Adekutara's Instagram Audience Analytics and Demographics

@adekutara

Malaysia

CEO 👩‍💼 @au_formosushq / @adekutara_boutique @mcp_by_adekutara YouTube Chanel : Adek Utara “ YaAllah murahkanlah Rezeki Azyyati . Amin “
ade▓▓▓▓▓@icloud.com
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ADEKUTARA

42.5% of adekutara's followers are female and 57.5% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.60%. The average number of likes per post is 10238 and the average number of comments is 26.

Adekutara loves posting about Lifestyle.

Check adekutara's audience demography. This analytics report shows adekutara's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
628,008
Avg Likes
10,238
Avg Comments
26
Posts
611
Global Rank
40,902
Country Rank
337
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR ADEKUTARA

Female
42.5 %
Male
57.5 %

AUDIENCE INTERESTS OF ADEKUTARA

  • Art & Design 52.85 %
  • Beauty & Fashion 52.84 %
  • Business & Careers 49.06 %
  • Tobacco & Smoking 40.43 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 38.02 %
  • Luxury Goods 37.76 %
  • Sports 37.56 %
  • Music 35.85 %
  • Fitness & Yoga 35.33 %
  • Restaurants, Food & Grocery 34.99 %
  • Movies and TV 33.63 %
  • Entertainment 33.09 %
  • Cars & Motorbikes 32.97 %
  • Photography 32.65 %

RECENT POSTS

8,990 28

Tercari cari mana la stock mcp ni , sampai dah masuk hutan ni geng . OHH LUPA kene tunggu 2 minggula time pkp ni 😭 . . Btw , kepade korang yang kental menunggu 2 minggu sahaja boleh order MCP dekat @mcp_by_adekutara . Yang tak boleh nak sabar tu jangan gatai tangan p tekan order nahh . Inara pukkk satg 😘 . . Terima kaseh korang semua yang always support daddy & amiyy inara . Inara doakan korang semua sihat sihat selalu & dimurahkan rezeki yerr ❤️ #StayAtHome #McpByAdekutara #KongsiRezeki

12,964 13

Weii hampaa tolong la sat duduk rumah, kami nak raya dengan family , inara ada nenek moyang lagi😭 tolonglaaaaa sat jaa . nanti dah boleh keluaq tu hampa p la mana pon, duduk ja rumah makan bnyak bnyak gemok tkpa nanti boleh kuruih, hampa keluaq nanti mati takboleh hidop balik weii😭😭 laki kami nak bawak kami p maldives ni, tolong la kami sat😭😭😭

13,427 37

Selamat petang semua, semoga kite dijauhkan dari corona virus yang tengah merebak skrang ni. Aminn🥰

14,284 31

Alhamdulillah @afeefa_nur_inara membesar dengan sihat❤️❤️ sekejap je mase berlalu, rase macam baru je kawen. tau tau dah 9bulan dah mek sorang ni🌸❤️

16,021 39

Alhamdulliah dikurniakan suami yang penyayang @official_alongg , anak yang baik @afeefa_nur_inara ❤️ terima kasih ya allah 🥰

21,569 69

Okay jom pegi kenduri, harini boh gincuu sikit kat bibir pipah baru la menyerlah😂😍 bile tengok anak comei mcm ni ey rasa nak beranak anak pompuan lagi 😜🤣iloveyou my baby @afeefa_nur_inara !

15,725 17

Alhamdulillah dah selamat sampai penang❤️ selesai sudah hajat kami bagi iphone 7+ untuk pemenang @au_formosushq ! best kan jadi pengguna @au_formosushq ?? cantik dapat iphone pon dapat . lepasni nak bagi ape lagi ye untuk pengguna @au_formosushq ?? cer komen sikit nak bagi ape😍😍 . . kasut : @mochi.station

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1.5K
84 / post
8.00 %
Malaysia
11.2K
-
9.00 %
Malaysia
56.5K
-
1.20 %
Malaysia Actors
5.2K
166 / post
1.90 %
Malaysia Film, Music & Books, Photography
48.9K
-
-
Malaysia
3.1K
183 / post
0.06 %
Malaysia
10.1K
53 / post
0.40 %
Malaysia Celebrities, Film, Music & Books
158.7K
515 / post
1.10 %
Malaysia Photography, Film, Music & Books, Celebrities
26K
-
3.30 %
Malaysia DJ, Music, Producers
27.6K
-
1.40 %
Malaysia Beauty, Fashion, Lifestyle
2.5K
51 / post
1.30 %
Malaysia
27.8K
41 / post
0.00 %
Malaysia Photography
38.9K
-
0.10 %
Malaysia Events, Portraits, Design
83.9K
-
0.30 %
Malaysia Food
6.3K
170 / post
2.30 %
Malaysia