Alhaalfacosmetics_hq's Instagram Audience Analytics and Demographics

@alhaalfacosmetics_hq

Malaysia

ALHAALFA RICH LEGACY (1206648-v) ☎️ : 03 8730 8287 📥 : Waktu operasi isnin - jumaat 10:00am - 5:00pm Waze 🚘 : ALHA ALFA RICH LEGA
sal▓▓▓▓▓@alhaalfa.com
+60▓▓▓▓▓87
Malaysia
18–24

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ALHAALFACOSMETICS_HQ

59.3% of alhaalfacosmetics_hq's followers are female and 40.7% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.20%. The average number of likes per post is 610 and the average number of comments is 89.

Alhaalfacosmetics_hq loves posting about Beauty.

Check alhaalfacosmetics_hq's audience demography. This analytics report shows alhaalfacosmetics_hq's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
248,660
Avg Likes
610
Avg Comments
89
Posts
994
Global Rank
206,338
Country Rank
2,378
Category Rank
613

GENDER OF ENGAGERS FOR ALHAALFACOSMETICS_HQ

Female
59.3 %
Male
40.7 %

AUDIENCE INTERESTS OF ALHAALFACOSMETICS_HQ

  • Beauty & Fashion 82.03 %
  • Art & Design 81.20 %
  • Business & Careers 55.81 %
  • Entertainment 37.43 %
  • Movies and TV 31.12 %
  • Luxury Goods 30.57 %
  • Cars & Motorbikes 30.42 %
  • Music 30.04 %
  • Travel & Tourism 29.59 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 29.38 %
  • Sports 28.89 %
  • Fitness & Yoga 28.87 %
  • Restaurants, Food & Grocery 28.74 %
  • Home & Garden 28.42 %

RECENT POSTS

1,019 607

org ramai tanya,kat umah xleh nak makeup beria, so drpada macamtu, baik kite jaga kulit kan! setel covid ni, semua flawles2!! ehheheh ...sy dah buang harga n JIMAT bykkkkk sgt tu! siapa yg selalu beli mesti melompat2 harga turun ni kan?? kebaikannya mmg tak disangkal lagi,. . . kalau muka jenis berminyak, lepas cuci muka, spray dgn MATTE oil-control setting spray tu..lepastu macam biasa apply CENTELLA SKIN BOOSTER utk buang jerawat n masalah2 lain juga awet muda kan wajah anda! anti-acne pulak tuuu wowww👏🏻👏🏻 lepastu celet2 skit moisturizer tu, satu muka..kekal lembap n lembut je wajah korg nanti! cepat dapatkan segera ok!! promosi ni xlama sbb stock pun tggal bape je..nk tggu smpi next batch lama lagi..so kira siapa cepat die dapat lah ook! . . harga : rm149.90 je‼️, harga asal rm179.70 tauuu jimat byk!! . . korg komen je kat bawah ni “ NAK-perak” contoh nya nanti stokis n agent kami yg berhampiran atau boleh COD ke kan, boleh bantu anda dgn kadar segera 😍👍🏻 . . boleh juga beli di 👉🏻 www.alhaalfa.com . . atau whstap: ‭+60 11 1036 7119‬ ATAU 019 249 4946

836 154

Keluar dah yg loose!! Tapi limited..sgt limited! Saiz besaq 😍😍 . . 1- GLOW BOOSTER PRIMER : amat sesuai bagi mereka yg berkulit kering..yg berusia, nak nampak cukup collagen dr dalam bila kite dah makeu kan! Haaaa berkilat2 nampak lembap xde lah nampak kusammmm je muka tu 😍👏🏻👏🏻 . . 2- SHINE STOPPER PRIMER : yg ni bagi yg selalu cakap muka berminyak2..sekejap makeup muka dh “berkicap” kannn..ha nilah penyelesaian anda 😍👏🏻👏🏻 die boleh minimizekan jgak pore/liang roma muka sbb dia ada macam “smooth” and “blurry” effect tau..kulit rasa macam kulit baby! Siapa dah pakai je tau macamana hidup xleh tggal primer ni..ehhehe . . Ini saiz yg besar ye guys! 50ml..yg glow tu korg mesti macam takut nak pakai kan? Tu sbb alha picit byk sgt..kalau kat muka letak skit pun dah wow!! Tapi kalau nak jd korea~ why not! Ehhheh . . Harga : rm79.90 . Pembelian boleh dibeli di WEBSITE 👉🏻 www.alhaalfa.com . . Akan dapat FREE SPONGE!! Atau LIPSTICK!!! Berharga rm40 setiap satu..rm1 pembelian primer ni kami akan salurkan kepada FRONTLINER kita dan rumah anak2 tahfiz 🙏🏻🤲🏻 . . Kalau nak tgk product lain boleh follow 👉🏻 @alhaalfacosmetics_hq . . . P/s : sepanjang LOCK DOWN ni, kami akan buat pengeposan berdasarkan longgokan order..sbb pihak yg MENGEPOS akan dtg collect bila parcel ada sekali byk n sekali gus!! Insha allah segera2 kami setelkn n hantar pada anda..kalau anda tanya bila post? Kami akan jawab secepat mungkin mengikut “keadaan” semasa...insha allah secepatnya..harap anda faham situasi yg melanda negara kite 🙏🏻🙇🏻‍♂️

863 204

STAY SAFE, STAY AT HOME & BUY ALHA ALFA COSMETICS ONLINE! FREE Lipstick or Sponge for every online purchase at our Alha Alfa Cosmetics official online store. RM1 from your purchase will be donated to Pusat Tahfiz or Frontliner of Covid-19 Promotion is valid only at www.alhaalfa.com JAGA KESELAMATAN, DUDUK DI RUMAH & BELI ALHA ALFA COSMETICS ONLINE! PERCUMA Lipstick atau Sponge untuk setiap pembelian produk di laman web rasmi Alha Alfa Cosmetics. RM1 dari setiap pembelian akan didermakan ke Pusat Tahfiz atau Frontliner Covid-19 Promosi hanya sah untuk pembelian di www.AlhaAlfa.com sahaja.

