Zarulumbrella's Instagram Audience Analytics and Demographics

@zarulumbrella

Malaysia

Zarul Husin aka Zarul Umbrella 🎤Ramalanku Benar Belaka 🎤Remuk 📞Ijam 017 711 2001 📞Waty 012 771 7277 📩
nad▓▓▓▓▓@gmail.com
+60▓▓▓▓▓01
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ZARULUMBRELLA

45.3% of zarulumbrella's followers are female and 54.7% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.20%. The average number of likes per post is 976 and the average number of comments is 12.

48.39% of the followers that engaged with zarulumbrella regularly are from Malaysia, followed by Indonesia at 9.68% and Cuba at 9.68%. In summary, the top 5 countries of zarulumbrella's posts engager are coming from Malaysia, Indonesia, Cuba, Brunei Darussalam, Singapore.

Zarulumbrella loves posting about Singer, Celebrities, Fashion, Health & Fitness.

Check zarulumbrella's audience demography. This analytics report shows zarulumbrella's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
424,241
Avg Likes
976
Avg Comments
12
Posts
3,652
Global Rank
140,805
Country Rank
1,513
Category Rank
264

GENDER OF ENGAGERS FOR ZARULUMBRELLA

Female
45.3 %
Male
54.7 %

AUDIENCE INTERESTS OF ZARULUMBRELLA

  • Beauty & Fashion 60.62 %
  • Music 43.16 %
  • Business & Careers 41.85 %
  • Art & Design 41.82 %
  • Entertainment 38.91 %
  • Fitness & Yoga 37.05 %
  • Luxury Goods 36.59 %
  • Movies and TV 35.78 %
  • Travel & Tourism 34.10 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 33.37 %
  • Cars & Motorbikes 31.13 %

AUDIENCE COUNTRIES OF ZARULUMBRELLA

  • Malaysia 48.39 %
  • Indonesia 9.68 %
  • Cuba 9.68 %
  • Brunei Darussalam 6.45 %
  • Singapore 6.45 %

RECENT POSTS

282 4

2,325 26

Day 27 #PKP - Steady jer, cuma jambang kasi simpan buat souvenir #PKP #MCO

2,661 50

Salam Jumaat semua.. harap semuanya ok, #stayhome

403 11

Ok guys puasa dah nk dekat, sambal2 ni mmg sesuai buat penyedap makan waktu sahur dan juga berbuka.. esok @aichik_sambal_official akn buat delivery area Lembah Klang - kalau berminat dan yg mana customer yg dah nk habis stock tu boleh order direct dgn @aichik_sambal_official

371 0

On my YouTube channel now

2,050 16

Kita #dudukrumah - Terima kasih kepada barisan hadapan menangani wabak #Covid19 #

970 4

New video, rutin kerja cabin crew - apa yg berlaku disebalik curtain dlm flight korang dan pukul brp dorang siap g kerja? berapa lama dorang bermalam, berapa lama dorang kerja, dorang boleh tidur ke kalau flight lebih 11jam? Kat mana dorang tidur? Semua dlm video ni

375 2

Alhamdulillah musim2 Covid19 bisnes @aichik_sambal_official berjalan spt biasa (hanya postage shj)- skrg ni Sambal Pedas Berapi je yang tinggal, sambal hitam dan bawang bilis dah sold out - kpada yg nk order Sambal Berapi ni cepat2 DM @aichik_sambal_official harga rm25 tetapi saya bg special price kali ni HANYA rm20 shj (tidak termasuk harga postage) jom DM laju2

2,193 31

Salah satu aktiviti saya during PKP ni - juga cara work from home, buat video kat youtube utk channel saya, pastu edit sndiri, insyaallah lepas habis Covid19 ni kita boleh sambung shoot kat luar dan jemput guest yg power2 utk video akan datang.. #workfromhome #covıd19 #dudukrumah #stayhome #besafe #zarulumbrella

572 4

New video - on my YouTube channel #untiltomorrow #pkp #dudukrumah #stayhome #staysafe #besafe

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

38.6K
-
-
Malaysia Fashion, Modeling, Art
68.8K
-
-
Malaysia
7.9K
139 / post
2.70 %
Malaysia Health & Fitness
52.1K
-
7.20 %
Malaysia
1.5K
115 / post
7.20 %
Malaysia
18.9K
-
0.10 %
Malaysia Fashion, Modeling
21.1K
363 / post
2.30 %
Malaysia
3.5K
151 / post
1.90 %
Malaysia
8.2K
84 / post
1.60 %
Malaysia Celebrities
69.3K
-
-
Malaysia Design, Interior Design, Decoration
16.5K
-
0.10 %
Malaysia Fitness, Gym, Coaching
23.9K
-
0.10 %
Malaysia
49.3K
129 / post
0.10 %
Malaysia Film, Music & Books, Art
5.5K
72 / post
1.50 %
Malaysia
4.3K
124 / post
7.00 %
Malaysia Celebrities