Ainedruce's Instagram Audience Analytics and Demographics

@ainedruce

Malaysia

Owner of @maebeaut ✨ // // @ainedruce.fc https://foreo.se/uyyw
ain▓▓▓▓▓@yahoo.com
Malaysia
18–24

Business Category

General Interest

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF AINEDRUCE

50.1% of ainedruce's followers are female and 49.9% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.60%. The average number of likes per post is 17229 and the average number of comments is 125.

Ainedruce loves posting about Lifestyle.

Check ainedruce's audience demography. This analytics report shows ainedruce's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
1,029,384
Avg Likes
17,229
Avg Comments
125
Posts
4,756
Global Rank
46,234
Country Rank
442
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR AINEDRUCE

Female
50.1 %
Male
49.9 %

AUDIENCE INTERESTS OF AINEDRUCE

  • Beauty & Fashion 62.02 %
  • Business & Careers 45.73 %
  • Art & Design 44.27 %
  • Travel & Tourism 38.15 %
  • Movies and TV 36.83 %
  • Music 35.42 %
  • Entertainment 34.22 %
  • Restaurants, Food & Grocery 34.08 %
  • Photography 32.42 %
  • Sports 31.67 %
  • Technology & Science 30.58 %
  • Fitness & Yoga 30.43 %

RECENT POSTS

29,699 113

This is Edruce. Edruce excited ade khemah kat rumah. Camping gitew... After 1 minggu khemah kat situ, excited bertukar menjdi marah lepas die tgk rumput die cmtu. BAD AIN 😕

9,016 29

Haaa!! Finally collection raya @wanzar_ x Ain Edruce dah available to purchase ! Jangan terkejut ada size yg dah sold out hokeyy! Kalau korang nak diskaun RM30 dan FREE POSTAGE, cepat2 beli sekarang jugak uolss! Ada lagi satu! @wanzar_ nak bagi 200 bonus points yg mana korang boleh redeem beli baju nanti. Korang terus download apps Wanzar di Apps Store dan Google Play! Jangan lupa terus register ok! Nanti korang terus dapat 200 bonus point tu. Mudah kan! Sama2 kita berdoa agar tahun ni kita dapat beraya macam sebelum ni taw! Stay safe honey!😘 #wanzar #wanzarbalikkampung2020

21,792 33

HAPPY BIRTHDAY TO THIS HANDSOME/BEAUTIFUL CREATURE ❤️❤️❤️ Sayang kau ! Malas cakap byk. Nak tgk badak tido, swipe right sampai habis hahahah. @miedy.daniel

42,758 695

KHAS UNTUK SIAPA YANG NAK CUBA #DALGONACOFFEE So, kiteorg ade cuba jugak ok...so @amirul_hafizz die x pnh minum coffee , die pun try dalgona, ape yang jadi kat mirul lebih kurang sama dengan ape korang baca kat atas sebab die x penah minum coffee. Aku and @edila_edruce jadi mcm ape korang tgk tu. HYPER TEROK. So careful untuk sesiapa yg nak cuba 1st time okay. 🤭

2,593 10

Hi everything .. harap semua berada dlm keadaan yang sihat. ❣️ Sehubungan dengan COVID-19 , race 4 kiteorg dibatalkan demi keselamatan semua . Thank you semua yang support TGR selama ni ❤️ love korang sangat!!! Please stay safe, jgn buat benda x senonoh kat rumah ye🤭😘 @toyotamy @ainedruce.fc #ToyotaGazooRacingMalaysia #PushingTheLimits #Drive❗️ #AllAboutTheDrive #toyotamy

5,640 19

Hello semua . Hari ni last day utk korang undi semua artis favourite korang. Yang penting nya semua UNDIAN SMS AKAN DI SALURKAN KEPADA TABUNG BANTUAN FRONTLINERS COVID-19 SINAR HARIAN. Ini benda paling simple kite semua boleh buat kalau x tau nak bantu mcm mne. SELAMAT MEMBANTU ❤️ @meletop #anugerahmeletopera2020

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

29.8K
203 / post
0.20 %
Malaysia
2.3K
66 / post
1.80 %
Malaysia
7.9K
201 / post
4.10 %
Malaysia Celebrities, Film, Music & Books, Hair & Beauty, Food & Drink, Travel, Fashion
56K
20 / post
-
Malaysia Hair & Beauty, Celebrities, Design, Fashion
27.3K
-
0.20 %
Malaysia Fashion, Modeling, Art
12.5K
380 / post
2.00 %
Malaysia Hair & Beauty, Nature & Outdoors, Travel
19.9K
-
1.80 %
Malaysia Travel, Photography
24.9K
-
-
Malaysia
8.1K
219 / post
11.00 %
Malaysia Film, Music & Books, Celebrities, Humor
1.7K
114 / post
3.70 %
Malaysia Fashion, Design, Technology, Celebrities, Hair & Beauty
4K
35 / post
0.01 %
Malaysia Celebrities
1.2K
351 / post
-
Malaysia Architecture, Photography, Film, Music & Books, Nature & Outdoors, Travel
82.2K
-
1.80 %
Malaysia
91.4K
-
1.90 %
Malaysia
83.2K
-
-
Malaysia