Aggerul_'s Instagram Audience Analytics and Demographics

@aggerul_

Indonesia

Pp/endorsement CP: ( 082251452301) for show/event Owner 🛒 @pengenkopi_id & @gehillya.id Email : Link Youtube channel
kha▓▓▓▓▓@gmail.com
Indonesia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF AGGERUL_

Average engagement rate on the posts is around 3.20%. The average number of likes per post is 2449 and the average number of comments is 7.

Check aggerul_'s audience demography. This analytics report shows aggerul_'s audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
75,075
Avg Likes
2,449
Avg Comments
7
Posts
264
Global Rank
381,106
Country Rank
31,258
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR AGGERUL_

Female
0 %
Male
0 %

RECENT POSTS

3,469 5

Barokallah Fii Umrik Mabrouk Alf Mabrouk Alaiki Mabrouk istriku syg @hillyantiridhana Semoga semakin Sholehah, semoga kita cepat di beri keturunan, Terus Belajar bersama di Pendidikan Rumah Tangga ini. Kebaikan untukmu Insyallah ❤️🥰😍

3,158 2

You are my favorite my wife ❤️ @hillyantiridhana . . @itsgreenlight . Nah jadi buat teman teman yg mau cari baju yg keren & kece kalian bisa aja langsung cari di @3secondfsbanjarmasin yg alamat nya jalan Vetran No 42 , Nah kebetulan disitu hari ini grand opening , pastinya dong kalo grand opening nih banyak bnget promo promo nya - @its3second family store udah buka dengan tempat yang lebih luas, lengkap, & nyaman - Disc up to 50% - Alamat: Jl. Veteran No. 42, Banjarmasin. - Yukkk langsung ajak sekeluarga untuk belanja #its3second #weare3second

4,303 7

Stay safe #prayforkalsel Semoga semua korban banjir di kalsel di kuatkan dan semoga cepat surut 🙏🏻 jangan lupa selalu berdoa dan jaga kesehatannya . #banjarmasin #banuaberduka #klikbanjar #wargabanua

1,735 6

Me and my favorite ❤️ @itsgreenlight ada di 3second family store - udah buka dengan tempat yang lebih luas, lengkap, & nyaman - Disc up to 50% - Alamat: Jl. Veteran No. 42, Banjarmasin. - Yukkk langsung ajak sekeluarga untuk belanja @itsgreenlight @greenlightfolk @its3second #itsgreenlight #greenlightfolk Bikin caption dari poin2 diatas ya kak Posting tanggal 4/1/21, jam 18:00 Nanti foto dan caption dikirim ke aku dulu ya Kak sebelum posting, thank you 😊

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

298.4K
221 / post
0.20 %
Indonesia Film, Music & Books, Art
20.3K
-
2.50 %
Indonesia Singer, Music
8.5K
98 / post
0.90 %
Indonesia Nature & Outdoors, Travel
1.8K
171 / post
-
Indonesia Nature & Outdoors, Photography, Technology, Animals & Pets, Film, Music & Books
10.1K
238 / post
1.00 %
Indonesia Actors, Photography
1.1K
203 / post
10.90 %
Indonesia Architecture, Photography, Nature & Outdoors
9.2K
46 / post
0.40 %
Indonesia Fashion, Design, Celebrities
167.2K
-
0.30 %
Indonesia Food, Cooking
15.3K
633 / post
3.30 %
Indonesia Photography, Film, Music & Books, Architecture
2K
157 / post
9.80 %
Indonesia Celebrities, Technology
1.9K
137 / post
2.90 %
Indonesia Photography
67.2K
-
0.30 %
Indonesia TV Host
2.6M
-
2.80 %
Indonesia Soccer
76.7K
206 / post
0.70 %
Indonesia Film, Music & Books, Photography
14.6K
378 / post
1.40 %
Indonesia