Zulianaeusoff's Instagram Audience Analytics and Demographics

@zulianaeusoff

Malaysia

- singing & making music for @haniandzue - multimedia designer - brand ambassador @themanjacompany πŸ’™ -
zulβ–“β–“β–“β–“β–“@gmail.com
+60β–“β–“β–“β–“β–“13
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ZULIANAEUSOFF

51.9% of zulianaeusoff's followers are female and 48.1% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.40%. The average number of likes per post is 568 and the average number of comments is 5.

Zulianaeusoff loves posting about Moms.

Check zulianaeusoff's audience demography. This analytics report shows zulianaeusoff's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
38,372
Avg Likes
568
Avg Comments
5
Posts
443
Global Rank
601,438
Country Rank
7,428
Category Rank
160

GENDER OF ENGAGERS FOR ZULIANAEUSOFF

Female
51.9 %
Male
48.1 %

AUDIENCE INTERESTS OF ZULIANAEUSOFF

  • Beauty & Fashion 68.42 %
  • Travel & Tourism 63.66 %
  • Photography 57.16 %
  • Restaurants, Food & Grocery 50.52 %
  • Art & Design 44.87 %
  • Movies and TV 42.85 %
  • Technology & Science 40.98 %
  • Music 39.22 %
  • Entertainment 38.27 %
  • Fitness & Yoga 35.71 %
  • Business & Careers 34.09 %

RECENT POSTS

543 1

#throwback2018 🀲🏻

610 3

Stay home ok!

690 9

Rindu pulak stuck dalam jam kat highlands masa long weekend. Ada cerita Lucu Tapi tak best masa shoot Takkan Bisa dulu. Kami shoot Takkan Bisa ni kat Cameron Highlands. Production, Talent dengan Artist lain lain kereta. Production dah sampai dulu malam tu, pastu baru kami yang lain ni. Saya drive kereta AG malam tu, tapi me being Zue, saya dah biasa bila tempat ramai orang ni saya suka lock steering. So.. Out of habit, saya lock la steering saya. Dah jumpa production, makan sat, time nak balik tu.. Saya baru sedaq yang tu.. Kereta husband saya, maka...... KUNCI STEERING KAT KL. HAHAHAHAHAHA 😭 β€”β€”β€”- So terpaksa la pindah barang semua delegate masuk the remaining available cars. Nasib baik Amir punya Kakak nak mai Cameron the next day, so dapat la pesan Husband saya drop kunci kat rumah Kakak Amir untuk dia bawak mai the next day. β€”β€”β€”- Next day kami shoot atas highlands tu, time lunch break kami semua turun nak beli lunch untuk production + talent nak kena tukar baju wedding. Alang alang tu kami plan nak pi ambik kunci spare tu kat Kakak Amir who stays all the way kat bawah. Ingat dan la lepas beli lunch tu pi ambik kunci, saya unlock kereta saya & kita naik semua sama sama, dapat la bernafas sikit ada extra car. Pastu.. Rupanya long weekend.. Memang 4 jam la kami stuck dalam jam. Hani & Zue + Amir sampai mencuba nasib (dan sedikit tidak waras masa tu), mereka keluar kereta nak try lari naik atas (in which of course, we failed, gila ke? Baru lari 100m dah tercungap dah). β€”β€”- End up, production makan lunch setelah 4 jam tunggu kami di atas highlands dengan takdak toilet, takdak Suraunya & time kami sampai tu punya la rushing talent nak tukaq baju, makeup dalam kereta sambil ligan time. End up talent kami kahwin lepas senja. Haha chaos....... β€”β€”β€” Sebab tu la kami cukup Sayang MV Takkan Bisa. Gave us so much memories and taught us many lessons. Kepada production crew & teman teman saya, saya minta maaf atas kecuaian saya, dan kepada anda semua, TAK PAYAH LA BERANGAN NAK SHOOT APA APA TIME LONG WEEKEND. Sekian. Hahahahaha hope you guys are entertained!

712 1

Rindu pulak nak bawak si tenit ni jalan walaupun dia takkan ingat dia pernah jalan merata dan dia akan end up mintak nak pi jalan tempat sama in another 12-15 years.

458 8

Rindu @izrindabadrolhisham & rindu pi gig! Perform lagi la rindu. Siapa rindu pi gig jugak? 😒

364 1

Especially amidst this virus we’re battling, I’d like to think that it’s especially important to feed our kids the right amount of nutrient to ensure a healthy growth. - As you can see, I’ve been trying my best to feed him a diet which consists of everything in the food pyramid- and Dugro Sure is topping things off by making sure Hidayat gets the right amount of growth nutrients (Vitamin D, protein, calcium & zinc!) - My son also uses the mealbox as his toy to play with πŸ₯°. Dugro mums, collect yours now! - #SureMembesarPesat #TumbeseraFizikalOptimum

162 0

🀲🏻

699 2

I hope we’ll all become nicer to ourselves, to each other and to the world. Let’s always be grateful for what we have and for everyone/everything around us 🀍

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

26.7K
-
1.90 %
Malaysia Modeling, Fashion, Music
31.5K
-
-
Malaysia Fashion
1.1K
-
24.10 %
Malaysia
9.7K
85 / post
-
Malaysia Food & Drink, Cooking
2.5K
182 / post
-
Malaysia Architecture, Cars & Motorcycles, Nature & Outdoors, Humor
12K
-
0.10 %
Malaysia
1.3K
57 / post
3.20 %
Malaysia Nature & Outdoors, Photography, Film, Music & Books, Architecture
4K
80 / post
0.90 %
Malaysia Celebrities, Technology
200K
-
0.10 %
Malaysia Shopping
1.8K
53 / post
3.20 %
Malaysia
20.5K
230 / post
0.30 %
Malaysia Celebrities
69.3K
226 / post
1.30 %
Malaysia Hair & Beauty, Fashion, Celebrities, DIY & Crafts
6.9K
74 / post
1.70 %
Malaysia
6.7K
-
-
Malaysia Beauty, Art, Business
37K
455 / post
4.70 %
Malaysia Food, Cooking, Celebrities