Telekom.al's Instagram Audience Analytics and Demographics

@telekom.al

Albania

Mirë se vini në profilin zyrtar të Telekom Albania në Instagram. Këtu do të ndajmë foto dhe eksperienca të veçanta.
cus▓▓▓▓▓@telekom.com.al
Albania
18–24

Business Category

Business & Utility Services

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF TELEKOM.AL

52.4% of telekom.al's followers are female and 47.6% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.30%. The average number of likes per post is 156 and the average number of comments is 2.

Telekom.al loves posting about Fashion, Modeling.

Check telekom.al's audience demography. This analytics report shows telekom.al's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
39,705
Avg Likes
156
Avg Comments
2
Posts
1,744
Global Rank
808,030
Country Rank
582
Category Rank
231

GENDER OF ENGAGERS FOR TELEKOM.AL

Female
52.4 %
Male
47.6 %

AUDIENCE INTERESTS OF TELEKOM.AL

 • Beauty & Fashion 71.60 %
 • How-to & Style 50.62 %
 • Art & Design 46.60 %
 • Business & Careers 40.96 %
 • Travel & Tourism 39.29 %
 • Entertainment 37.39 %
 • Photography 34.05 %
 • Fitness & Yoga 32.90 %
 • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 32.41 %
 • Luxury Goods 31.10 %
 • Sports 31.09 %
 • Cars & Motorbikes 31.02 %

RECENT POSTS

116 1

Bli Samsung Galaxy A30s dhe fotografo çdo çast me kamerën e tij të trefishtë ose Samsung Galaxy A40 me kamera të përparme 25MP për super selfie! 😍 Bëhu pjesë e planeve UP dhe përfito ulje deri në 5,500 lekë! 😊 Të presim në dyqanet #Telekom!

249 2

#TelekomAlbania i dhuron disa pajisje respiratore Ministrisë së Shëndetësisë për t’i ardhur në ndihmë rritjes së kapacitetit të spitaleve në përballimin e situatës së pandemisë.

284 1

Repost from @revistaelegance • Në rang global, situata e industrisë së telekomunikacionit ka ndryshuar, duke ndikuar në treg, gjithashtu në kërkesat dhe nevojat e klientëve. Sigurisht, ekspertët dhe kompanitë lidere kanë ditur të përshtaten më së miri, andaj ju ftojmë të lexoni intervistën e Z. Athanasios Paraskevas, Drejtor Ekzekutiv i Komercialit në @telekom.al Eksperienca e tij 15-vjeçare në telekomunikacion dhe rreth 1 dekade në tregun shqiptar, e bëjnë një lider vizionar dhe shumë të suksesshëm. Link-un e gjeni në bio.☝️ #RevistaElegance #EleganceAlbania #magazine #lifestyle #telecomunicacion #telekomalbania #industry #clients #experience #interview #lider #vision #sucess

204 2

Çfarë duam ne? MË SHUMË INTERNET! 🤩 Aktivizo tani paketën mujore XL dhe përfito DYFISH internet - plot 20GB! Kjo ofertë është e vlefshme vetëm nëse e aktivizon gjatë fundjavës, ndaj hap aplikacionin, rimbush numrin dhe aktivizoje 😁 Kliko link-un në bio!

126 0

Për një biznes të vogël ka rëndësi kontrolli i plotë mbi shpenzimet në fund të muajit. Me planet UP Business kjo është fare e thjeshtë. 😊 Regjistrohu dhe kërko një telefonatë personale me këshilltarët e biznesit #Telekom, për të zgjedhur planin tënd! Kliko link-un në bio! #KaloNeUpBusiness #MeShumeNjesi #Rifillojme #PaNderprerje #PaSurpriza #Telekom

154 0

Planet e reja #UPBusiness të sjellin kontroll të plotë dhe më shumë komunikim. 😊 #Rifillojme së bashku me zgjedhje më të mira për biznesin tënd. Njihu tani me përfitimet ekskluzive të UP Business dhe kërko një telefonatë personale me një Këshilltar Biznesi #Telekom. #KaloNeUpBusiness #MeShumeNjesi #PaNderprerje #PaSurpriza #UljeNeSmartphone

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Albania to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

72.9K
-
0.20 %
Albania Fashion, Modeling
3.2K
98 / post
0.03 %
Albania Film, Music & Books, Art, Humor, Celebrities
18.8K
-
-
Albania Fashion
21.3K
-
0.10 %
Albania
17.5K
-
0.40 %
Albania Fashion
4.4K
254 / post
4.30 %
Albania Nature & Outdoors, Photography
408.7K
-
2.00 %
Albania
2.8K
140 / post
6.80 %
Albania Architecture, Art
43.2K
1K / post
-
Albania Technology, Celebrities
67K
-
0.30 %
Albania Journalists
77.9K
634 / post
0.90 %
Albania Modeling, Music, Fashion, Architecture, Art, DIY & Crafts, Design
49.9K
-
2.90 %
Albania Writers
54.2K
-
4.50 %
Albania Modeling, Fashion
96.7K
-
0.30 %
Albania
6.7K
-
8.10 %
Albania