Ahmadsalam._'s Instagram Audience Analytics and Demographics

@ahmadsalam._

Malaysia

• 19 | 🇲🇾🇰🇷🇬🇧 •📥 paid review / gift review For job / business can email me📬
nur▓▓▓▓▓@gmail.com
Malaysia
18–24

Business Category

Non-Profits & Religious Organizations

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF AHMADSALAM._

55.3% of ahmadsalam._'s followers are female and 44.7% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.00%. The average number of likes per post is 1981 and the average number of comments is 6.

Ahmadsalam._ loves posting about Lifestyle.

Check ahmadsalam._'s audience demography. This analytics report shows ahmadsalam._'s audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
190,403
Avg Likes
1,981
Avg Comments
6
Posts
666
Global Rank
123,234
Country Rank
1,368
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR AHMADSALAM._

Female
55.3 %
Male
44.7 %

AUDIENCE INTERESTS OF AHMADSALAM._

  • Business & Careers 45.88 %
  • Music 44.96 %
  • Beauty & Fashion 42.23 %
  • Art & Design 41.84 %
  • Tobacco & Smoking 41.73 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 40.24 %
  • Sports 35.64 %
  • Movies and TV 34.27 %
  • Restaurants, Food & Grocery 34.17 %
  • Fitness & Yoga 32.40 %
  • Children & Family 31.80 %
  • Travel & Tourism 31.22 %
  • Healthy Lifestyle 30.79 %

RECENT POSTS

1,562 4

otak dah lepu taktau nak letak caption apa

2,602 12

nak nangis kebosanan boleh tak .

4,353 34

lovely - billie eilish and khalid . #lovely #bilieeilish #khalid #ahmadsalamcover

747 7

Fuh.. @Shopee_MY 4.4 Jualan Berjenama harini gaissss. Make sure korang dapatkan produk daripada Daily Super Brand Day yang 100% Autentik, hanya di Shopee Mall. Selain tu, dapatkan jugak the best value deals untuk RM4 dari 10 kali Shocking Sale sessions hari ini. Apa tunggu lagi, pilih apa yang korang idamkan dan masuk dalam cart sebab ada tawaran dan baucer menarik daripada Brand Of The Day! Checkout sepanjang @Shopee_MY 4.4 Jualan Berjenama hari ini dan berbelanja dengan selamat dari rumah saja tau! Make sure korang selalu jaga keselamatan diri! #StayHome #DudukRumah #ShopeeMY44 #ShopeeBrandsFestival #Shopee44DM @shopee_my

4,178 4

like the good old times.

2,487 9

sumpah taktau nak letak caption apa .

2,825 3

Choose kindness and laugh often.

1,307 0

SIAPA KATA LELAKI TAK PAYAH JAGA KULIT MUKA? . Ehhh laki pun kena jaga la! Bila skin kita bersih & cantik, baru la nak pakai apa2 pun nampak smart. Baru la ada #konfiden nak outting. Bagi I this is the best #MAGIC SOAP u can get, kalau u busy utk jaga kulit muka, dan tak ada masa sgt. Coz bila u dah pakai ni, this product akan boleh tlg jaga hilangkan jerawat, parut jerawat, putihkan muka, kurangkan skin berminyak dan lain2 lagi. Amazing kan? Thats why i called #MAGIC SOAP. Sebab ALL IN ONE . So utk guys, serius i suggest sgt2 utk try this product, u can get this product from down below @pineflawless_soaphq @pineflawless_soaphq . Btw kalau guys, if nak diskaun guna PROMO KOD ni "SLM20" limited utk 20 people je this week ya

1,097 1

Who's as excited as me for this upcoming mega sale, leave a heart on my picture! haha guys, @Shopee_MY is having 3.3 MEGA SALE right now! It's 50% off Shocking Sale today guys! There is also 5 additional sessions of Shocking Sale! _ Go to Shopee App now and add your fav items into cart! Don't forget to shop during Shopee 3.3 Mega Sale! _ #ShopeeMY #ShopeeMY33 #shopeemy33saledd

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1.3K
189 / post
0.15 %
Malaysia Animals & Pets, Celebrities, Technology
10.3K
162 / post
0.70 %
Malaysia Travel, Photography, Film, Music & Books, Architecture
4.6K
29 / post
0.60 %
Malaysia
1.6K
135 / post
0.09 %
Malaysia Hair & Beauty, Fashion
8.4K
-
-
Malaysia Events
57.1K
-
2.20 %
Malaysia Modeling, Fashion
248.4K
-
1.50 %
Malaysia
1.2K
113 / post
0.09 %
Malaysia
30.9K
2K / post
-
Malaysia
13.5K
-
-
Malaysia Fashion, Travel, Lifestyle
2.2K
145 / post
4.60 %
Malaysia
5.9K
251 / post
2.30 %
Malaysia Animals & Pets, Travel
1.1K
58 / post
0.05 %
Malaysia Health & Fitness
68.8K
-
0.50 %
Malaysia
33.4K
-
0.10 %
Malaysia Food, Fashion, Lifestyle