390 21

Salam Isra'Mikraj untuk semua umat islam. . Nak keluar beli product alha alfa tak boleh.! jangan risau.. korang boleh beli secara online di www.alhaalfa.com.. #stayathome

598 174

Jom dapatkan Fabulous Super Sale. HQ nk bg free postage sehingga 31.3.2020 ni tau.. dah la harga promosi kaw kaw bg free postage lagi.. rugi kalau korang tak dapatkan sebab HQ nak habiskan box ni sebelum pindah tempat baru..😍😍😍.. . . Untuk pembelian online sila layari : www.alhaalfa.com . Atau ke semua outlet kami..👇🏻👇🏻👇🏻 . @alhaalfacosmeticsioicitymall . @alhaalfacosmeticsjakelmall . @alhaalfacosmeticsbangisentral . . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa

244 8

BERITA BAIK!!! BERITA BAIK!!! Pembelian online di www.alhalfa.com masih berjalan seperti biasa dan pengeposan akan dilakukan secara berperingkat.. . . Untuk pembelian online sila layari : www.alhaalfa.com . Atau ke semua outlet kami..👇🏻👇🏻👇🏻 . @alhaalfacosmeticsioicitymall . @alhaalfacosmeticsjakelmall . @alhaalfacosmeticsbangisentral . . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa

673 10

Selaras dengan kehendak kerajaan melaksanakan perintah kawalan pergerakan bermula Rabu (18 - 31 mac 2020) Alha Alfa Cosmetics HQ dan semua Outlet akan DITUTUP sementara sebagai usaha mengekang penularan COVID19. . Pembelian Online di www.alhaalfa.com masih diteruskan seperti biasa..

565 81

Shade and Highlight RM59.90 shj Dapatkan segera... . . Untuk pembelian online sila layari : www.alhaalfa.com . Atau ke semua outlet kami..👇🏻👇🏻👇🏻 . @alhaalfacosmeticsioicitymall . @alhaalfacosmeticsjakelmall . @alhaalfacosmeticsbangisentral . . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa

689 92

Ini dia foundation and Concealer dari Alha Alfa Cosmetics akan membuatkan makeup anda akan tahan lama , kalau dibilas dengan air pun masih kekal dan tidak bercapuk.. RM89.90 shj.. . . Untuk pembelian online sila layari : www.alhaalfa.com . Atau ke semua outlet kami..👇🏻👇🏻👇🏻 . @alhaalfacosmeticsioicitymall . @alhaalfacosmeticsjakelmall . @alhaalfacosmeticsbangisentral . . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa

301 19

Perbezaan Itu Keunikan kita . . Untuk pembelian online sila layari : www.alhaalfa.com . Atau ke semua outlet kami..👇🏻👇🏻👇🏻 . @alhaalfacosmeticsioicitymall . @alhaalfacosmeticsjakelmall . @alhaalfacosmeticsbangisentral . . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa

389 16

JUMPA ESOK!!! Soft Lounching Alha Alfa Cosmetics Shah Alam.. Diskaun 10% untuk semua product Alha Alfa Cosmetics tau. . Korang waze je Alha Alfa Cosmetics shah alam.

794 112

Makeup Setting and Finishing Spray. 50ml : RM54.90 100ml : RM79.90 . . Untuk pembelian online sila layari : www.alhaalfa.com . Atau ke semua outlet kami..👇🏻👇🏻👇🏻 . @alhaalfacosmeticsioicitymall . @alhaalfacosmeticsjakelmall . @alhaalfacosmeticsbangisentral . . #alhaalfacosmeticshq #alhaalfacosmetics #alhaalfa #alhaalfaproduk #alhaalfastokis #alhaalfaagent #mrtpasarseni #mrtalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfacosmetics #mrtpasarsenixalhaalfa #mrtXalhaalfa

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1.7K
151 / post
9.60 %
Malaysia Celebrities, Health & Fitness
1.4M
2K / post
2.70 %
Malaysia Actors, Film, Music & Books
59.1K
-
2.40 %
Malaysia
20.8K
-
-
Malaysia
1.6K
201 / post
0.12 %
Malaysia
39.2K
-
-
Malaysia Soccer
13.6K
-
6.20 %
Malaysia Singer, Modeling
97.4K
-
0.10 %
Malaysia Fitness, Nutrition
20.1K
-
-
Malaysia Fashion, Modeling
137.4K
3K / post
0.90 %
Malaysia Celebrities, Fashion, Hair & Beauty
1.3K
39 / post
5.50 %
Malaysia
1K
107 / post
9.70 %
Malaysia Fashion, Hair & Beauty
2.6K
100 / post
2.40 %
Malaysia Photography
25.8K
567 / post
1.50 %
Malaysia Fashion, Film, Music & Books, Nature & Outdoors, Cars & Motorcycles
1.4K
59 / post
0.04 %
Malaysia Film, Music & Books, Health & Fitness