat secara mendadak kerana ia berfungsi menyahjangkit kuman. Dalam kesempatan ini juga, semakin banyak syarikat yang menjual hand sanitizer dan tak kurang juga yang menghasilkannya sendiri untuk dijual. Kini kami pihak Dherbs mengeluarkan Aloe vera hand sanitizer 150ml dgn harga hanya RM25. Dapatkan sekarang dibawah. dan wussp no manager dan mp sy SYAFIQ - 0146192419 ZAHIRA - +60 16-361 6289 BUTIK DHERBS KLANG - +60 19-315 5241 NUR KASIH - +60 12-323 5019

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

336K
-
8.00 %
Malaysia Modeling, Fashion, Beauty
7.8K
434 / post
2.40 %
Malaysia
161.2K
2K / post
0.90 %
Malaysia Photography, Film, Music & Books
25.1K
-
-
Malaysia Food & Drink, Fashion, Hair & Beauty, Photography, Nature & Outdoors
16.9K
103 / post
0.70 %
Malaysia Art, Styling, Modeling, Celebrities, Hair & Beauty
3.3K
47 / post
0.50 %
Malaysia
439.6K
2K / post
0.20 %
Malaysia Bikini, Modeling, Actors
20.8K
806 / post
3.20 %
Malaysia
11.1K
261 / post
2.30 %
Malaysia
3.4K
72 / post
4.80 %
Malaysia Fashion, Food & Drink, Hair & Beauty
299.5K
2K / post
5.50 %
Malaysia Technology, Film, Music & Books, Art
50.2K
-
-
Malaysia Beauty, Art, Business
5.2K
57 / post
0.30 %
Malaysia
134.5K
-
1.40 %
Malaysia Modeling, Fashion, Photography
2K
32 / post
1.40 %
Malaysia